Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unalmaspasas

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc…..
A kérdés költői. Gyakran vannak félresikerült randik, ami nem olyan meglepő, hisz a nagy számok törvénye.. Sokszor ott ülök a csajjal, tudom, hogy nem lesz semmi, mert nem jön be nekem, és mesél valami randizós történetet. És gyakran van az, hogy a lakótársnőjéről, vagy a barátnőjéről mesél, hogy…..
unalmaspasas 2019.10.22 15:56:48
Nekem is vannak érdekes tapasztalataim a netes ismerkedéssel: én 40 éves vagyok és már egy ideje a Badoon nyomom. Nyitott házasságban élek és így legálisan.

Úgy összességében azt gondolom, hogy a legtöbb nőnek fogalma sincs, hogy mit akar. Természetesen a híres "komoly kapcsolaton" kívül. Amiről tkp nem tudom, hogy mit jelent, de gondolom, azt, hogy hazudjam be, hogy csak ő és akkor előbb-utóbb lefekszik velem.

Ennél már csak az a rosszabb, aki a másik felét keresi. Igazi társfüggő.

Külön kasztot képeznek a ronda és buta nők, akik próbálkoznak, de a beszélgetés részükről kimerül abban, hogy "mit csinálsz?".

Én egyébként szeretek beszélgetni a nőkkel, de nem mindenkivel lehet. És el is várom, hogy ha valakivel dumálunk, akkor ő is kezdeményezzen és kérdezzen, mert egy idő után nem vagyok hajlandó életben tartani a beszélgetést. Sok nő meg azt gondolja magáról, hogy azzal, hogy ő nő, már eleget is tett a kapcsolatért.

Vidéki vagyok egyébként és markáns különbség van a Bp-i és a vidéki nők között. Szerintem a vidéki nők (az online ismerkedésben legalábbis) el vannak kényeztetve. Lehet bármilyen ronda, kövér és igénytelen, feltételezem, azt gondolja magáról, hogy ő egy ajándék bármilyen férfinek. Ezért úgy nagyjából szarik bele. Ezzel szemben Bp-n van versenyhelyzet a nők között, sokkal jobb nőkkel lehetne kapcsolatom, ha nemcsak egy-két napot töltenék ott, hanem ott is élnék.

Rásegít a dologra még a Badoo bevételi szándéka: a jó nőknek csak pénzért lehetne írni, kb. 700.- Ft/üzenet áron. Ezt pedig kissé soknak tartom, így azoknak nem írok. És persze vissza sem jelölnek, mert a jó nők nem játsszák a Tinder-szerű randi játékot. Van elég üzenetük.

Én egyébként egy elég jó pasi vagyok (leszámítva azt, hogy van feleségem), de úgy értve, hogy értelmes, normális, elfogadhatóan nézek ki és így is rendszeresen találok nőket - de azt a mai napig nem értem, hogy amikor rájuk írok, miért nem válaszolnak.

A legviccesebb az volt, amikor - igazi jófiú módjára - úgy írtam ,hogy "Szívesen megismernélek, beszélgetünk?". Erre soha, egy nő nem válaszolt. A "Te kit keresel?" kérdésre pedig páran úgy válaszoltak, hogy ők nem keresnek senkit. Persze, véletlenül vannak fenn egy társkeresőn. A "Milyen napod van"-ra meg megírják, hogy milyen és nem kérdeznek vissza, tehát fel sem fogják, hogy ez csak töltelékduma, arra szolgál, hogy elkezdjünk beszélgetni valahogy. Vagy amikor nem értik azt, ami tök egyértelmű. Pl. "Egy szenvedélyes barátnőt keresek." "Értem" "Tetszik?" "Mi?" Vajon hogy áll szövegértésből?

És hódoló üzeneteket várnak: csomó nővel megtörtént, hogy nem értettem vele egyet valamiben, erre megsértődött. Pedig nem őt szóltam le, hanem más volt a véleményem. Vagy kérdőre vontam, erre letiltott.

A képek is gázosak: fullra kapcsolt szépítő mód: egy 40-es nőnek babaarca lesz, aztán élőben meg sem ismerem. Meg a szokásos, az 50 kg-mal könnyebb és akkor még teljes fogsorú képek, csoportkép és társai.

Összefoglalva: igazán jó és normális nőket csak sok pénz- és energiabefektetésével lehetne találni (bár vannak kivételek), de úgy általában a legtöbb nő felejtős.
unalmaspasas 2019.10.23 18:52:21
@Daenerys Targaryen: Teljesen igazad van, tényleg azok. Viszont pár kép és a kitöltetlen adatlap nem igazán kínál kapaszkodót.