Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem Mondom Meg

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem nagyon tetszett a Mafia első része, grafikailag, történeileg minden része tökéletes volt, arról nem is beszélve hogy egy Cseh(!) játék. De most inkább leírom az előzetest.Sztori: Nagyon új sztori lesz, már nem Tommy-t irányítjuk hanem a zavaros múltú Vito-t aki nemrég…..
Bizony, nemtudom hányan ismerik ezt a programot de szerintem iszonyat jó az hogy megcsinálhatod a saját FPS játékodat PC-re (kár hogy Xbox-ra nincs). Miután megszereztem egyből nekiálltam és nagyon tetszett amint leteszteltem első pályámat (természetesen az még csak egy sablon…..
Ebben a leírásban szeretném az eddig kiszivárgott infókat leírni nektek a Keresztapa 2 nevű (átalam nagyon várt) játékról.Sztori:Egész türhető, tulajdonképpen csak annyi hogy az első rész (mármint a játék első részében) főhőse átveszi a hatalmát New York felett de egyre…..
Elnézést hogy sokáig nem írtam, de visszatértem egy új FC 2 videóval! Az FC 2 megjelenése 2008. október vége felé várható. (Én már várom).  ..
wiixbox NOLF-oztunk GG-vel. 2008.08.19 14:57:00
Ma NOLF multiplayer demoztunk GG barátommal. Mentünk Deathmatchet, és cooperative-ot (sajnos a co-op-ot nem sikerült felvenni). A deathmatch-ben pedig szitává szedtük egymást. Ha valaki látni akarja a videót akkor küldje el e-mail címét a nemmondommeg2@citromail.hu-ra és elküldöm…..
wiixbox The Godfather 2 2008.08.19 09:06:44
Már alig vártam hogy bejelentsék a Keresztapa második részét! Az első részhez képest vadonatúj változások lesznek. Például a "Dons view" amiben az általad uralt vagy nem uralt dolgokat, a pénzbevételt és az épület státuszát is megnézhetjük. A történetet is…..
wiixbox Na basszus. 2008.08.18 19:47:35
Senki nem volt a wiixbox találkozón! Ha mégis akkor nem ment be a szerveremre pedig pontosan 10 percet vártam! Ha szeretnétek még egy találkozót (csak most ott lennétek) akkor irjatok a kommentekbe...
Úgy van mindjárt kezdünk! De azt elmondom hogyha az első 5 percben nem lép be senki törölve a találkozó!..
A Gamekapocs.hu-n találtam ezt a bejegyzést. Gondoltam kiteszem a listát.50 Cent: Blood on the SandAfro SamuraiAlan WakeAliens: Colonial MarinesAlpha ProtocolAnimal Crossign WiiAPBBanjo-Kazooie: Nuts and BoltsBattlefield HeroesBorderlandBrutal LegendCall of Duty: World at WarCastlevania: order of…..
wiixbox Mafia II 2008.08.18 13:45:33
A híres játék folytatása (remélhetőleg még 2008-ban) megjelenik X360-on PS3-on és persze PC-n. Nagyon új grafikát fognak használni az előző játékhoz képest és sokkal nagyobb "szabadságunk" lesz (bejárhatóság, küldetések, stb). Még csak most kaptam az…..
Hát hogy őszinte legyek csak tudom hogy hamarosan megjelenik a játék, de még a életemben nem hllotam a mercenaires nevű játékról úgyhogy inkább belinkelem nektek a…..
Időpont: 19:00-tól 20:00-igJátszandó játék: No One Lives Forever 2: A Spy In H.A.R.M s Way Multiplayer demo (Itt lehet letölteni: http://www.gamespot.com/pc/action/noonelivesforever2asihw/downloads.html?tag=downloads).Szerver neve: "wiixbox találkozó" FIGYELEM! A szerver jelszó…..
Csak hogy jól kezdődjön a hét hétfőn lesz a wiixbox találkozó este 19:00-kor és nagyjából egy órás lesz, sajna az előző honlapon volt kihirdetve a szavazás, és (számomra) igen meglepő módon csak ketten szavaztak így a NOLF 2 ésa Vietcong egymással verseng, így nekem kell…..
Mivel sajnos még nem tudtam rájönni hogy lehet a blog.hu-n videót beilleszteni ezért adok egy linket egy nagyon picivel lejjeb. (pontosan egy cm-el lejjeb).http://www.youtube.com/watch?v=w0Jb80sKSy4 Egy picit utánna olvastam a videó törénetének és kiderült hogy tök régóta a neten…..
Talán csodálkoztok mert a honlapunk wii-kel és Xbox-al kapcsolatban kéne írnia de mivel a játékok tetemes részük a két konzolnak ezért nyugodt szívvel írhatunk játékokról is. És hogy honnan jött belőlem a cikk megírásához az ihlet? Hát onnan hogy egyre…..
A várva várt játékleírást megírom csak nektek csak most csak itt! A Battlefield frencsájz mindig is (egészen 2005-ig) csak PC-re jöttek ki, de amikor 2005-ben kiadták a Battlefield 2: Modern Combato-t (PS2-re és Xbox-ra) hatalmas siker volt. Most pedig 2008-ban megjelent a Battlefield:…..
Érdekes egy nagyon hírhedt és jó játékot összehasonlítani egy nagyon hírhedt és jó játékkal összehasonlítani, de mivel a CS:S-ban csak két játékmódvan ezért ma csak a bombás módra koncentrálunk. Az alap helyzet az hogy technológiában talán a COD 4 áll feljebb, de én…..
wiixbox Megújult wiixbox oldal! 2008.08.13 21:19:00
Elköltöztünk a mindenkilapja.hu-ról ide, itt remélhetőleg több dolgot tudunk csinálni mint az mlap-on szóval csak várjátok még kitapasztaljuk a blog.hu-t és olvassátok (és persze nézzétek a wiixbox-ot! De már az elején elmondom nektek hogy egy új konzollal bővültünk,…..
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Nem Mondom Meg 2008.08.13 20:46:58