Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chaba76

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma, azaz április 24-én, Londonban a Hampstead Heath-en egy könnyed tavaszi piknik során pecsenyepirosra sültem. Nem kicsit égett le a bőröm, hanem nagyon. A vicces az, hogy csak a jobb oldalam. Ki hallott már ilyet? Jön a nyár?..
Miközben rettenetesen sajnálom magam, hogy vissza kellett jönnöm, azért átlagosan félpercenként emlékeztetem magam arra az aprócska tényre, hogy egyedül én akartam a nagy kalandot, és én akartam menni, szóval ha nem tetszik, magamra vessek.Otthon természetesen fantasztikus volt, a…..
Disz íz London Circus Maximus 2008.08.05 23:55:00
Vannak ugyebár a frekventált helyek.Trafalgar Square, Picadilly Circus, London Eye, Tower no meg a Tower Bridge. Rendes turista addig nem megy el Londonból, amíg be nem járta az összeset. Persze akad még itt jópár látni- és tapasztalnivaló, de maradjunk csak a felszínen. Mármint a…..
A tegnap esti "érzékszervek parádéja" bejegyzést annyival egészíteném ki, hogy az audio describe lényege, hogy a mozipénztárban kért fülhallgatón keresztül magyarázzák el a gyengén látók számára a cselekményt. És ez a hangsáv, amit ők hallanak végig ott van…..
Ím eljött hát a nagy nap, ma megyünk, és megnézzük a Wall-E-t. Oly sok várakozás, hiszti és trailerújranézés után, ma LiLi megkapja, amire már a Lecsó-ról távozva vágyakozott. És lesz új rövidfilm is, mint mindig, ezek pedig ugyanannyira izgalmasak és bájosak, mint maga a…..
Well. Lili beteg. Kezdek gyanakodni a falak falszínű penésztelepére. Ketten együtt három és fél hónap alatt eddig négyszer voltunk betegek. Vagy talán a híres angol időjárás a ludas. Nyár közepe van, és a legjobb esetben is tavaszeleji állapotokat tapasztalunk. Szél szél eső.…..