Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergely Csík

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hot Wheels kisautók mindig híresek voltak az elrugaszkodott, extrém stílusukról illetve a meglehetősen vad színvilágukról. Ez régebben is így volt, a Matchbox-ok visszafogott, realisztikus megjelenéséhez képest a Hot Wheels mindig egy extrém megjelenéssel operáló, feltűnő ellenpólus volt.…..
A mai szkennelés áldozata egy  impozáns Lego Ninja poszter volt, amit bizonyos szempontból tekinthetünk a hagyományos Castle vonal végének is. A középkori várak és lovagok világából áthelyezték a történetet a középkori japánba, ami számos új figurát illetve keleties épületet eredményezett. Ezt már…..
A mai szkennelés rovatban megint csak egy a 80-as évek elejéről származó papírárut hoztam nektek. Ez a 83-as, kis méretű, kihajtogathatóinsert főként az akkori két fő témára a Space-re és a Town-ra koncentrált, de egészen minimálisan megjelenik benne a Castle és a Ships is. Maguk a kis képek…..
A mai szkennelés áldozata egy nagy méretű, kihajtogatható Lego Technic insert volt, a némiképpen modernebb sugallatú 1996-os évből. Látszik, hogy itt már megpróbálták a  Technic-et is harsányabb, modernebb köntösbe bújtatni, de még nyoma sincs a 90-es évek végi drasztikus egyszerűsítési hullámnak.…..