Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iamzltn

136 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GymJunkie Hybrid VÉGE! + Update 2021.09.22 17:43:36
Long time no see. Nem sűrűn fordult elő, hogy leültem volna beszélgetni az exeimmel, de gyanítom olyan érzés lehet, mint most nekiállni bejegyzést írni: közepesen kellemetlen, nyomokban nosztalgikus és mesélnivaló annyi van, hogy inkább bele sem kezdek. A kérdésre, hogy mi a hóhér faszáért nincsenek…..
iamzltn 2021.10.04 17:19:58
@suppapl3x:

194 cm, de tzs%-t nem mérek, otthoni módszerekkel nincs is értelme. A profi módszerek sem pontosak, az sem amelyiket úgy hirdetik, bár kíváncsiságból már gondolkodom egy dexa-n.
Ez a végére olyan 12-13% körül lehet reális.

Makrókat nem számolok, mert max annak van rá érkezése, akinek nincs emellett élete. Teljesen felesleges is, a fejlődésed 99%-t nem a makróarányok adják, hanem a kalóriabalansz és az adekvát fehérjebevitel. A napi 2 gr/ts kg fehérje bevitelére komolyan figyelek, illetve hogy az össz kalóriabevitel meglegyen. Esetemben ez napi 180-200 gr fehérjét jelent és 3000 kcal-t 4 étkezésre osztva + 1 snack-el.

Muchas danke!
Húsvét utáni héten zárult le a jelenlegi programom második 5 hetes periódusa, amiből az ötödik egy pihenős, deload hét volt. Ez olyannyira pihenősre sikerült, hogy zéró alkalommal edzettem egész héten, - ha az 5 fokban fűnyírást nem tekintjük edzésnek - viszont legalább összeszedtem egy megfázást,…..
Ezt a bejegyzést egy szimpla két hónapos összefoglalónak szántam, de nem sok értelmét látom 18-adjára is leírni, hogy van itt egy kövér srác, betartja a diétámat, elvégzi a kiírt edzéseket azt fogy. Ami viszont érdekes, hogy mutassak referenciát arról, hogy mire elegendő két hónap meló, ha komoly…..
15 éves lehettem, amikor egy haverommal elérkezettnek láttuk az időt, hogy a satnya tini testből konvertálni kellene valamit, ami majd a távoli jövőben legalább félhomályban, jó fényviszonyok mellett emlékezteti a lányokat egy férfi testre. Egy haspad és egymásra pakolt hajópadlók segítségével…..
Ezen a blogon jellemzően a túlsúllyal kapcsolatos problémákról van szó, mert egyrészt az én életemben is voltak időszakok, amikor egy könnyed hajolás közben elrepedt a seggemen a farmer, másrészt a kövérség már csak egy olyan népbetegség, ami emberek tömegeinek ássa alá az önértékelését, tehát a…..
Vége az első 5 hetes ciklusnak és annyit elmondhatok, hogy bizonyosan nem leszek még egyszer az életben olyan kondícióban, mint a következő hónapokban, mert ezeket a heti 7-8 edzéseket hosszútávon olyan biztos, hogy nem csinálom, mint a következő Kiszel Tünde naptár.  Több célom is van ezzel a…..
GymJunkie Csabi 30 nap után 2021.03.02 11:16:07
0. nap: 88,3 kg (bal) 30. nap: 84,2 kg (jobb)  Érdekes fázisokon mennek keresztül a programosok. Az első 30 nap mindig a nászutas időszak, amikor még felvillanyozódnak a kajáktól, hogy milyen király a hambi meg a tortilla, hogy napról napra csökken a súlyuk és ilyenkor általában el is hiszik, hogy…..
GymJunkie Instagram generation 2021.02.25 15:32:07
Kivétel nélkül MINDENKIRE hatással vannak a közösségi média tartalmak és itt most elsősorban a fitness tematikájú tartalomgyártókra gondolok. A blog indulása óta tisztában voltam vele, hogy a közösségi média felületeit nem lehet megkerülni, főleg nem azon a területen, ahol én helyet kívánok…..
 Igaz, hogy csak két részletben sikerült, de végignéztem a The Game Changers c. filmet. Nem az időhiány miatt kellett félbeszakítanom, hanem azért mert olyan dolgok hangzottak el a filmben, hogy majdnem nekifutottam a hóekének homlokkal előre. A legtöbben tisztában vannak vele, de azért leírom, hogy…..
iamzltn 2021.02.24 16:21:37
@Párnanaci:

Bazd, tehetek róla, ha a vegánok halálra éheztették a gyereküket?! Ott se a vegánság volt a lényeg, hanem az hogy egészen addig amíg valami nem káros, addig mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit eszik, de ezt látom nem sikerült leszűrni.

