Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yurgen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába cáfolja rendszeresen az óriás techcégek és szakértők armadája, hogy a telefonjaink nem hallgatnak le bennünket, ezt a saját tapasztalataink cáfolják nap mint nap...
yurgen 2019.10.22 15:41:16
@Mr. Waszabi:
Ja valami történik. Pl. az hogy ott a telefonod a közelben aminek állandóan wifi-n meg 3-4G kell lógnia hogy pittyoghasson le ne maradj valami fontosról. És te meg telepítetted a facebook alkalmazást, meg a google alkalmazást, meg ezt meg azt, és mindegy volt hogy azt mondja: Hozzáférés engedélyezése: -Névjegyek, Üzenetek, MIKROFON, --- te csak nyomtad tovább hogy települj már te hülye. Tehát engedélyezted neki hogy használja a mikrofont akkor amikor ő akarja.

Triviálisabb megoldás: kb minden cikknél van már facebook, twitter, google megosztás gomb ami ha nem tiltod le külön akkor visszatrackeli azokat a dolgokat amiket elolvastál (nem kell megoszd) és hozzákapcsolja az accountodhoz, csak ezt te nem látod.

Egyébként minden PC-s böngészőhöz lehet letölteni reklámblokkolót ami pont kiveszi ezeket a reklámokat facebookról meg mindenhonnan. Én 5 éve egy reklámot se láttam a facebookomon. Se youtube-on.
yurgen 2019.10.22 16:51:52
@Pietarii:
Ja hát egy kb nyílt forráskódú vagy közösségi fejlesztésű kiegészítőnél elég hamar kiderül ha belemókolnak. Szóval az szerintem megbízható.
De ott van az Adblock Plus, kb 1 hét alatt kiderült annak idején hogy átenged egy csomó szerintük "jó hirdetőt" (mert lefizették őket). Hahaha. Egyből le is vették a Firefox ajánlott listáról. Ettől függetlenül még mindig az a legtöbbek által használt, innen is látszik mennyire tudatosak az emberek.