Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(: sokhülye :)

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GPS szopás 1-0 2009.06.11 13:03:00
Na vadászok, leálhattok, Dia írt SMS-t, hogy egy tippre 30-35 éves srác (még a múzeum előtt mikor átment volna a szobrokhoz, okostelefonnal a kezében) elkapta, hogy "Megvagy Dia":) Több infóm nincs, Dia biztos beszámol majd az esetről és remélem a vadász is ír majd…..
(: sokhülye :) 2009.06.11 14:51:29
Köszöntök Mindenkit,

hát én lennék az első vadász:)

Először is annyit, hogy bár 3 napja nem borotválkoztam, csak 28 vagyok, szóval minimum megsértődtem a korom tippelését illetően:)

Na, annyi a helyzet, hogy 2 percre lakok a Hősök terétől, konkrétan azért mentem ki, mert biztos voltam benne, hogy kamu. Ha szerencsém van, még le is fülelem, ki ez a Humor Harold. Tévedtem. Valóság.

A Műcsarnok lépcsőitől nem messze állok, mikor egyszercsak -szerintem még pár perccel egy óra előtt- oldalról megjelenik Dia. Igazából egy kicsit más elképzelésem van az élénksárgáról, de rögtön felismerni vélte, lévén az egyetlen fekete hajú volt a környéken.

Persze még mindig azt hittem, kamu, így poénból odaszóltam neki, várván, hogy lefagy és elrohan. De nem. Mosolyogva odajött, gratulált, majd egy kis zavart csend után elhívtam kávézni. Gondolom ezen ő is meglepődött, de eljött. Útközben és közben dumáltunk, mert alapvetően az érdekelt, miért teszi. Persze nem mindent mondott el, sokat tovább sem adhatok:) de azt hamar levágtam, hogy bár nem engedi megismerni magát, de nemcsak szép, okos is (amúgy egyszerre kislányos és nőies is az arca, nekem ez alapból a gyengém).

Ennyi. Ja, és megtudtam, melyik karon volt eddig ez házisport, van is ott egy haverom, megkérdezem majd, vadászott-e már:)

Mielőtt megkérdezitek, hogyan szop, szólok, erre nem válaszolok. Megtörtént vagy sem, milyen volt, vagy nem volt, ez nekem magánügy. Gondolom ő úgyis beszámol. Viszont elhívtam egy későbbi időpontban moziba, meglássuk eljön-e... félek, nem, és akkor megint le kell vadásznom:)

G
(: sokhülye :) 2009.06.11 16:31:08
@ILLED: semmi bajom azzal, ha megkérdőjelezel másokat, de engem ne! Ottvolt, pont, a többit előbb leírtam.

Mellesleg mint megejtettem, én másképp gondoltam a sárgát - ez kb. azt takarja, hogy narancssárga volt. De ez nem alap, ettől fel kell ismerni.

viszont

a képeid közt van egy, mikor a csarnok előtt áll 3 vagy 4 busz - nos abból neked balról az első egy nagybusz volt, ami pont akkor hajtott el, mikor Dia elindult velem a jugoszláv vagy az isten tudja már milyen nagykövetség most:) felé. Elvben tehát adva volt a lehetőség:D

Nyugi, én is azt hittem kamu, de javaslom, tedd meg, amit én és kapd el, rájössz, hogy nem az...
(: sokhülye :) 2009.06.11 16:34:24
@ILLED: persze befagyott a szar gép, mikor az imént írtam Neked... na megint:D

Nos, mint mondtam, én sem hittem benne, javaslom tedd emg, amit én: kapd el és kész:)

A képeidet néztem, és az egyiken ha jól emlékszem a csarnok előtt állt 3-4 busz... na ott a legelső balról egy nagy fehér volt, ami pont akkor ment el, mikor Diával elindultunk teázni (a juguszláv vagy most milyen nagykövetség fele mentünk) tehát min. 15 mp-ig adva volt az esélyed:P

