Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabóné Nemes Ágnes

106 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajhullások nagy részének hátterében szervrendszeri megbetegedések állnak, amelynek tüneteként a hajunk korosan hullásnak indul. Ehhez mindenképpen tegyük hozzá, hogy mindenkinél előfordul legalább egyszer, hogy hajhullását kórosnak ítéli. A hajas fejbőrön található kb.…..
Tiszta és rendszerető A munkában Ez a típus rendkívül igényes, kényes, pedánssága szinte már a mániákusság határát súrolja. Minden a helyén van, még a tollak és a ceruzák is vigyázzban állnak! Az íróasztalát mintha most fényezték volna, rajta minden tökéletes rendben…..
Ragyogó, hullámos loknik – egyetlen férfi sem tud ellenállni nekik, hát még, ha egy kicsit megbolondítjuk őket. Enyhén hullámos haj: huncut tincsek 1. A frizura elkészítéséhez enyhén nedvesítsük be hajunkat. 2. Könnyű zselét oszlassunk szét a hajon. 3. Kezeinkkel lazán…..
Rendes íróasztal, tiszta fej, akadálytalan karrier! Míg a személyes megjelenés alátámaszthatja az álommunka megszerzését, az íróasztal kinézete is befolyásolja az előrejutás lehetőségét – a felsővezetők közel 70%-a előnyben részesíti azokat az alkalmazottakat,…..
Mutasd meg az íróasztalod, megmondom, ki vagy!        Ahány ember, annyiféle "rend" uralkodik az asztalán. A Logitech kutatói egy átfogó vizsgálat után levonták a következtetéseket. Olvasd el, aztán rendezd át az asztalod, ha nem tetszik az…..
Töredezett, elvékonyodott hajvégek, fénytelen, tartás nélküli tincsek – ezeket a problémákat bizonyára mindenki ismeri, akinek hosszú haja van. Amin korábban csak az olló segített, azon ma már szelídebb hajápolási programmal is változtathatunk. A hajmosás A hosszú haj a…..
Hajproblémád van? Bolondok napja 2009.04.01 15:20:00
"Vajon ez a nap miért kapta a bolondok napja nevet? Köthető valamilyen híres "bolondhoz"? :) Április elseje a tréfálkozások napja. Nem tudni pontosan, hogyan lett ebből a napból a bolondok napja, a feljegyzések legkorábban 1582-ben Franciaországban tesznek említést…..
Vannak, akik szerint a karrierépítés már az egyetemi padsorokban elkezdődik, és élethosszig tart. Vannak, akik szerint még ennél is korábban kezdjük az "építkezést". Ami biztos: csak magunkra számíthatunk karrierünk menedzselésében. Mit jelent maga a kifejezés: karrier?…..
Ne végy zsákbamacskát - tudd, hova pályázol! - A vállalat fo profilja, tevékenységi területe - Vállalati image - Nemzetközi háttér - Gazdasági, pénzügyi helyzet - Piaci részesedés - A vállalat küldetése, célkitűzései - A vállalat vezetői - A vállalat szervezeti…..
Az áthelyezés egyesével történik, így a beavatkoznak nincs nyoma A hajszálak úgynevezett folliculáris egységekből nőnek. Ezeket emeljük ki egyesével és helyezzük át arra a területre, ahol hajra van szükség. Azon a helyen, ahonnan kiemeljük őket azért nem hagynak semmilyen…..
Kiből lesz sztár?      Az érzelmi intelligencia szakirányú felkészültség nélkül is fejleszthető A boldoguláshoz kell a "szív és az ész" A repülő már egy félórája keringett a repülőtér fölött, mire megkapta a leszállási engedélyt. Az utasok…..
Sokat hallhattál már arról, hogy nem csak a hajvasalás, de a szárítás sem tesz jót hajad egészségének. Íme, a legkímélőbb tippek, hogy tincseid egészségesek és gyönyörűek maradjanak! Ha teheted, ne szárítsd! Ha csak néhány alkalommal hagyod megszáradni hajad a szoba…..
