Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor Toka

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel fővárosi gyerek vagyok, az ötödik kerület mélyén nem találkoztam sem birkával, sem gyesznyóval, meg semmi olyan állattal, ami mondjuk már Hidegkút határában rémisztgetheti az embert. Őszbe forduló halántékommal pedig már arra is rájöttem, hogy a szóviccben is…..
Igazat kell adnom sportkommentátor ismerősömnek, Bazskának, aki azzal kötött bele az előző heti hogyvoltba, hogy Sherlock Holmes a 2009-es Robert Downey Jr-mozinál sokkal régebb óta menő. Ez vitathatatlan, de az is tény, hogy az 1984-es, Jeremy Brett főszereplésével készült — és…..
Doktor Toka 2013.01.31 14:19:18
@Sanna Persikka: Szerintem ne adjátok még fel, mert később izgalmasabb lesz a sorozat.
Az előző részben Barney egy testcsellel beküldte Tedet a pofonfa alá, aki kitartóan megrázta vagy háromszor-négyszer, úgyhogy literally meg átvitt értelemben is hullott a pofonfa csattanós termése, az aktuális szőke randomlány meg elviharzott a levesbe. Ha egyszer kiborul az a…..
2012. november 6-án reggel már biztos, hogy Barack Obamát, az Egyesült Államok elnökét újraválasztották, újabb négy évre élvezi az amerikaiak bizalmát. A szavazásra buzdítottak az NBA-játékosok, akik egyébként jelentős részben Obama-szavazók és -szurkolók. Az elnök a…..
Tegnap megírtuk, hogy az RTL Klub gőzerővel keres fiatal szereplőket egy új projekthez, amihez VV Anikó a nyelvét teszi hozzá igen aktívan, ma pedig már azt is meg tudjuk mondani, pontosan miről van szó. Az új projekt magyar címét ugyan még nem tudni, de informátorunk szerint a…..
Doktor Toka 2012.09.20 13:13:25
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
A mostani hőség már nem mondható kellemesnek, sőt, ez már veszélyes. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot juttass be és ahogy tudod, hűtsd magad. Mielőtt magasabb szintű tanácsokat adnék, térjünk inkább rá a bejegyzés lényegére: tudd, honnan tudsz hűsítőt szerezni, még…..
Subba Kamuzott a Story Magazin 2012.06.14 14:25:00
A Story Magazin már régóta arról híres, hogy ingyen elviszi nyaraltatni az amúgy tökunalmas életű magyar celebeket, hogy aztán négy oldalon keresztül arról ömlengjenek, hogy xyz mennyire jól érzi magát a barter üdülésen. Persze a külföldi hírességeket már nem tudják ilyen…..
Nincs még egy olyan ünnep az évben (na, jó, talán még a Valentin-napon és Húzsvétkor befigyelhet hasonló), amikor a dekorációt illetően ilyen könnyen csúszhatunk a giccses tartományba. Előkerül pár csillogó gömb, egy mindenféleszínű színes lámpafüzér a régi…..
Doktor Toka 2011.12.16 14:38:36
A kérdésre a válasz elég egyszerű, ha nem történt örökbefogadás, nyilvánvalóan nem törvényes örökös a „nevelt” gyerek, de azért a Zugügyvéd tanulságképpen kiposztolja az ügyet.Üdv!Szüleim 4 éves koromban elváltak, és édesanyám újra férjhez ment nem sokkal…..
Elektromos bicikli? Mekkora hülyeség már, ez aztán tényleg az elpuhult nyugati civilizáció sötétsége, hogy ilyet egyáltalán kitaláltak.  Kocsmába járni is van olyan jó, mint kirándulni Nagyjából ez a sommás reakció érkezett válaszul minden bringásról, akit…..
IDDQD A legdurvább gamertetkók 2011.09.12 08:30:00
Mutattunk már a blogban olyan tetkókat, amiket valamilyen játék ihletett, de ilyen válogatásokat időről időre lehet csinálni. Példa erre a lenti galéria, amiben azért van egy-két átfedés a korábbival, mert meg akarjuk mutatni, milyen műremekeket nyomott le az a tetkó, amit az…..
A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont…..
Doktor Toka 2011.09.10 08:56:40
@Agent Midnite Cooper:

Miért beszéltek baromságot?

Nincs olyan, hogy "I told you never call me". Tell sy to do sg, csak ez van és ez jelenti azt, hogy mondtam neki, hogy csináljon valamit. (felhívjon, valaminek hívjon, stb.)

Az első volt a főhülye, aki kitalálta, hogy az eredeti Lou Reed-mondat helytelen (ehhez külön gratulálok), a többi meg átveszi. Aztán a szerencsétlen gyereket meg kirúgják a Rigó utcából, amikor a ti hülyeségeteket mondja.

I'm telling you to stop this nonsense, RIGHT NOW!
IDDQD Nyolc biten jön a tél 2011.08.05 08:38:05
Avagy trónok retróharca, George RR Martin klasszikus Final Fantasy-stílusban, természetesen súlyos spoilerekkel az első könyvből (vagy ízlés szerint a sorozat első évadából).   ..
Doktor Toka 2011.08.05 13:28:26
A zombi apokalipszis túlélés tudománya!..
Doktor Toka 2011.07.02 19:55:39
@tarr: Nem a Walking Dead c. sorozatra gondolsz? Abban valóban volt egy ilyen jelenet. Egyébként minden tisztességes zombi-rajongónak kötelező darab az a sorozat!
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Két napon belül volt egy tipikus, hol együnk és egy tipikus, hol ne együnk élményem. Kezdem az utóbbival: épp egy videót forgattunk, összesen húsz percünk volt ebédelni, és nem nagyon volt más lehetőség a közelünkben, csak egy McDonald's. Leírtam már párszor, hogy alapvetően…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
Vakkantó Munkahelyi kutyák 2010.09.22 01:46:00
Angliában - hol máshol - egyre elterjedtebb, hogy az emberek magukkal viszik kutyájukat a munkába. Ben, a csoki labi például egy hotel marketingigazgatójának kutyája, de hétfőtől péntekig "recepciósként" tevékenykedik, örömmel fogad minden vendéget, és sétákhoz is…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Doktor Toka 2010.08.11 16:24:24
@Leadfoot: Használd nyugodtan, ha jólesik, szerintem teljesen felesleges, sőt, engem idegesítene is, ha lenne. A jelenlegi egerem semmilyen hangot nem ad, ha az asztallapon mozgatom.

VesaLocalBus, EDORAM én ezeket tenném hozzá a topik érdeméhez. Sok helyen használnak még ilyesmit. sőt régebbi dolgokat is, amiről biztos van egy-két sztoritok.
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. - 18. - 19. - 20. - 21. - 22. - 23. - 24.   Történetemben még mindig az előző epizódban felbukkant titokzatos pöttyök eredetét keressük. Túl a sikertelen tüdőbiopszián,…..
– Úgy vívsz, mint egy tehenész. – Persze, mert te meg úgy harcolsz, mint egy tehén. Egy megsemmisítő válasz a tizenhat közül, amit a Secret of the Monkey Islandben lehetett olvasni, a kardpárbajos részeknél. És egy idiotizmus a rengeteg közül, amik a programot az addig…..
Crowbar @ Wigwam, 2010.07.04. Anno a kultiplexes Crowbar-koncert résztvevői első kézből tapasztalhatták meg, mit érezhetett az a kohász, akit munka közben értesítettek a Kőbányai sörgyár felszámolásáról. A New Orleans-i culágerdoom (népies nevén sludge) királyai azonban az…..
Doktor Toka 2010.07.05 15:23:26