Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalandmania

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első próbálkozás a Google térképre való új hely feltöltéssel. A szülőfalum ahol felnőtem tartogat pár említésre méltó szép helyet. Angyalok szobor csoport      ..
Sziasztok. Ma reggel egy érdekes cikkre bukkantam ahol elmagyarázzák miért nem kell tartani turistaként egy medvetámadástól. A cikk inkább szlovákiai medvékről szól, de ez akár a faj élőhelyét ismerve általánosítható is. Mivel többször jártam már olyan helyen ahol medvék is élnek így számomra is…..
katabakancs Szigetközi vízivilág 2020.10.04 18:56:30
A minden év augusztus 20-a körüli, Ausztria hegyeibe szervezett kirándulássorozat idén nem a tervek szerint alakult. Már az is felvetődött, hogy  elmarad. A vírushelyzet miatt Ausztria ugyan zöld besorolású volt augusztusban, mégis úgy döntöttem, hogy ha meg is szervezem a túrákat, nem kockáztatok,…..
Már egy ideje nem foglalkoztam a geoládázással. Május 31. vasárnap együtt a család és testvérem meséli, hogy nagyon rákapott, elkezdtünk beszélgetni a dologról így újra kedvet kaptam. Meg is beszéltük, hogy ebéd után kimegyünk a környékre és megkeressük amit lehet. Az idő elég borús és az eső lába…..