A tudomány jelenlegi állása szerint nincsen semmilyen előnye a vegán étrendnek sportteljesítmény szempontjából, a film viszont ezt állította. Ne én legyek a fasz, mert leírom hogy ácsi. Szerinted, ha a vegán étrendnek köszönhetően csak 0,5% teljesítménynövekedés is elérhető lenne, nem kibaszottul minden olimpikon váltott volna azonnal vegán étrendre évtizedekkel ezelőtt?!?! Szerinted ti vegánok szartátok a spanyol viaszt, csak a világ nem készült fel rátok vagy mi a tököm?! Itt mindenki hülye rajtatok kívül?!

Még egyszer mondom, hogy attól hogy te nem eszel húst, a film nem lesz kevésbé hazug.

Ez egy blog. A blog nem mértékadó műfaj, az enyém főleg nem az. Itt vélemények jelennek meg, ennek a fóruma. Ideokádni a komment mezőbe, hogy EZ CSAK VÉLEMÉNY, legalább akkora megállapítás, mintha azt mondanád, hogy a nap holnap felkel.

Én nem öltözök fel fehér ruhába, nem mutatok kamu diagramokat, hogy meggyőzzem az embereket, hogy igazam van.

Mivel a bejegyzésben egy kurva szót nem szóltam az étrendről, elmondom neked hogy egyébként leszarom ki mit eszik. Vegánul is lehet jól és szarul kajálni, meg lehet húst enni úgy is, hogy a mekis kaját nyomod meg úgy is hogy megfőzöl magadnak. Attól, hogy vegán vagy, még nem eszel egészségesen.

