Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edemszki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott a zakóm. A háttérben Szőke Gábor Miklós trónja, döbbenetes látvány.Szerettem volna egy olyan zakót, amit a méretemre szabnak. Olyat, amiben pont annyi extravagancia van, amitől mindenkinek tetszik, de megjelenhetek benne akár valamelyik minisztériumban is. Egyszerű, de menő…..
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..
Edemszki 2008.10.03 12:23:58
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
Mindenki, akinek tele van már a púpja tower defence (aka. lövegtorony) típusú játékokkal, most revansot vehet a műfajon az Anti TD Game-mel. A játékban nem a tornyokat építő hatalmat, hanem a támadó egységeket kell irányítani, és minden pályán megadott számú egységet a…..
Mateusz Skutnik, a Submachine-sorozat és a Daymare-széria alkotója újabb projektje a 10 Gnomes, ami könnyed kis ujjgyakorlat a point-n-click kalandjátékok között: epizódonként tíz gnómot kell megtalálni a kattintható képeken, a kihívás csupán annyi, hogy a kis törpék nagyon…..