Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zardamali

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PromontorBlog Mannerheim és Horthy 2010.10.15 08:19:00
Évforduló Olvasom a wikipédia bejegyzést a 66 évvel ezelőtti kiugrási kisérletről és morgok. Ilyeneket ír: Október 15-én megkezdődött a kiugrási kísérlet, ami a nyilas és a németbarát tisztek ellenállásán megbukott. Hm, hát igen. Azok a gonosz nyilas és németbarát tisztek, akik nem átallottak…..
Olvasom, hogy:"A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az ő döntése nyomán szűnt meg a magyar sportirányítás, jelentette ki Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. " / Index /illetve:"Arra a…..
Árokásó Top100 Ágh Attila 2008.07.18 18:11:00
A garbós-oldszkúlszemüveges 'elvtárs' kinézetet mai napig büszkén felvállaló politológus keményvonalasabb nyilatkozataival szokott itt-ott feltűnni, amikben talán Paul Lendvai mellett az egyetlen aki még látja a hosszútávú sikert Gyurcsány Ferenc személyében. Ágh Attila az, aki…..
 A MOB Orvosi Bizottságának vezetője ma reggel a Napkeltében a magyar sportorvoslást dicsérte, ami szerinte a maga nemében majdnem tökéletes. Mondta ezt a sportorvos főmufti éppen egy olyan haláleset kapcsán, ami az egész sportvilágot megrázta.Más sok minden nem is nagyon…..