Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kati Rezecske

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veszélyhelyzetre hivatkozással elvennék az önkormányzatoktól a gépjárműadó eddig helyben maradó részét is, ami a Kertvárosban 270 millió forint. Ebből elég sok embert lehetne segíteni, aki a járvány miatt veszítette el az állását. A kerület polgármestere ezt az intézkedést is szó nélkül tudomásul…..
Ez a szomorú magyar valóság: összeült a kertvárosi képviselő-testület, amelynek legfontosabb feladata most a kerület idei költségvetésének megvitatása lett volna. E helyett a tanácsteremben politikai cirkusz folyt, és a helyi ellenzék érdemi, a lakosság érdekeit szolgáló javaslatairól a fideszes…..
Kati Rezecske 2020.01.24 12:27:57
„A Pásztor Erzsiéknek (aki ma a BKV-nál a társasági kapcsolatok irodájának vezetője) ki van adva, hogy figyelik a Facebookot, nem a tiedét, hanem úgy általánosságban, főleg a Nemesét, azt minden nap nézik” – hallható egy, a Youtubon közzétett felvétel szerint. Ezt nem kívánom kommentálni,…..
Egyszerűen érthetetlen, ha egy önkormányzat hosszú évek alatt annyi adótartozásból származó kintlévőséget halmoz fel, hogy azt már nyilvánvalóan be sem tudja hajtani. Az egykori Ikarus telephelyének volt tulajdonosa 1,3 milliárddal maradt adós, s miután a telephely árverésen 2,2 milliárd forintért…..
Kati Rezecske 2019.11.30 18:40:09
A Kertváros november 20-i testületi ülésének napirendjén több téma szerepelt, és ezekből szemezgettem néhányat. A legérdekesebb talán a jégcsarnok ügye: tényleg kell a kerületnek egy nehezen megközelíthető területen hokipálya, amelynek a területét 15 éves részletfizetési kedvezménnyel adnák el 152…..
Lehetőség és feladat – ezt hangoztatta Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi közgyűlés alakuló ülésén kedden. Miután most megválasztottak a BKV igazgatóságának tagjává, magam is ezt vallom: korábbi szakszervezeti vezetőként új lehetőséget és feladatokat kaptam, hiszen a munkavállalók, a…..
Kati Rezecske 2019.11.08 22:22:24
Amit kisebbségi helyzetben megtehetünk, azt meg is fogjuk tenni. Nem túl nagy a mozgásterünk, ám minden kétes ügyletben a nyilvánossághoz fordulunk. Nem működhet ugyanis ebben a ciklusban is a saját tetszése szerint a fideszes szavazógép...