Problémamegoldás    1.       Mondjon egy nehéz, munkával kapcsolatos problémát, és mesélje el, hogyan oldotta meg.    2.       Mesélje el, hogyan, milyen lépésekkel közelít egy problémához.    3.…..
Te mennyi időt és energiát tudsz és akarsz az egészségedre, illetve a fogyásodra szánni? A mai rohanó világban nagyon kevés időnk és energiánk van arra, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. Ráadásul, ha szép, karcsú és egészséges akarsz lenni, akkor folyton csak a tiltást és…..
Önismeret    1.       Milyennek látják mások? Ön szerint milyen ember?    2.       Mikor szeretne családot alapítani, gyereket szülni?    3.       Milyen könyveket, újságokat szokott…..
Egészséges ételkészítés Napjainkban már valóban számtalan terméket találunk a boltok polcain, sőt még a piacon is a bőség zavarával küzdünk a zöldség és a gyümölcs kínálatát tekintve. Ha szeretnénk egészséges(ebb)en étkezni, akkor bizony jól körül kell nézni,…..
Az elfogultság elkerülése Az egymásra hangolódás létfontosságú feltétele az eredményes interjúnak, ugyanakkor rokonszenves és kevéssé megnyerő pályázók esetében egyformán törekedni kell az objektivitás megőrzésére, a részrehajlás kerülésére. Az interjú…..
A strukturált interjú megszerkesztésének a lépései:    1.       Munkaköri elemzés készítése, annak megfogalmazása, hogy milyen ismeretekre, készségekre és képességekre van szükség a hatékony teljesítményhez.    2.…..
Strukturált interjú Az első személyes találkozásra a munkaadó és a pályázó között általában az interjú alkalmával kerül sor. A beszélgetés hivatott eldönteni, érdemes-e egy esetleges tesztelés alkalmával újból összeülni. A kiválasztási folyamatnak számtalan formája…..
A fogyókúrázó lányok szervezetében nincs elegendő létfontosságú tápanyag fogyókúra, diéta, vashiány Sok fiatal lány olyan módon próbál meg fogyni, hogy attól kalcium- és vashiányos lesz, és már létfontosságú anyagok is hiányozhatnak a szervezetéből. Egy 4100…..
Cirkadián ritmus, elhízás, alváshiány Amerikai kutatók rájöttek, hogy a cirkadián ritmus – vagyis a szervezet belső órája – szabályozza azt is, hogy a sejtek milyen mértékben legyenek energiával ellátva. Ez a felfedezés sok kérdésre választ adhat, többek között…..
Hajápolás A kor előre haladtával sajnos hajunk is elveszíti fényét, töredezetté válik, elvékonyodik. Mindezt a hormonális változások okozzák. Kezd eltűnni a haj a fejünk tetejéről, ám ott, ahol nem szeretnénk, szőrszálak jelennek meg. Az alábbiakban néhány életkorra…..
A közhiedelemmel ellentétben: a depresszió fájdalommal is jár! Ma már tényként kezelik, hogy a depresszió idegrendszeri betegség: különböző agyi pályák zavara, illetve egyes ingerületátvivő anyagok, így a noradrenalin és a szerotonin relatív hiánya okozza. Ez utóbbi anyagok…..
Mi a FOREX piac? A számitógépes devizakereskedelem magába foglalja a világ legnagyobb, legdinamikusabb tőkepiacát, 1,5 triliárd US dollárnál magasabb napi forgalommal. A devizapiaci kereskedés folyamatos, 5 napon keresztül, napi 24 órában, vasárnap délutántól (4 PM EDT) az…..
Könnyebben tanulnak és gyorsabban fejlődnek képességeik az omega-3 zsírsavakat szedő gyerekeknek. A legújabb kutatások szerint az omega-3-bevitel hatására javult a gyermekek figyelme, koncentrálóképessége és memóriája, valamint jobb lett a felfogóképességük. Nyugat-Európában…..