Mellesleg mikor azt írtam, más elképzelésem van az élénksárgáról, úgy értettem, hogy szerintem inkább narancs volt. De ő tudja.
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
Na kitaláltam egy új rendszert. Az a lényege, hogy még interaktívabban működjön a blog. A tényezők, amiktől ez függ: a kedves blogíró írja rendületlenül a postokat. Ígérem, aktív leszek. Aztán a kedves blogolvasók kommenteznek (!), majd pedig a kedves (?) blogíró válaszol is…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
Hétfőn elpusztult a világ legidősebb onagere, azaz perzsa vadszamara a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A matuzsálemi kort megért állat 1974. június 2-án látta meg a napvilágot a belga Planckedael Állatparkban. 1977-ben került Budapestre, ahol eredetileg Pici néven jegyezték be…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
(: sokhülye :) 2009.01.18 15:54:36
..
(: sokhülye :) 2009.01.16 22:59:09
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és két éves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség Nagy Lászlónak. A korábban szakmunkásként dolgozó férfi bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án a…..
Anna Nymus Chi és Mary-Jane 2009.01.14 08:03:00
Chi és Mary-Jane lehetne egy teljesen hétköznapi pár is, ám valószínűleg nem írnék róluk, ha így lenne. Chi GG, azaz genetikailag nő. A párja pedig férfi, ami továbbra sem lenne megdöbbentő, de a férfi Mary-Jane-ként aposztrofálja magát.Igen, ők egy olyan hetero pár,…..
(: sokhülye :) 2009.01.14 12:18:04
@Stupidella: hmmmm... kompromisszumkész vagyok, ha megéri:Đ
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
(: sokhülye :) 2009.01.13 15:21:43
@Hun.Spb: Marosvásárhely, te paraszt...
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
(: sokhülye :) 2009.01.12 00:39:15
@Mayday:

a protézis alatt nem a fogat értettem, hanem a comb... mindegy...

és elárulok még egy titkot: az emberből kivett platinát nem hazsnálják újra, nem azért veszik ki. kidobják. (pontosabban állatorvosoknak odaadják a kuka helyett, azok meg felhazsnálják az állatoknál, aztán kuka)
(: sokhülye :) 2009.01.12 00:44:04
@Mayday:

nem olvasztják be, platinából ugyanis annyi van, mint a szemét. azért drága, mert előtte vegytisztává arázsolják (a természetbe rezes, nikkeles) de amit kivesznek egy emberből, azt egint vegytsztává kéne varázsolni, szóval francokat szarakodnak azzal, hogy ilyen veszélyes cucc, olyan biohazard stb...
A Fővárosi Állat- és Növénykert intézkedési tervet készített a földgázfogyasztás csökkentésére, áll az intézmény sajtóközleményében. Az állatok számára természetesen továbbra is megfelelő hőmérsékletet biztosítanak, és a látogatói szolgáltatásokat sem…..
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
Fair Ha soket töltesz, lassítunk! 2009.01.07 14:49:00
Vezeték nélküli internet. Lehet róla vitatkozni, hogy jó-e vagy rossz de azt hiszem egyet leszögezhetünk: Nem szereti ha letöltésre használjuk. efze70 panasza is ezt tükrözi:   Az alábbiak nov. 29-én történtek. De ma is aktuálisak: Felébredek... nem korán... szombat van...…..
A BKV-bérletszelvényeket az évek során egyre több biztonsági elemmel látták el, mert annyian hamisították. Így volt olyan idő, amikor többféle biztonsági elemet tartalmazott egy havijegy, mint az ezerforintos. Az egysége Budapest Bérlet bevezetésével azonban újra könnyen…..
Kedves Balogh Ildikó!Nem szép dolog kéretlen reklámlevelet küldeni. Egyrészt ütközik az internetes etikettel, másrészt törvénytelen is. Ha mégis úgy dönt, hogy ettől függetlenül szétspameli a fél világot, akkor legalább nézze át azt a lopott vagy szerzett adatbázist, és…..
Született: 1984 január 9 Súlya: 46 kg Magassága: 160 cm ..
(: sokhülye :) 2008.08.27 21:52:38
Az első, videókkal! ..
(: sokhülye :) 2008.08.27 21:48:47
..
(: sokhülye :) 2008.08.27 21:46:45
..
(: sokhülye :) 2008.08.27 21:41:46
Legyen ez a nap Haruna Yabuki napja! Vagy ez, esetleg ez is! ..
Kissé rendhagyó ez a bejegyzés, néha egy kis kitérő nem árt, az iPhone-t ilyen aranyos lányok (is) gyártják, ugye megjött a kedvetek hozzá? :)  Macrumors..
(: sokhülye :) 2008.08.21 20:01:02