Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsedényi Csaba

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kulcs a nőkhöz Költözés 2010.04.15 12:47:00
  A blog elköltözött a www.kulcsanokhoz.hu/blog címre!  ..
Vagy feleannyira bátor, mint egy mókus? A képen látható mókusmama a nála legalább tízszer akkora testtömegű kutyára veti magát gyermeke megmentéséért. Mi férfiak sokszor félünk egy nálunk kisebb testtömegű nő megszólításától is. Pedig vélhetően nem fog széttépni…..
Hazánkba látogatott Csíkszentmihályi Mihály, világhírű magyar származású pszichológus. Számomra meglepő, milyen jól beszél magyarul, annak ellenére, hogy már 60 éve nem használja a nyelvet.Mint talán tudjátok, ha csak tehetem, a nagy gondolkodók elméleteit szeretem nem csak…..
Kezdjük a végén: Sokkal parásabbak a csajok / Sokkal félénkebbek, bizalmatlanabbak a nők. Mindjárt megnézzük mire gondolok, és javaslatokat is adok. Jövő héten lesz egy éve, hogy megjelent Kulcs a nőkhöz című könyvem. Szinte minden nap kapok köszönőleveleket. Az ismerkedés…..
Kedd este 21:10-kor az RTL Klub által vetített A mentalista című sorozatban egy Pick-up Artist karakter az egyik főszereplő. Magyar fordításban nőcsábászként említik, nem éppen pozitív hősként ábrázolják. A Pick-up Artist közösség tagjai közül sokan számon kérik, amiért…..
Hétvégén elmentem Tony Curtis könyvbemutatójára. Kíváncsi voltam rá személyesen, milyen ember is az egykori Hollywoodi aranyifjú. Személyesen látni és hallani valakit mindig más, mint a képernyőn. Én pedig látni szerettem volna a titkot, mivel tudta jóképűségén túl…..
Hosszú várakozás után végül a legnagyobb hazai közösségi oldal is elindította a különböző alkalmazások használatának lehetőségét. Így a telefonkönyvszerű használatból most már egész biztos, hogy közösségi életre is használható lesz előbb-utóbb. Jelenleg 2…..
Néhány tippet szeretnék megosztani az ismerkedés, társkeresés, párkapcsolat kapcsán a mostani gazdasági körülményekre tekintettel. Természetesen nem makroszinten kívánok hozzászólni egy ilyen összetett problémához, hanem a Te életedre vonatkozóan. Parti helyek frissítés:…..
  Ha én lennék futómű Budapesten, nem rokkant volnék, hanem már rég halott, ehhez képest az Opel még jól is bírja. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Elindítottunk egy videosorozatot az ismerkedésről, csábításról, csajozásról. Ha részletesebben érdekelne a téma, gyere el ÁTTÖRÉS tréningünkre! Ezen barátként melletted álló profi trénerekkel fogsz együtt "csajozni" utcán és bulihelyen, vagyis az ismerkedés…..
Nemrég jelent meg a Magyar Nemzet újságírójának véleménye ismerkedéssel kapcsolatos tréningről, mely itt olvasható: http://mno.hu/portal/605768Az egyik legutóbbi tréningünk után kaptam az alábbi levelet az egyik résztvevőtől. Nem azért teszem a blogra, mert pozitív, sok ilyet…..
Rusz Edit rendszeresen publikál fontos témákban, sok jó tanáccsal ellátva olvasóit. Többször írt már olyat is, amivel nem értettem egyet, vagy féligazságnak tartottam. Ezek közül a legutóbbi két írásra reagálok.   Az alábbi cikkben az albérletért szexszel…..
 Egy kis ételt és pénzt, elsősorban mégis inkább jó szót osztanak a csajozás budapesti művészei. Sokan még mindig rossz szemmel nézik a magyarországi Pick-up Artist-ok közösségének működését. Mi igyekszünk egyértelműen bebizonyítani csapatunk szándékát: a cél nem…..
