Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelnor

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árokásó Top100 Ungváry Rudolf 2008.07.09 11:05:00
Ahogy Elek István fogalmaz: „Ő a hazai politikai közírás egyik legnagyobb hisztérikusa.” Leginkább az állandó jobboldali veszedelem rémképe tartja rettegésben. Szerinte minden bokor mögött ott lapul egy fekete csuklyás, szittya magyar, aki bármikor előugrik…..
A Lakeshore Entertainment még 2003-ban indította útjára az Underworld című franchise-t, amelyben Kate Beckinsale feszülős ruhába lövöldözött és verekedett és jó volt nézni. A 11 év alatt négy részt megélt produkció összességében sikeres volt, habár nem hozott veszettül…..
Tegnap éppen ujjongtam egy egy sort az ígéretesnek tűnő As Above, So Below című film kapcsán, hogy a found footage nem feltétlen temetni való szemét, hanem ügyes rendezők hozzáértő kezében szépre lehet csiszolni. Csak akkor nem fogalmaztam ilyen költőien. A jó hír, hogy ma is…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem személy szerint már a tököm tele van a kézi-kamerás horrorokkal. Hiába akad azért ezek között is egy-két értékelhető darab, sajnos a legtöbb igencsak ócskára sikerül. Komolyan, mikor leülök egy újabb ilyen stílusú film elé, úgy érzem…..
Nem lepődnék meg rajta, ha már a venezuelai bemutató után megvették volna a jogokat a kiégett hollywood-i filmesek. Alejandro Hidalgo első filmje nemcsak kenterbe veri a tengerentúl teljes, 2000 után készült horror felhozatalát, hanem vetekszik még a legjobb francia és spanyol…..
Egy bizonyos időre felfüggesztem eme könyv olvasását, így kritikát sem fogok írni az oldalamra. Talán egyszer majd, amikor sok időm és kedvem lesz. :)..
Tegnap könyvválasztási dilemma elé kerültem. Bár már késő volt, nem voltam álmos és olvasni szerettem volna valamit. Új KJK-ba nem akartam belekezdeni, mert lusta voltam dobálni, anélkül meg nem akartam játszani, hogy ne szakítsam meg a sort. No meg még a Haláltalizmánról is…..
A hosszú Songfacts interjú a hajtás után Greg Prato (Songfacts): When it comes to songwriting, is it usually you by yourself, or do you find that you write your best songs as a collaboration?Wes Borland: I think that very good songs can be written in numerous different ways. I never know…..
Na, már megint nyavalygunk. Nem lett jó az új Dream Theater (bár ki várt mást?), az új Korn pláne rossz lett és Terry Malts is csak közepes cuccot rakott le az asztalra. A képünkön látható Chvrches viszont odatette magát, és Drake is olyan jó lemezt csinált, ami előtt még az…..
Hölgyeim és uraim, nagy szar van. Lethal egy további burkolt sajnáltatás után (Staying positive !! It's always hard when you've been part of something for so long and the rug get pulled from your feet. I will #survive) végre konkrétan is válaszolt az embereknek. Rohadtul nem jókat So far…..
Tisztelet annak, aki kibírja az első sorokat egy ilyen fesztiváltnál. Órákon át ott dekkolni és kibírni a meglehetősen nagy tömegnyomort. Azért Bécs egészen más tészta volt.  ..
Na neee... O.oMi lett a régivel?Valahogy nem tudom elhinni, hogy kevesebb mint 1 hónap van hátra a megjelenésig és nem ismerjük megerősítve a borítót és számlistát. Videóról nem is beszélve. ..
Kelnor 2011.06.02 05:58:30
01 – “Counterfeit” 02 – “Faith” (George Michael cover) 03 – “Nookie” 04 – “Break Stuff” 05 – “Re-Arranged” 06 – “Take A Look Around” 07 – “Rollin’ (Air Raid Vehicle)”…..
Utálok kérdőjeles címeket írni, de hát ez van. Több helyen megjelent (pl itt ) július közepére egy "Icon" című lemez, ami nagy valószínűséggel egy válogatáslemez, mert Icon címmel már egy halom cd-t kiadott egy 20th Century Masters című kiadó (pl. Bruce…..
Kelnor 2011.05.28 10:53:04
Tudnak a srácok  ..
Limp Bizkit Shotgun 2011.05.16 07:25:00
Hölgyeim és uraim, valóban ez az első kislemez a Gold Cobra-ról. Videó eddig nincs, promó s csak twitteren, de előbb hallgassuk meg a teljes dalt, amit Lethal (!) posztolt twitteren Find more artists like Limp Bizkit at Myspace Music ..
Limp Bizkit Még egy új logó? 2011.05.12 18:39:00
Ez az, ami a Shotgun borítón van... Csak ööö...nagyban ;)..
Kelnor 2011.05.13 06:32:22
Hála az égnek csinálhatok új visszaszámlálót... Így lesz 58 napból 79... Limp Bizkit fans – NEW release date is JUNE 28 !! Had our Interscope meeting today, went amazing. We picked our singles. Time for videos.  Ha jól értem, akkor a június 7 úgy jött, hogy nem beszélt a…..
90 Roxette - Sleeping In My Car 2011.02.28 12:02:00
Év: 1994 Nemzetiség: svéd A skandináv sikertörténet szinte egybeforrt legendás évtizedünkkel: jöhetett bármilyen egynyári zenekar (akiket persze szintén imádtunk), a Roxette mindvégig állócsillagként ragyogott a felhőtlen 90-es égbolton. Zenéjük még azokra a fiatalokra is…..
90 KGB - Sose múljon el 2011.02.24 22:00:00
Év: 1995 Hamarosan ismét egy igazi korszakos sorozatnak fogunk nekiesni, amely édes ügyefogyottságával, béna termékelhelyezésével, szürreálisan aranyos rosszfiúival, és a világ legízesebben evő őrnagyával együtt határozta meg a kilencvenes évek magyar akcióvilágát. Nem…..
90 Vannak őrült pillanatok 2011.01.02 04:53:00
"Szeress úgy is, ha rossz vagyok!... hisz' az vagyok." Egy rendkívül tehetséges ember volt, remek zenei érzékkel és tökéletes hanggal... büszkék lehetünk, hogy magyar roma volt.   Szerző (írta): I. Jimmy és udvarnépe Szerkesztette: Gudea enszi, Kurtz…..