Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladybirdy

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A Megkerülhetetlenek 2011.01.07 13:31:00
***   (Amúgy az egész sajtószabadság-hisztiről nekünk ez jut az eszünkbe):     Kormányunk zseniális teljesítményéről meg ez: )..
Paparázó - az apablog Nyúl 2010.04.04 08:01:00
  Gyerekek, ébresztő, gyerünk megkeresni, hogy mit tojt a nyuszi! De siessetek ám, mert úgy egyeztem meg a nyuszival, hogy ha öt percen belül nem találjátok meg a kosaratokat, akkor mindent én falok fel. Igen, az idén is.   Szóval a nyuszi. Most már nagyok vagytok, úgyhogy…..
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
ladybirdy 2010.05.01 10:29:08
Hát nem is tudom.
Értem én, amiről folyik itt a szó, meg nem is értem. szerintem meg egyszerűen kevés az IKEA az országban, ha olyan prózai lenne, mint a TESCO manapság, akkor nem volna ilyen turisztikai célpont, ez az egyik.
a másik, a vásárlás, az pesrsze megint egy külön ügy, de azért még mindig messe az IKEÁt lehet élvezni legjobban, és ezt most nem azért mondom, mert én egy lány vagyok, mondjuk nálunk én vagyok az aki rühelli az ilyesmit, pont a férj az, aki nem, szóval értem én, amiről szó van, de egy kicsit szeretném megvédeni a svédeket akkor mégis, mert szerintem nem az alapkoncepcióval van itt a baj, ebben a műfajban meg végülis még mindig a legjobb.
Mondjuk én, mivel pénzem se nagyon van, ált. ötletlopásból megyek oda, aztán magam megcsinálom, az jobban izgat, mint otthon összerakni a legót.
ami engem viszont az ikeával kapcsolatban érdekel, az a tárgyak további élete, hogy ezek a fizfasz-lámpák, meg mittudoménk, amik minden családban ott vannak, hogy a gyerekeinknek lesz-e valaha jelentéssel bíró, hogy ja, neked is volt olyan az ikeábóL régen, hogy...? mint nekünk a mittudomén, Orion tévé, vagy ilyenek.
mert pl. akinek holdacskás lámpa van a kisszobábanm, azoknak holdacskás lámpa van a kiszobában, ez egy közös szál, amin el lehet indulni.
aztán persze lehet, hogy tévedek, és nem jelentenek majd semmit nekik.
Én egyébként a végén a kisboltot szeretm az ikeában egedül, jó az áfonyalekvárjuk, meg a rénszarvasos tészta, az bejön a gyerekeknek.
 Aligha férhet hozzá kétség, hogy a világ legjobb mesesorozata a Magyar Népmesék. Az első epizódok harminc évvel ezelőtt készültek, de az utóbbi években is született jó pár darab, s remélhetőleg - bár az eredeti tervekben csak száz rész szerepel - a jövőben sem állnak…..
Paparázó - az apablog Tévé 2010.03.12 07:01:00
  Az ember fiatalkorában valahogy úgy képzeli el a boldogságot, hogy hazamegy a melóból, megeszi az asszony által feltálalt gőzölgő, zsíros, pácolt húsokat, megmasszíroztatja magát, aztán néhány sörrel beül a fotelbe, és üveges szemmel bámulja a tévében a híradót,…..
  Na gyerekek, most mesélni fogok. Hogy mit? Hát mondjuk a Papát és a hétfejű sárkányt. Már néhányszor elmeséltem, de én nagyon szeretem, nektek meg úgyis mindegy. Pöp, légyszíves ne egyél szemetet!   Szóval hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Papa. Ez akkor…..
  A Kisvakondot nem kell bemutatni, úgyhogy inkább nem is tesszük. Az biztos, hogy kisgyerekek számára az egyik legjobb rajzfilm, de az is, hogy a szerző-rajzoló időnként valami nagyon durva anyagot tolt a nagy csehszlovák éjszakában.  Az alábbi epizód az egyik kedvencünk.…..
  Pécsbagota 120 (más források szerint 125 vagy 132) lelkes falu Pécstől 25 kilométerre, Szabadszentkirály és Baksa között. 38 lakott ház található benne, valamint egy kápolna, kultúrház, ilyesmi. A falu Baranya megye, sőt egész Magyarország egyik legrendezettebb…..
ladybirdy 2009.09.01 12:40:56
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Tónikám, ez egy bestofsemmi kategóriás poén szerintem rosszul sült el. Azt hiszem itt az idő, hogy mindenki hagyja abba, és menjen, csináljon valami értelmeset (már aki képes rá.)
Az idióták logikáján meg mindig elámulok, és tényleg, nagy igazság, ha lemész az ő szintjükre, akkor legyőznek a rutinjukkal.
Amúgy egy dolognak örülök, hogy fellendült a blog.
 Most már tényleg nyakunkon az olimpia, s fogadjunk, hogy olvasóink közül alig akad valaki, aki tudna civilizáltan szurkolni. Ez elég szégyenletes, de mivel nincsenek egyedül, a kínai hatóságok a segítségükre sietnek. Egész pontosan a Kínai Kommunista Párt Szellemi…..
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..