Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Renáta W. Müller

54 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A luxus életnek és a gazdagságnak is vannak árnyoldalai. Amina al-Hosani, az Emirátusi hercegnő azon a napon szembesül ezzel igazán, amikor apja közli vele, hamarosan férjhez kell mennie egy idegenhez. Addigi gondtalan élete pillanatok alatt darabjaira hullik. Amikor egyre több titok kerül napfényre…..
Julia Quinn:  The viscount who loved me Eléggé kalandos volt az utam ezzel a könyvvel. Mint a sorozat 1. kötetének értékelésében kifejtettem, nem igazán vett le a lábamról az első rész, és ebben nagy szerepe volt a gyenge magyar fordításnak. Nem is nagyon volt kedvem tovább folytatni a sorozatot DE…..
Colleen Hoover: IT ENDS WITH US (Velünk véget ér) Érdekesen indult a történet, a szerző már a legelső jelenettel felkeltette az érdeklődésemet, ami nagyon fontos egy regénynél. Tetszett, és bevallom, a közepéhez érve többé-kevésbé eldőlt bennem, hogy ez egy 4 csillagos történet lesz a számomra.…..
vad szenvedélyre, forró erotikus jelenetekre és pláne SPOILER! happy endre vágysz.  Az ember mindig kissé szkeptikusan áll hozzá, ha egy könyvet akkora hűhóval vezetnek be, mint Holly Miller: Álmomban már szerettelek c. regényét.   Én is óvatosan álltam neki, pont a túlzott fényezés miatt, amit…..
 Praktikussági okokból szinte kizárólag e-könyveket olvasok, még akkor is, ha a saját könyveim nyomtatásban is megjelennek, DE ... amikor végre rátöltöm a könyveimet a VADI ÚJ (Pocketbook) olvasóra, és a negyedik bekapcsolás után CSAK EZ LÁTSZIK, akkor komolyan mondom, egészen újfajta káromkodási…..
más szóval; szexi leltár. Lássuk, kik a R.W. Müller regények fő karakterei:..
2020 minden nehézség és akadály ellenére nagyon különleges év az írói életemben. Ebben az évben 3 (!) könyvem is megjelenik. Ilyen még nem volt. A LÁZADÓ  1 az év nyarán került az olvasók kezébe és  -kiadó váltás után-, hamarosan jön a folytatás; A LÁZADÓ 2. Megjelenés: 2020 november. Nagyon hálás…..
velem biztonságban vagy... https://youtu.be/4ZMOSLBz2WE..
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Aki tehát még nem olvasta a könyvet, de szándékában áll, az jobb, ha tovább görget.  Egy ideje már a várólistámon sorakozott ez a regény, és most, hogy végül is sor került az elolvasására, erősen vegyes érzelmeket hagyott maga után. Borítómániásként először is a külalak, ami számomra fontos.…..
Fayer Sándor: Ördögi kör Bevallom eléggé beparázva kezdtem bele ebbe a regénybe, mert ugye kortárs szerzőtől kaptam, akinek - ha nem tévedek - ez az első regénye. Halmozottan kényes helyzet. Hogy a bánatba mondom meg udvariasan, ha esetleg nem tetszik? Mi van, ha egyenesen rettenetesnek tartom?…..
c könyvébe, mert nagyon érdekelt, hogy mit szeret a mai tinédzser korosztály olvasni. Úgy ástam bele magam a sztoriba, hogy közben szigorúan a szemem előtt tartottam a tényt, hogy ennek a regénynek egyértelműen nem én vagyok a célcsoportja. Mert hát, na... tényleg eléggé túl van tolva benne a social…..
hogy elolvastam volna a regény fülszövegét, és bevallom nagyon meglepődtem.  Charity Norman: A lányunk férje (The son-in-law) c. könyve már régen, talán évek óta fent volt a várólistámon, de csak most vettem a kezembe. Igazából nem is tudom megmondani, hogy mire számítottam, de arra, amit végül is…..
az EGOMÁNIÁS-t Vi Keeland-tól. Ez volt az első könyvem a szerzőtől, és hát őszintén szólva a borító alapján nem számítottam túlzottan mélyenszántó olvasmányra. Viszont nem is ezt kerestem. Más 'nehéz' eléggé elmét/szívet igénybe vevő  olvasmányok mellett, szükségem volt valamire, ami kikapcsol.…..
M. Robinson: El Diablo c. könyve szerintem túl sok sebből vérzik ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen. Lehet, hogy ez most kissé morcosnak fog hangzani, szóval akinek ez a regény életre szóló élményt jelentett, az inkább itt és most hagyja abba az értékelésem olvasását. Az a nagy baj, hogy miután…..
Jodi Ellen Malpas: The protector (A védelmező) Ezt a könyvet nekem már csak  a címe miatt is el kellett olvasnom. Az ÉN VÉDELMEZŐM 2019-ben jelent meg, de megesküszöm bármire, hogy nem másoltam a címet Malpastól. Mikor rájöttem, hogy létezik már egy regény ezzel az elnevezéssel, túl késő volt, hogy…..
Emlékszel a, A VÉDELMEZŐBEN megismert Amina al-Hosanira, Raven szobatársára? Az ő hihetetlenül izgalmas és szenvedélyes történetét ismerheted meg a: A  L Á Z  A D Ó c. regényben. https://shop.konyvmogul.hu/renata-w-muller-a-lazado-1..
Ez a könyv most tökéletesen betalált nálam.  Intenzív, szexi, szívszaggató, tele forrongó érzelmekkel. Talán az is rásegített az élményre, hogy az eredetit (angol) olvastam - helyesebben hallgattam hangoskönyvben, és még a narrátor előadása, hangja is szuper volt. Persze ha valaki nem szívesen…..
Az írónő jóvoltából lehetőségem volt elolvasni ezt a regényt, egy ajándék példány formájában amit ezúton is nagyon köszönök. Élveztem a képzeletbeli utazást Latin-Amerika alvilágában, bepillantást nyertem drogbárók és bérgyilkosok mindennapjaiba. Az árvaházban felnőtt gyerekek a szemem előtt váltak …..
Ugyanakkor kénytelen vagy meghajtani magad a zsenialitása előtt. Dragomán György:  A fehér király  Utáltam minden egyes szavát, mert zseniális leírása egy groteszk, beteges, korrupt politikai rendszernek.  Utáltam, mert egyetlen kisgyereknek sem lenne szabad így felnőnie, közben meg könnyesre…..
Olvass hazait! Győződj meg róla magad, mit nyújthat a kortárs, magyar szerző, szórakoztató irodalom kategóriában!..