Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ELNÖK

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami van itt, amit mi nem tudunk ... (Walter Sobchek)..
ELNÖK 2023.07.12 21:03:20
Szép estét mindenkinek !
andros --- sok ezren felébredtek már , de még a kutya - szoritő helyzetbe vagyunk ,, de ,,,
másolás-- ! --Cobra --
Tehát, a te számítások szerint az Esemény 2025 folyamán fog bekövetkezni, a tömeges letartóztatások, a pénzügyi visszaállítás, az információk kiadása, stb. amely egy-két hétig tart. Egy-két hetes időszakot követően a felszíni lakosságot beszélték meg a közelgő pólusváltásról.És az emberi társadalom egy brutális ébredési folyamaton fog keresztülmenni,

És ekkor jönnek létre a FénySzigetek, és valóban ezek lesznek az egyetlen békés zónák a bolygón. Utaltál arra, hogy ez várhatóan néhány hónapig fog tartani, majd a Galaktikus Szuperhullám, amely a pólusváltást kiváltja, eléri a bolygót. Tehát eredetileg, több évet vártunk volna az Esemény és a pólusváltás között, de most úgy tűnik, hogy az időkeret nagyon lerövidült, mintha csak néhány hónap lenne közöttük. A múltban beszéltél számos ciklus konvergenciapontjáról - amely eltörli a sötétséget ebből az univerzumból –, és ami 2025-ben fog bekövetkezni. Beszélnél bővebben a 2025-ös év jelentőségéről és ezeknek a ciklusoknak a konvergenciájáról?

Cobra : Tudnál pontosabban fogalmazni? Mit szeretnél tudni?

Debra : Nos, alapvetően sokan beszélnek 2025-ről, és arról, hogy miért 2025? És te elégnek tűntél, elmondta a megalapozott becslést, hogy az Esemény és - potenciálisan - a Galaktikus Szuperhullám 2025-ben fog bekövetkezni. Szóval, miért éppen 2025-ben?

Kobra : Oké. Ahogy azt már sokszor kifejtettem a blogomon, ez egy konvergencia a megfelelő kozmikus ciklusoknak. Ott van a Szíriusz-ciklus. Ott van a Neptunusz, az Uránusz, a Plútó ciklus. Más ciklusok is zajlanak, és ezek mindegyike összefut 2025-ben. Akkor ez egy nagyon erős jelzés, és az érdeklődő energiák rendkívül hatékonyak lesznek. Tehát ez az a pont, amire várunk.

Debra : Oké, köszönöm. Így ez nagyon is az asztrológiai összehangolódásokra és effélék köré összpontosul. Van rá esély, hogy az Esemény csak 2025 után következik be, vagy akár sokkal, sokkal később, mint 2025? Vagy teljesen bizonyos, hogy még 2025 előtt bekövetkezik?

Cobra : Nem bocsátkoznék találgatásokba az időkereteket illetően.

Debra : Oké. És ugyanazt fogom kérdezni a pólusváltással kapcsolatban is. Van arra esély, hogy ez sokkal később fog történni? Vagy akár - hadd kérdezzem meg –, van rá esély, hogy a bolygó megtisztulása, amit a pólusváltás okoz - mint például mérföldes cunami és a nagy földrengések –, lehetséges, hogy mindezeknek nem kell megtörténnie, és a Föld bolygó és az emberiség megtisztulhat és fejlődhet. . e drámai változás nélkül is?

Kobra : Nem. Ez nem lehetséges. Ennek meg kell történnie. Nincs esély arra, hogy ez a civilizáció a pólusváltás és a cunami nélkül átalakuljon. Ez nem lehetséges.
--- ennek megkell történnie . !

Mindkét csapat szerez gólt ----- U19Portugália - U19Norvégia
22091 01 Hazai és igen 2,95
Hajrá !