Kulcs a nőkhöz Teljes szerelem 2008.10.28 15:22:00
A Kulcs a nőkhöz-ben leírtam, hogy melyek a jól működő és boldog párkapcsolat alapjai. Az alábbi modell nem ennyire teljes, azonban jól szemlélteti az általam is megfogalmazott komponensek szükségességét. Ezen túlmenően bemutatja, hogy mire számíthat az ember, ha bármelyik is…..
Kedvenc bulvár napilapom meglepő módon egyre több érdekes tanulmányból is leközöl részleteket.   Egy magyar kutatás arról számol be, hogy mennyire boldogtalan tud lenni az ember egy házsártos feleség mellett, és ez hogyan rövidíti meg a férfiak életét. Van benne egy…..
Az eddigi bejegyzések főleg az ismerkedésről szóltak, a párkapcsolati aspektust is az ismerkedés szemüvegén keresztül vizsgálva. Mivel azonban az ismerkedés csak az első lépés, a következőkben főleg a párkapcsolattal fogok foglalkozni. Átvezetésnek részlet a Szerelem és egyéb…..
Mikor futsz gyorsabban? Ha egyedül mész, vagy ha másvalakivel, aki történetesen picit gyorsabb nálad?A múltkor azt ígértem, hogy bemutatom, hogyan fejlesztjük a belső játékot az ÁTTÖRÉS tréningen, apró érzelemszabályozó technikákkal (ezekről majd valamelyik későbbi…..
Minden nap kapok köszönőlevelet olvasóktól. Leírják, hogyan változott meg az életük, és mennyire örülnek, hogy megírtam ezt a könyvet, és hogy minden barátjuknak ajánlják. Az egy dolog, hogy a férfi önérzet/önteltség miatt egy részük eleve elzárkózik ilyesmitől, bár…..
A múlt szombati tréningen az lepett meg igazan, hogy a résztvevők mindig meglepődnek azon a változáson, amin keresztülmennek egyetlen nap alatt. Persze, amikor először voltam oktató tréningen, engem is meglepett, hogy félénk srácokból/férfiakból jó arcok lesznek ilyen hamar, hogy…..
Biztos te is próbáltál már "foglalt" lánynak udvarolni, aki bár tudta, hogy te többet szeretnél, és persze elfogadott szívességeket tőled, de valahogy csak "később" jutott eszébe felhívni a figyelmed, hogy hiába "kaparsz". Ennek vicces kifigurázása…..
Ha a hírekben hallok egy-egy extrémebb hírt, mindig csodálkozom, hogy történhet ilyen, hogy tehetnek emberek olyasmit, amit. Azután ha látok róluk képet vagy filmet, akkor egyből AHA élményem van, hirtelen minden érthető lesz.   Így történt most a radikális feministákkal…..
Szia! Több érdekes levelet kaptam mostanában, amiből azt szűrtem le, hogy mintha bizonyos férfiak ahelyett, hogy változni akarnának, egyszerűen csak szomorkodnak és szidják a körülményeket. Néhány teoretikus dolog, amin felbosszanthatod magad (később majd konkrét leveleket is…..
Végre egy kutatás, aminek az eredményeivel részben egyet tudok érteni. „Uraim, önök hogyan udvarolnak? Gyertyafényes vacsora, romantikus esti séta, apró ajándékok, kedves telefonhívások, SMS-ek? Ha magára ismert, gyorsan változtasson taktikáján. Amerikai kutatók ugyanis…..
Péntek este a Gödörben voltunk, colorStar koncerten, ahol párkapcsolati konfliktusba is beleláthattam. Az egyik fél megsértődik valami apróságon (mert túlérzékeny), duzzog, elrohan és várja, hogy utánaszaladva majd kiengesztelik. Hisztizik, mint egy kisgyerek, telefonon azzal…..
Tegnap este a Zöld Pardonban voltunk Belga koncerten, amire a változékony idő ellenére sokan eljöttek. Több PUA tanonccal is összefutottam, akik lányokkal ismerkedtek. Egyikük magas, sportos, jóképű, értelmes srác. Igazából ő az, akiről soha nem is gondolnám, hogy…..