Ez a baj a vegánokkal, hogy valaki kritizálja a filmjüket és ez a teljes identitásukba sérti meg őket. Ha nem akarsz ilyeneket olvasni, menj el egy vegán blogra és olvass arról, hogy a hús rákkeltő én ettől még jól fogok aludni.
FORM CHECK   Hosszú volt ez az ősz, de az új struktúrával végképp megpróbálom ezt a sok szempontból hitvány 2020-at lezárni. 2021-re fordulva a formát elnézve - persze fények, meg filter, meg edzés után be vagyok durranva - ez sokkal, de sokkal gyatrább is lehetett volna azután, hogy…..
GymJunkie Csabi - Kezdetek 2021.02.08 11:38:20
Programos bejegyzés már régen volt, mert mindenki azzal jön, hogy “de ugye nem muszáj szerepelni?!”. Persze nem muszáj, csak, ha én nem tudom kommunikálni az elvégzett munkát, akkor lassan mehetek recepciósnak a Cutlerbe mellé meg vállalok valami költöztető munkát.   Senki nem szeretné…..
GymJunkie Hybrid IV. - Struktúra 2021.02.02 16:21:13
Az előző bejegyzésben leírtam, hogy milyen irányelvek mentén íródik egy rendesen felépített edzésterv. Totál kezdőként lefogyni - de igazából úgy általánosságban fogyni - nem nagy kaland. Nem végigcsinálni könnyű, hanem a metódus szimpla: oda kell figyelni a kajára, meg heti néhány alkalommal…..
GymJunkie Semmi sem kedv kérdése 2021.01.29 11:04:40
Az idei január abban különbözik az eddigiektől, hogy az életmódváltást fontolgatók a legtökéletesebb kifogást kapták ajándékba a korlátozásoknak köszönhetően. Több ezer olyan ember van most magyarországon, aki éppen nagy átalakulásokban lenne, de hát a termek zárva, meg egyébként sem lehet sehova…..
Ha a fitness ipart egy szóval kellene jellemeznem az a hígfos lenne, és gondolok itt a tápkieg gyártókra, személyi edzőkre, tartalomgyártókra (hopi) és az összes kuruzsló csírára, aki bármilyen csodaszert javasol az életmódváltásodhoz. Válogassátok meg, hogy kitől kértek és fogadtok el tanácsot,…..
Ennek a programnak a megszületéséhez nem csak az kellett, hogy az elmúlt hónapokra kiessek az edzésekből, hogy aztán az év végére már gondolni se akarjak rá, hanem az is, hogy 2020-ban a Junkie-t a fogyás és a táplálkozás vonal határozta meg elsősorban, ami sok szempontból hasznos és kifizetődő…..
GymJunkie Hybrid I. - 2021 2021.01.11 16:41:09
Ha a vírussal járó bőnyálas szaxit nem számítom 2020 nagyon királyul alakult. Egy pontig persze. Sosem látott formában voltam, volt egy jó melóm, egy király hobbim, ambícióim, pörgött a blog nem csak olvasottság tekintetében, de elkezdett pénzt is termelni. Fejben is összeálltak a dolgok és ez a…..
Bár 2020 nem volt annyira rossz, mintha kétszer annyira rossz lett volna, lássuk be hogy az elmúlt 10-12 hónap annyira esett jól mindenkinek, mint egy hátbarúgás. Én is hiátusra vonultam itt az ünnepekben, amit még a következő 4-5 napban sem terveztem megtörni, de nem bírom alapállásba tenni a…..
GymJunkie GYMJUNKIE.HU 2020.12.18 10:09:42
Amikor valamivel több, mint egy éve regisztráltam a blogot, rögtön testre akartam szabni, mert hát ezek a blog.hu-s sablonok tényleg csak a kötelezőt tudják. Persze a blog egy olyan műfaj, hogy a tartalom totális priopritást élvez, de én mégis minden alkalommal 2002-ben éreztem magam, amikor…..
Néhányatoknak biztosan rémlik Tomi, a srác aki 170 kilóval jött és 90-el szeretne menni. Ebben a vírushelyzetben Tomi programját úgy tudnám a leginkább leírni, hogy egy süllyedő hajótestben állunk, és az ujjainkkal tömjük be a egyre sűrűsödő lyukakon betörő tengervizet. Jöjjön egy rövid update mi a…..
GymJunkie Sérülés után 2020.12.13 13:48:58
Az NFL-ben és az NHL-ben vezetnek egy úgynevezett Sérülés miatt kihagyott meccsek statisztikát, ami nem csupán a játékosok sérülékenysége miatt hasznos. A legmagasabb szinteken az erő- és erőnléti edzők teljesítményét az határozza meg, hogy mennyire tudják játékban tartani a játékosaikat. Jó,…..
Fogalmam sincs hányszor gondoltam idén, hogy ez az év morbidabb már nem lehet, de nem véletlenül mondják, hogy a legizgibb forgatókönyveket az élet írja. Nem ismerünk minden részletet, de egy kábszis, meleg(?)orgiáról táskájában némi MDMA-val, ereszcsatornán menekülő Szájer József mindenesetre most…..
Az elmúlt két heti rádiócsendnek többek között az volt az oka, hogy jöttek az OKJ-s modulzárók, záróvizsgák. Mindenki megnyugodhat, akinek ez olyan nagyon fontos, papírom van a dologról, testépítő edző lettem, jelentsen ez bármit is. Mivel jelesre vizsgáztam - ami szerintem érettségi óta nem igen…..
A tested átformálásához nem kell párolt brokkolit nyammognod a csirkéhez. Palacsinta, tortillák, hamburgerek, chilis bab, bundás kenyér, pörkölt, hogy csak néhányat említsek azokból a receptekből, amelyeket én is és a programosok is fogyasztanak, az átalakulások pedig magukért beszélnek.  Olyan…..
GymJunkie Johanna VÉGE! 2020.11.09 16:24:58
Az elmúlt hetekben rendszeresen az az érzésem, hogy ez az év nem lehet már ennél bizarabb. Itt a második hullám, bécsben lövöldözés, a fradi BL továbbjutása... Mivel eseménydús 1-2 hónapon vagyok én is túl, a programosokkal való közös munka olyan, mintegy  portál a normalitásba. Johanna egy érdekes…..
GymJunkie Csalónapok 2020.11.03 19:21:42
A tőlem étrenddel kapcsolatban segítséget kérők 95%-a az első beszélgetés alkalmával megkérdezi, hogy milyen gyakran tarthat csalónapot. Tudom, hogy velem van a baj, mert nem tudok nem felbaszódni ezen a kérdésen, de ennek nem az az oka, mert a csalónap és a szénhidrátvisszatöltés értelmetlen lenne,…..