Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juno81

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Fiatalok vagyunk ahhoz, hogy a mindennapi civódásokból sajtoljunk magunknak energiát a túléléshez, mint nagyanyáink” - A csaj megunta, hogy párja mindent rajta vezet le, ezért egy szép nap bedobta a lakáskulcsot a pasi postaládájába, majd lelépett. De nem végleg. Mikor kell…..
                       Amikor egy pasinak nem tetszik, hogy a barátnője napi szinten dumál az exével, a világ egyik legtermészetesebb helyzete. Mivel egy romantikus lelkületű nőről van szó, Posztolónk amiatt aggódik, hogy az ex részéről elég lenne csak egy karácsonyi üzenet arról, hogy milyen…..
Juno81 2019.11.05 10:59:20
@EGY a Queen: Szerintem nem élnek együtt.
                       „A legsúlyosabb az volt, hogy már a szakítás széléről hozta vissza ő a kapcsolatunkat” - Van egy férfitípus, aki az addigi összes csalódását képes kivetíteni a legújabb barátnőre is. Ám Posztolónk már unja, hogy neki kell hallgatnia pasija önostorozó szövegeit. Szeretne rajta…..
                       „Neki én vagyok az első komolyabb kapcsolata, ezért vagyok figyelmesebb és türelmesebb vele, igyekszem mindenben támaszának lenni” - Posztolónk csaja elég naiv, a semmirekellő barátai inkább csak lehúzzák, ő meg nem akarja ezt észrevenni. Mivel a pasija szereti őt, segíteni…..
Juno81 2019.10.31 11:40:07
@PPK™: ugy is azzal jon majd, hogy ferfikent hiaba dont melletted a csaj, ha feljebb van, akkor ne horgonyozz le mellette...mert rabaszol.
Juno81 2019.10.31 12:48:07
@Egy a KING: te leskelodsz, Lelkem?