Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micklz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben lévő igen csak cenzúrázott szöveg a BKV egyik derék munkatársának a száját hagyta el pénteken délután, a Deák Ferenc téren. A BKV orkja összetűzésbe került egy kislánnyal és édesanyjával. Az ork a grabancánál fogva tartotta a kislányt, akit életveszélyesen…..
Vastagbőr Cozma emlékére 2009.02.15 10:15:00
   Kedves Szurkolótársaink! A tragikus körülmények között elhunyt játékosunk, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL mérkőzés előtt, melyre mindenkit várunk, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád…..
Micklz 2009.02.15 13:31:23
@szvbrk: viasat3 15.00
Olvasónk a kiotói metróról írt beszámolót és írta le tapasztalatait. Ebből kiderül, hogy van még hová fejlődnünk. Kiotóban nem az utasok szívatására összpontosítanak, hanem azon dolgoznak, hogy az utasoknak könnyebb legyen. Jó a jegyrendszerük, a metróhálózatuk, és jó a…..
Pár órán belül végre eltűnik (?) az a nyomorult logó az RTL adásának jobb felső sarkából, elkezdődik az orrba-szájba reklámozott őserdei kaland, a Celeb vagyok, ments ki innen! Megnézzük, és reggelre meg is írjuk, hogy milyen lett a mérsékelten sikeres, angol és amerikai…..
Felesleges izgalmaktól és a kaparás közben keletkező, mindenre tapadó, bosszantó szürke kis darabáktól kímélt meg minket a MOL, a képen látható sorsjeggyel. A nyerteseknek gratulálunk. Ma (2008-10-01) délben tankoltam a budakeszi Mol kútnál 51 liter evo dízelt. A ma kezdődő…..
Tamás új lakásának új mosogatógépe egy hónap után bedöglött. Először a forgalmazóhoz, aztán az építtetőhöz fordult, de minden hiába, alkatrész, megoldás hónapok óta sehol. A fogyasztóvédelem hivatalos állásfoglalása ellenére az illetékes sem cserére, sem a pénz…..
Gábor  szerencsétlen Netpiacos rendelése három hónapnyi várakozás után ugyan, de megoldódott. A poszt megjelenése után jelentkezett nála az ügyfélszolgálat, amiben  leírják hogy nem értik, mi történhetett, de ígéretet tesznek a pénz visszafizetésére: Ugy tunik,…..
Micklz 2008.09.11 07:23:30
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
Micklz 2008.09.10 14:36:08
:-)
A hipermarketek népszerű rekámújságos trükkje nem jött be a Penny Marketnek: a Gazdasági Versenyhivatal elmeszelte, mert az egyik meghirdetett termék nem volt kapható, a másikat pedig nem a meghirdetett áron árulta az áruházlánc. Részletek az Indexen. update von jackyll: Mostanában…..
Gergő egy igen érdekes reklámozási stratégiára hívta fel a Homár és az Interspar figyelmét. A "másik mosópor szindróma" 2008-as megfelelője ezek szerint, ha kiírják, hogy szerintük egy másik hipermarketben mennyibe kerül a termék. A Homár óvatos tippje szerint már az…..
Árpi egy hete tapasztalta, hogy az IKEA-ban kartonpapírrá vékonyodott a farostlemez. Mint kiderült, ők igazából tudtak erről, csak elfelejtettek szólni: Tisztelt ****! Sajnálattal olvastam panaszos sorait, melyben arról tájékoztat, hogy a Billy könyvespolc hátlapjának anyaga nem…..
Micklz 2008.09.01 09:23:58
MM panaszára, miszerint átverte őt a MÁV pénztárosa, megérkezett a hivatalos válasz. De MM nem boldog, szerinte a levél egy merő hazugság és ezt jól meg is írta, majd megoldásként inkább elhagyta az országot.Tisztelt ....  Megkeresésének kivizsgálása lezárult, azzal…..
Micklz 2008.08.25 08:52:39
Az V. kerületben nem kell a parkolótársaságnak trükköznie. Ahol rosszul van felfestve a parkolósáv, sem az úttal párhuzamosan, sem keresztbe állva nem lehet szabályosan parkolni. Marci meg is fotózta a helyet. Ráadásként nem csak a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás…..
Micklz 2008.08.13 18:28:53
Bár nyilván erre sem fog reagálni a UPC, mióta besértődtek valami "valótlan rágalmon", azért megírjuk, hogy bár nagyon korrekten fekete alapon kék apróbetűvel értesítik előfizetőiket törvény adta jogaikról, az előfizetést lemondani mégsem hagynak: Szerettem volna…..