Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samhazai

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első ágyjelenet sokáig várat magára, majd amikor megtörténik, a pasi nincs elkápráztatva. De mit is lehet elvárni egy ingadozó személyiségű nőtől, aki egyszer vidám és csintalan, máskor meg pont az ellenkezője?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
Samhazai 2022.04.04 20:34:33
@Almandin: Az egyházakat általában nem érdekli az emberek élete, csak a saját fennmaradásuk, anyagi boldogulásuk. Aki meg az ő tanaikat követi, bennragadt a középkorban.
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
Samhazai 2020.11.09 18:48:52
@Exploiter:
20 óra és 5 óra közt nem lehet kimenni az utcára, mert csak akkor támad a vírus. Napközben a bkv-n, a vonaton, a munkahelyen, az iskolában, boltban egyáltalán nem. Ekkor f...ságot még életemben nem hallottam. Ja voltam covidos, és nem az utcán kaptam el, főleg nem éjjel egyedül.
 A Kárpát-medencében őshonos nemes hal a süllő, amely az oxigénnel jól ellátott állóvizekben érzi jól magát. Ritka vendég a halboltokban a friss süllő - maga a boltos is csodálkozott, hogy éppen kapható. Elég kisméretű halakat kaptam, de ennek is örültem.  Finom, fehér, szálkamentes húsa miatt…..
                       „Ő egyszer sem mondta, hogy bemutatna a barátainak, vagy a családjának, de állítólag mesélt rólam nekik, de nekem ez nem elég” - Levélírónk arra gondol, hogy azért kezeli ilyen lazán a kapcsolatot a pasija, mert ismerte a volt barátját, ráadásul a szabadság igénye is elég…..
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
Samhazai 2019.11.05 09:25:58
@Daenerys Targaryen: az azért eléggé szánalmas, hogy ez agresszióba, gyűlöletbe megy át. Egy "nem" ilyen helyzetben nem indokolhat sem gyűlöletet, sem agressziót, de még undort sem. Mindenkinek nem tetszhet az ember. Milyen önismerete van annak, aki meglepődik a "nem"-en, pedig csak keveset mutató képet, régi képet, retusáltat, vagy akár másról készültet rak fel, vagy igénytelen szájszaggal, Süsüre hajazó fogszámmal jelenik meg a randin, hogy a másik fél a valóságot látva kijelenti, hogy köszöni a lehetőséget, de nem látja értelmét a további időpazarlásnak. Szerintem semmilyen. Aki pedig még gyűlölettel reagál a nemre az aztán kimutatja a valós énjét, jobb is, ha csak kettő percet tölt vele az ember.
Én voltam már úgy, hogy utána üzenetben közöltem, hogy nem látom a jövőt a dologban. Nem is vagyok rá büszke. Szerintem ez gyáva megoldás.
Eddig már párszor említésre került, hogy eddigi tapasztalataim alapján, kerülni kell az olyan nőket, akik számokkal foglalkoznak. Például könyvelő, pénzügyes, ilyesmi. Az olyan nőket is kerülni kell, amelyiknek nem volt kapcsolata évek óta, illetve azt is, amelyik mindig elfoglalt és alig lehet vele…..
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Nem tudom magamban tartani tovább mindazt, melyet nap, mint nap megélek női létem által. Csodálatos érzés aktív résztvevőnek lenni abban a folyamatban, melyben a férfiakhoz való viszonyulásunk, elhelyezkedésünk az alárendeltből mellérendeltté válik, szépen lassan. Boldog vagyok, hogy ebben a női…..
Samhazai 2019.10.07 23:08:10
Samhazai 2019.10.07 23:08:53