Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FRobi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják indulatból tollat, vagy az én esetemben billentyűzetet ragadni nem túl szerencsés. Vártam is vagy fél napot, de nem csökkent közlési vágyam. Az indukációt egy cikk váltotta ki amit az Indexen olvastam (Ide kattintva  olvasható). Bejegyzésem címe is az idézett cikk címéből eredeztethető.…..
FRobi 2020.05.15 19:26:49
Van a Vadász és van vadász. Az egyik életforma és szakma, a másik hobbi és státuszszimbólum.

@Janos Vegetary: Ha béreltek egy ingatlant, ne "hogy kisajatitsatok magatoknak es megszabjatok hogy ki mit csinalhat benne."

Ha pedig magánerdőben a lesen ülő hivatásos vadászt megzavarod este vagy napkelte körül (mikor vált a vad) a kötelező vaddisznó kilövés közben (idén 150% vizsgálati célból), akkor a hatósági kötelezettségre végzett munkáját akadályozod.
Ha éjjel magánerdőben a szabadon futkosó kutyát a tulajdonos vagy a megbízottja kilövi, akkor tessenek nem sivalkodni. Akkor se, ha rendőrt hív, aki birtokháborítás címén, még megcsörgeti a pénztárgépet.
FRobi 2020.05.16 00:42:22
@Janos Vegetary: "Az Étv. jelenleg hatályos 2. § 13. pontja értelmében „közterület: közhasználatra szolgáló minden olyan állami vagy önkormányzati tulajdonban álló földterület, amelyet az ingatlan-nyilvántartás ekként tart nyilván.”"

Állami tulajdon a Parlament is, de kétlem, hogy közterület lenne. Az állami vagy önkormányzati bérlakás sem közterület.