Regisztráció Blogot indítok
Adatok
óvónéni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez mit szóltok, ilyen is van. Engem a hideg is kiráz a gondolatra, hogy háromévesen ott kellene hagynom valahol a gyerekemet egy hétre, és kvázi hétvégi szülőként működnék. Pedig például Kínában több intézmény is ad ilyesmire lehetőséget. Becslések szerint több ezer…..
óvónéni 2013.11.18 20:13:43
@gabardin: Jó kérdés
Hatni leginkább a hitelességemmel,a felvállalt hibáimmal, a felvállalt érzelmeimmel, a szeretetemmel, a kötődésemmel , a megbízhatóságommal tudok hatni szerintem,és azzal,ha olyannak fogadom el magamat és őt is, és az élethelyzetet, amilyenek vagyunk,mert ez az alapja, hogy együtt tudjunk működni- kis korban ezekkel és nem mással hatok,mint még a közös élményekkel, a nagy mesélésekkel, összebújásokkal, nevetésekkel- és amikor bánat van és feszültség, akkor meg azzal,hogy nem hazudok,hanem elfogadom, hogy az van és összekapaszkodva megoldjuk. - aki az első hat évben egy jó érzelmi kapcsolatot épített ki a gyerekeivel, akinek nem célja,hogy minél kevesebbet legyen vele,de ha keveset is, azt tartalmasan tölti el vele, és szívesen- az hatott a gyerekére-
Kefir oldal Kaukázusi kefirgomba 2007.08.10 22:33:17
Mi a különbség a hagyományos és a kaukázusi kefir között? Ipari méretekben a kefir előállításához a baktériumokon kívül élesztőt is használnak, ami szénsavat termel. Az élő kultúrák nagy részét a hagyományos kefirekben az utóhő-kezelés során elpusztítják.…..
óvónéni 2008.07.16 11:10:04