Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zurna

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kapcsolat kellemes indulására nem lehet alapozni a jövőt, mert még ugyanúgy lehet belőle irdatlan bukta is. Következő Levélírónk ezt pontosan tudja, mert átélte, milyen, amikor egy csaj hirtelen és gyorsan megváltozik, felrúgva mindazt, ami korábban történt köztük. Az első…..
Zurna 2010.08.03 14:45:47
@Hopi Bond: nos engem már rázott meg az áram, pedig még a szakmám is kapcsolódik hozzá, de ha a célom a 11.konnektor mögött van akkor bizony belenyúlok a 11.ikbe is, max.óvatosabban, elővigyázatosabban mint annakelőtte!:-)

Magyarul a szerelem és a társ keresése olyan dolog, hogy ha 115x megégeted magad, akkor is tűzbe megy az ember 116.ik alkalommal is, ha mögötte kedvező folytatást és a vágyai beteljesülését reméli!:-)
Zurna 2010.08.03 14:46:42
@Hopi Bond: és sajnos kivétel nélkül mindíg halállal végződik! :-(
Zurna 2010.08.03 14:40:50
@Nathan D'Xantine: ahogy gondoljátok! :-)
Az élet meg a társkeresés már csak ilyen!
A posztoló, meg örüljön, hogy nem később cserélték le, amikor már lelkileg esetleg jobban benne van!
Durvul a helyzet idefent! Ahogy a nagy klasszikus filmben mondják: a helyzet fokozódik! Esély sincs a javulásra, inkább egyre rosszabb a levegő a netes társkeresés mezején. Szinte minden kommentelő panaszkodik: kevés a sikerélmény, sok a megalázó, értelmetlennek tűnő jelenség, sok…..
Zurna 2010.07.20 13:49:11
Nos, férfiként saját tapasztalat alapján a recept a következő:
1.Részletes, egyéniséget,elképzeléseket és elvárásokat megfogalmazó adatlapot kell készíteni, természetesen több normális fotóval!
2.Lehet nézelődni, meg próbálkozni, de tapasztalatom szerint teljesen felesleges, ugyanis a nő választ!!! Minden esetben a nő választ!
Nos a nők akiknek a férfiak írnak, nem tudni miért is vannak fenn, vagy ha fent vannak a neten és komoly elképzelésekkel, akkor várják, hogy írjon nekik valaki, de nem ám akárki, hanem az a bizonyos 1 VALAKI, akit ők már előre kinéztek maguknak, nos, hogy ez a valaki te legyél annak az esélye kb.1 a 10000-hez!
Egy idő után mindenki rájön, hogy ilyen feladatba különösebb energiát belefektetni teljességgel felesleges idő és energiapazarlás!
Tehát 3. lépés: VÁRNI!!!
Merthogy bizony a mai világban megfordultak a szerepek, tehát az a nő, aki KOMOLYAN társat szeretne találni, és ehhez vállalja is azt, hogy bizony ír annak akit kinézett magának (merthogy úgyis a nő választ!!!)
És megtörténhet a mindenki által elvárt csodaszerű dolog, azaz létrejöhet a kapcsolat!

Nálam legalábbis ez a forgatókönyv zajlott le!

És én csak sajnálni tudom az olyan rinyagép csajokat akik nagy megkeseredésükben mindenhol hintik az igét, hogy "nekem igazi férfi kell, meg annak a feladata az első lépés megtétele, meg etc-etc." ahelyett hogy ezt az energiát kicsit belefektetnék abba, hogy a céljaikért tegyenek is valamit! Bizony, VALAMIT!!! nem annyit hogy felregelek (leginkább rendesen kitöltött adatlap nélkül)azt nézem a sok levelet, hanem keresek-nézelődök-és büszkeségemet kicsit lefolytva kezdeményezek is akár ha kedvem úgy akarja!

Nos ez a recept működik... más szerintem meg nem annyira!
http://baski.tumblr.com/post/769403485/lagymanyosi-hid-alatt-lottem-ma-reggelbaski.tumblr.com/post/769403485/lagymanyosi-hid-alatt-lottem-ma-reggel..
A Monty Python-jelenet óta tudjuk, a Sosemfizet-biztosítás a kedvence a biztosítóknak, minden más konstrukcióban azonban kénytelenek rendezni a fábaszorult autósok számláit. De csak egyszer! A UNIQA a jelek szerint már posztgazdaságiapokalipszis-üzemmódba kapcsolt, úgyhogy szó…..
A címben szereplő mondat az eladó szájából hangzott el, miután kiscsillag egy varráshiba miatt panaszt tett. Háromnegyegy órás huzavona után ugyan visszakapta a pénzét, de valószínű, hogy ezt a jótanácsot örökre megjegyezte. Pénteken vettem két felsőt a gas-ban. Az…..
 A vonatkozó Jóbarátok-epizódot kell előkeresni. és akkor el lehet ezt viselni. A nagy igazságszolgáltató, helyenként moralizálós énem most azt mondja, hogy a melegségére ráébredő fiút meg tudom érteni. Mert mit lehet ilyenkor tenni?  Innen loptuk Forró szakítás…..
Gyed Maroz levele sajnos igencsak megszokott témát kapargat, de a "szákolt halat nem etetünk" mondás tízlábú fenéklakóként lenyügözött minket. Igazából nagyon kiváncsi vagyok, van-e még olyan ország, ahol a távközlési cégek arra kényszerítik az ügyfeleiket, hogy…..
Soha nem értettem azt az érzelmi állapotot, amikor fogod a párod cuccát, és egyszerűen kidobod a köszübre. Mi kell ehhez? Innen loptuk Kedves Szakítós! Ősz dereka, történetem két főszereplője én (lány, 20, frissen szakított, férfiakat éppen utáló), valamint G. (fiú, 21,…..
A Moszkva tér mindenre a legjobb hely, én nyolc évet húztam le az ahhoz közeli iskolában, és a hajnali vendégmunkás-keringőtől a délutáni csalamádés hamburgerig mindent átéltem ott. A szakítás csak egy dolog, az ilyen férfiakat végleg törölni kell az emlékezetből. Innen…..