Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kridian

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Kridian 2019.10.03 12:51:32
@megvagyhadnagy: igazad van, Helgán egyértelműen látszik, hogy gondol arra, hogy mi lesz a külvilág véleménye róla egy-egy cselekedete folytán, azonban nem hiszem, hogy ennyire szofisztikált lenne ez a gondolkodás, hogy csak egy csókot és térd érintést engedne meg még az oltári nagy vonzalom ellenére is. Egyszerűen ez nem úgy alakult, ahogy elképzelte, Tibin meg látszik, hogy fejben nem emellett a lány mellett van.
Még a szűzk. Andi is többször keresi a fizikai kontaktot Rajmival, nála látszik, hogy tetszik neki a srác, de nagyon ügyel a királynői image-ére.
Igazából a franc tudja mit gondolhatnak, valójában milyen személyiségek, a vágóknak hála nagyon keveset látunk belőlük.
Még valam iegyébként eszembe jutott, többen is említettétek: Karola mikor kezte a pasizást, az óvodában? 19 éves, de számos, többéves kapcsolaton van túl. Nem gyanús ez egy kicsit, hogy megírt szöveg?
Kridian 2019.10.03 13:02:43
@hereverő heverő: hmm. Tetszik ez a teória; és azt is megindokolja, hogy miért féltékenység lehetett a szakítás oka. :-D