Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dady24 (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A film és a tájékoztatófüzet végigkíséri a pacienseket az első vizsgálattól a lézerkezelésig, részletesen bemutatja az egész folyamatot. Aki megnézi a filmet és elolvassa a füzetet, azelőtt nem marad titok a Sasszem Lézerkezelés egyetlen részlete sem." A komplett…..
Ha a tegnapi sztorit birták az értesítőről, amit az áthatolhatatlan ajtó miatt juttatott a postás az áthatolhatatlan ajtó mögé ezt is csípni fogják. Van ugye az ajánlott levél, amit kézbe kézbesítenek aláírás ellenében. Gyuri esetében azonban bedobták a postaládájába,…..
dady24 (törölt) 2008.08.13 07:48:35
Hát sajnos ez van! Ahhoz, hogy a posta versenyt tudjon tartani, be kellett vezetni új szolgáltatásokat! Ezzel még nincs is probléma, de hát igen: lehet látni, hogy nem bírnak velük. Pláne, hogy még ezek mellett is alkalmazottakat küldenek el és nem vesz fel újakat létszámstoppra hivatkozva. (Személyes élmény) Így most már egy ember 3 ember munkáját látja el napi 12 de akár 14-16 órában is.
És mára már fontosabbá vált egy biztosítás megkötése mint mondjuk egy ajánlott küldemény megfelelő kézbesítése. És, hogy ezeket a küldeményeket levélszekrény útján is kézbesíteni akarják..... Hát meg is fogják tenni, és majd találnak ki egy új külön-, vagy különleges szolgáltatást amit még borsosabb áron fognak kínálni, és ami megegyezik a korábbi ajánlott külön szolgáltatással.
És a kérdőívre csak annyit, hogy nyugodtan válaszoljatok nem-ekkel ha nem vagytok kibékülve a kézbesítőtökkel, mert előfogják őket venni. Egyes postákon ha valaki nem "MÁT"-ol azaz nem ajánl semmit akkor az 13. havi fizetés megvonást von maga után... jobb esetben. És ezt akkor tovább nem is részletezném.
Valamint még a végén megjegyezném, hogy ha a posta kiadja magán vállalkozóknak a küldeménykézbesítést, mert volt róla szó.... nah hát akkor bezárhatják a boltot, ugyanis a biztosításokból nem fognak megélni. Nem elég rég óta csinálják, még ha kedvezőbb feltételekkel is kínálják az emberek úgy is a bankok szolgáltatásait fogják igénybe venni.