Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpetieu

10 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes módját választotta az NFÜ az idei Szigeten az EU-s forrásokból finanszírozott Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT: tudod, ami - a sok sör mellett - Benned van) népszerűsítésére. Póker, rulett, kártyajátékok, blackjack ... várja az érdeklődőket a külüggyel közös Világsátor Kaszinóban.…..
Brüsszelt megjárt ismerőseim szerint a nyár a belga fővárosban a szokottnál is unalmasabb. A normál időben is hihetetlenül izgalmas és pezsgő uniós negyedet minden eurokrata szépen lassan elhagyja, rövidnadrágra/fürdőruhára cseréli öltönyét/kiskosztümét, az utolsó távozó…..
szpetieu 2008.08.08 13:52:15
Hát elkezdődött. Kicsit sárga, kicsit savanyú, DE a miénk. Tegnap este a Kaposvár-MTK meccsel vette kezdetét a magyar első osztályú labdarúgó bajnokság, a Soproni Liga.Még nincs is olyan régen az az időszak, amikor mindez komolyan jelentett valamit. Tíz sőt TV-vel százezrek…..
Sajnos az olaszok - amúgy olasz módra - megint bekamuzták a győzelmet, de sztem nincs ok kesergésre hiszen az utóbbi évek legnagyobb foci sikere a magyar U19-es válogatott EB bronz érme.A jövő évi VB-n javíthatunk :)Remélem hogyha felnő ez a generáció, csak fele ilyen sikeres lesz…..
Ugyan nem focival kapcsolatos, de mivel igen jelentős hír hát kedvem támadt ide is bejegyezni:2009-től Magyarországon is rendeznek MotoGP futamot, az újonnan épülő Balatonringen (Marcali közelében)!A Forma 1 után a második legnépszerűbb motorsport tehát várhatóan minden…..
Az Európai Bizottság engedélyezte a magyar filmszakmai támogatási programot, miután a magyar hatóságok kulturális kritériumokkal egészítették ki azt. 2013-ig 231 millió eurót tartalmaz a program (a kiosztható adókedvezményekkel együtt persze). Az említett kulturális…..
Szerdán 17.30-tól Olaszország - Magyarország elődöntő! Élőben adja az Eurosport 1. De jobbat mondok, az MLSZ ingyenes belépőket biztosít a Csehországba kilátogató magyar szurkolóknak, még vmi ajándékot is osztanak...Hajrá Magyarország!..
Épp most folyik a magyar szuperkupa döntő a Debrecen és az MTK között, kb 4.000 néző előtt. Eredménytől függetlenül gyanítom, milyen "komoly" összecsapás lehet ez és a holnapi hírek is - már ahol egyáltalán foglalkoznak majd vele - az egész döntő…..
A Sheffield hétfői vendégjátéka kapcsán tartott sajtótájékoztatók és az azon elhangzottak miatt újra sokat és sok helyen foglalkoztak a Fradival.Több szempontból közelítették meg az új bejelentéseket, nevezetesen azt hogy a pálya esetleg a Ferencvároson belül máshova…..
Magyar foci szerintem Győzelem!!! 2008.07.18 10:29:00
És igen. Megint, újfent, a legnagyobb vadat. Az U19-esek legyőzték a spanyolokat is, kijutottak az U20-as VB-re és a csoportból is továbbjutottak, úh elődöntőt játszanak és biztos érmeseknek mondhatják magukat. A gólt megnézhetitek itt.Hogyha előző bejegyzésben kérdőjelet…..
A magyar gazdaság állapota alapkérdés, azt ismerjük, nem ismertetjük. De az akkor meg hogy lehet, hogy a regionális fejlesztésekben elsők vagyunk? Hazánk ugyanis állítólag az első helyen áll az Európai Unió tizenkét (10+2) új tagországa között az uniós pénzek felhasználásában a 2004-2006-os…..
Az esti válogatott meccs előtti hangulat fokozás képpen egy gyönyörű Koman-Németh gól itt...
Az EUvonalnál gyakran tesznek fel kérdéseket különböző EU-s forrásokkal, pályázatokkal, de még magyar és külföldi támogatásokkal kapcsolatban is.Összegyűjtöttem egy csokorra valót, az olyan betelefonálók és e-mailezők kérdései közül, akik furán és meglehetősen…..
szpetieu 2008.07.16 11:20:58
Tegnap sikerült megcsapni a bolgárokat Németh Krisztián góljával. Sajna Eurosport másik meccset adott többi adó meg gondolom nem közvetíthette, de internet előtt is izgi volt ez a meccs és a fiúk újra bizonyították, hogy ennek az összeszokott és tehetséges brigádnak még komoly…..
Magyar foci szerintem Mi lesz itt 2008.07.15 16:59:27
Blogomban a téma a magyar foci...Rengeteg helyen írtam és beszéltem már én is a magyar labdarúgásról, eljött az ideje hogy klasszik bloggerként végre én is megosszam az érdeklődökkel, barátokkal véleménymet ebben a témában és hogy így teret biztosítsak magunknak az evvel…..