Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leon (a Profi)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irina Werning Buenos Aires-i fotóművész megkérdezte régi barátit és a családtagjait, hogy benne lennének-e egy jópofa projekt elkészültében. Az igenlő válasz eredménye a "Back to the Future" című, múltat és jelent a lehető legnagyobb korhűséggel és részletességgel egymás…..
Leon (a Profi) 2011.02.15 19:37:00
Ez az iPad hírdömping. Az iPhone OS 4-ig ne is nagyon várjatok mást. Elöntöttek minket, nem tehetünk semmit. Postolunk. Ugyanis egy iPaddel még egy olcsó Toyota is lehet ultramenő. Igaz, hogy a bazi érintőképernyűvel a klíma nem vezérelhető, de a meki előtt megállva bejön a New…..
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
Mivel minél kisebb csomaggal próbáltunk nekivágni az 5 napra, laptop helyett mindössze egy kis füzetkét és tollat vittem magammal naplóírás céljából (bár odafelé még így is túlsúlyosra sikeredett a bőröndünk, majd ezt is elmesélem). Emiatt némi csúszás várható, mert még…..
Leon (a Profi) 2009.11.10 09:07:14
Talán még most sem hiszem el, de igen, igen, igen! Megyünk egy hónap múlva Franciaországba!Tegnap este skype-on kaptuk egyik régi jó barátomtól a meghívást. Marseille-től nem messze (cirka 70 km-re) lakik. Azt mondta, nov. 2-ig van egy kégli, ami már ki van fizetve (albérlet), de az…..
Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a lemilblog olvasóinak kemény magja zártkörű fórumként, üzenőfalként és élménybeszámoló-helyszínként használhassa. A blog bejegyzései (vagyis a posztok és a hozzá fűződő kommentek) ezen legelső Bevezető kivételével védettek, ami…..
Leon (a Profi) 2009.09.21 07:21:14
              Egy újabb játékról számolhatunk be,a Captain Galactic: Super Space Hero-ról. A játék kiadója a Digital Chocolate.   A kiadót már sokan ismerhetik. Bizony több játékot is kiadott már,és nem is rosszakat. A Digital…..
Egyetlen évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a megjelenésekor abszolút csúcskategóriás N95 összes lényeges tulajdonsága megjelenjen a középkategóriában. A Nokia 6220 classic az egyik trónfosztó, egyedül a wifi hiányzik belőle. Ugyanakkor van benne GPS és Nokia Maps 2.0…..