Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tissne

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt CSI: LV 2x03 – Overload 2008.09.29 13:00:00
Egy építkezésen járunk, ahol először csak egy védősisak esik le a magasból, majd kisvártatva követi egy jó munkás ember is. Grissom kimegy nézelődni az esethez, de megjelenik a rendőrfőnök és közli vele, hogy minek jött, ő már tisztázta a dolgot az építésvezetővel: a…..
Kezdő képsorainkban az amerikai kollegisták vidám életébe tekinthetünk bele, akik tulajdonképpen elég hasonlóak a magyar kollegistákoz, csak sokkal tisztább helyen laknak. A kollégium egyik szobájában egy lány bambul ki az esőbe, böröndkéje összekészítve, majd csörög a…..
Egy boldog párt látunk kilépni egy étterem ajtaján, éppen annak örülnek, hogy de jó, nyolc éve házasok. Odaballagnak az autójukhoz, a faszi ki akarja nyitni a kocsit, ám ekkor valaki hátulról elkapja anyut és egy kést szegez a nyakához. Következő képünkön éppen Warrick és…..
Nincs is annál szebb, mint amikor apu, kisfiú és a kutya kimennek a pusztába egy kicsit játszani. A dolgot egy kicsit árnyalhatja, ha észre vesszük, hogy gyermekünk egy sípcsontot dobál a kutyának, aki jól nevelt ebhez méltóan vissza is hozza. Esetleg ezen a ponton érdemes…..
Egy fényűző partin járunk, ami valójában egy jótékonysági rendezvény. Pénzt gyűjtenek Mrs. Richmond alapítványának, aki sajnos nem lehet jelen a rendezvényen. Itt van viszont a rendőrfőnök, valamint a jóképű Patrick, aki úgy tűnik, hogy a házigazda szerepében tetszeleg,…..
Nincs is szebb annál, amikor az ember visszatér a természethez és éppen egy jó ízű brunnyantás előtt áll a bozótosban. Az eseményt némiképp beárnyalhatja, ha a cserjék közt rengeteg zümmögő állatot találunk, és amennyiben a zümmögő állatokhoz egy hulla is tartozik, az…..
hogyvolt CSI LV: 1x08 – Anonymus 2008.07.20 08:14:00
Új ismerősünk egy hotelszobában magányosan vodkázó pasas, akit hamarosan egy kádban lát viszont Grissom. Hű, de ismerős a dolog… öngyilkosnak látszó ember a kitakarított fürdőszobában. Az áldozat ez alkalommal is egy magnót szorongat a kezében, amire ezúttal fordítva…..