Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grofzero

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A szotyielnök 2011.08.22 10:31:00
  „A hatalmi ágakhoz mindig kötődnöm kell, elismerni a tevékenységüket és adott esetben meglátogatnom őket” (Schmitt Pál az MTV-nek)   Mi úgy szocializálódtunk, hogy egy közjogi méltóságnak, egy köztársasági elnöki tisztségnek kijár a tisztelet.…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
Bréking nyúz: a Magyar Nemzet publicisztika oldalán évtizedek óta ottfelejtett Tollhegyen rovat szerzője rákapott a népszerű közösségi oldalra. Pilhál György, akinek neve összeforrt a konzervatív glossza műfajával - és általában szikkadt szobanövényként szokott…..
grofzero 2011.02.10 13:56:32
@proeskontra: tudom nehez az ilyet elkepzelni, de az index csak egyszeruen ellenzeki, a mindenkori kormany ellenzeke, es nem olyan elfogult mint a Magyar Nemzet, Magyar Hirlap, Nepszabadsag, Nepszava stb, ezekbol soha nem fogod megtudni mi tortenik a nagyvilagban, csak hogy mit mond az adott part...
Vastagbőr Egy percig hallgatott 2010.12.21 12:01:00
Hajnal 3 órakor elfogadták az új médiatörvényt, mely hír természetesen főszerepet kapott reggel a Kossuth Rádió hírműsorában. Azonban  a hatályos Médiatörvény és a Magyar Rádió belső szabályzata szerint Mong Attila műsorvezető nem fűzhetett kommentárt a hajnalban…..
grofzero 2010.12.21 21:26:20
@Schindler Pistája: magyargyűlölet? attól, hogy valaki liberális miért lenne magyargyűlölő? nem értelek. valami összekuszálódhatott a fejedben.
amúgy:
"A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt."

ezzel mi a probléma te nem szeretsz szabadnak lenni?;)

"A kommunizmus olyan társadalmi forma, amelyben minden tulajdont a közösség vagy az állam birtokol és valamennyi polgár egyenlően részesül igényeik szerint."

mindent az állam birtokol, varjunk csak ez is ismerős valahonnan:)
grofzero 2010.12.21 21:38:03
@Tetszettek volna forradalmat csinálni...: Tehát, ha a beteg nyavajog, hogy fáj az azt jelenti, hogy az orvos jól rendbetette?;)
grofzero 2010.12.21 22:06:50
@Rwindx: akkor térjünk vissza az alap kérdésre, az hogy valaki elmondja az önálló véleményét mint pl. Tölgyessy Péter, az milyen közösségnek fáj? az utólsó mondatodban pedig tökéletesen igazad van, most mégis az történik, hogy ami nem tetszik a "rendszernek" az rossz gonosz ki kell rúgni fel kell függeszteni, el kell törölni
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása Újrahangol az (egykori) SZDSZ rosszabbik énje. Immár azért, mert az „antiszemita” és „populista” Retkes - aki azokat sem bírja a frakcióban, akik számolni tudnak - átvette a hatalmat, így most a többiek új hajóba…..
Bő egy éve, hogy nagy felháborodást kiváltva bejelentették, majd meg is kezdték a Vár megfúrását. Aztán úgy tűnik pihenni mentek a munkások. Vagy már kész is? Ahogy egy Urbanista-olvasó írja: A Budai Várban 2007-ben nagy lendülettel kezdett mélygarázs építés végképp…..
Az Apple a MobileMe előfizetés 30 napos ingyenes meghosszabításával kér elnézést az átállási nehézségek okozta kellemetlenségek miatt. "Az átállás a .Macről keményebb volt, mint hittük" - olvashatjuk a hivatalos értesítésben. A .Mac előfizetők, és az új…..