Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freud Szimi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad notam:SzabóLőrinc: Szabó Lőrinc: A huszonhatodik év Búcsúzunk, édes kétségbeesésem? Mindig búcsúzunk! Valami selyem, valami hűvösség a szívemen, valami béke vagy már: alig érzem fájónak ezt a fájdalmat: becézem, hisz már rég csak általa vagy velem, s szomorúan bár, mégis édesen…..
Freud Szimi 2019.11.06 20:08:18
@Frick László Intézet: a munkanélküliség
Lehet alzheimeres vagy már
volt egy olyan kis apró probléma, hogy rendszerváltás, és ez nem csak azt jelentette, hogy az elvtárs helyett urat kellett mondani
iparágak, cégek szüntek meg, szakmák tüntek el (nem csak a rendszerváltás, hanem a lezajló ipari forradalom miatt)
sokan azért lettek munkanélküliek, mert a "kapun belüli" munkanélküliség kapun kkívülre került
igen, fájdalmas volt, tragikus volt, de nem azért volt, mert valaki eldöntötte, hogy csináljunk munkanélküliséget
Freud Szimi 2019.11.06 20:44:53
@Frick László Intézet: ja, és még egy dolog - a blogmegszüntetéshez
Te, ugye, roppant büszke vagy, hogy nincs nálad előmoderálás, meg moderálás, direkt örülsz szerintem, mikor Lacika fajtikázik, mert ugye, ezzel bizonyítod, hogy neked még a szemed sem rebben, egy náculásra sem.
De ha Ripók vagy én vagy Hanni ellentmond neked, akkor máris bejegyzés tömegeket törölsz, spt, a blog felszámolását lengeted be állandóan.

EZ IS MODERÁLÁS EZ IS CENZÚRA.
nem értünk egyet, akkor inkább blog se legyen, nehogymár megjelenhessen Dudkóétól eltérő vélemény
Nem az a széleskörű világnézet, és véleménytolerancia, hogy engeded Lacikát zsidózni a blogodban, az egyszerű tuskóság, a picsába kéne kivágnod, mikor fajtikázik.
Akkor lennél toleráns és megengedő, ha Ripők vagy Hanni vagy az én véleményenek is adnál teret.Nem azt mondom, hogy érts vele egyet, annyit mondok csak,fogadd el, ezek is vélemények.
Freud Szimi 2019.11.07 23:05:20
@Frick László Intézet: kár megsértődnöd és felhagynod a bloggal.
Voltam én itt már minden az utóbbi időben, huggyosbüdösjoli, most "vádpontjaim" vannak, meg "újságokban élek"
Képtelen vagy elfogadni,hogy én is látok valamit a világból, ami nem az, amit te látsz, és ha én ezt le merem írni, akkor "vádpontok" vannak. meg "újságban élés".
Szerencsésnek tartom magam, hogy nem abban a világban élek, ahol te, hogy itt vannak dolgozó fiatalok, akik sok mindenre alkalmasak. Lehet, te sem lennél ilyen frusztált, ha hagytátok volna az egészet, és városba költöztök, egy más társadalmi közegbe. Értem én, hogy az is egy élet, csak nem biztos, hogy egy tehetséges, művelt embernek abban kell lehúzni a teljes életét.

Sokáig jóban voltunk, aztán monomániás és ellenséges lettél. Gondolom, talán azért, mert valóban egy másik világban élek, ami hidd el, pont olyan valós, mint a tiéd.
Azt hiszem, most fáradtam bele, hogy ezt magyarázzam neked.
Nem jövök többet, nem kell aggódnod. Írd csak a blogot, nem zavarom a köreidet.