Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibro

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van nekem egy fixa ideám: sok ember nem azért használja a Facebook-ot, mert az annyira de annyira jó lenne, hanem azért, mert iszonyú sokan használják, és kénytelen használni ő is. Most nem is elsősorban arra gondolok, hogy az FB is néha lefagy, meg össze-vissza működik, hanem úgy…..
A nemrég bemutatott állatszállítós játékhoz hasonló a Mining Truck, különbség csupán a járműben és a szállított áruban van. Valamivel gyorsabb is a játékmenet, ám a 8 pálya kevés a hosszas munkakerülésre - cserébe viszont nincsenek szemét papagájok...
tibro 2010.03.09 11:58:58
Subba Egy kis Capital Partners 2010.02.25 10:00:00
Ez a videó zseniális (ki is rakom, hátha valaki nem látta), Fialával szólva: egy tizes skálán mennyire pofoznátok fel a csókát? Az megvan, hogy a cégnél mindennap volt "Sale"? Ez azt jelentette, hogy egy órán keresztül nagy zajjal mindenki fel-alá rohangált az irodában…..
Jövő héttől lehet személyi igazolványt igényelni a 14 éven aluliaknak, ami azért jó, mert ez az útlevéllel szemben ingyen van, viszont az utazáshoz éppúgy elfogadják az EGT államaiba, továbbá Svájcba, Horvátországba és Andorrába, mint a miénket. Az újszülötteknek már a…..
Ahhoz hogy jól működjön az össznépi BKV-pótlás, kommenteld ide egyszerű formában hogy honnan hova mész, és mivel. (városrész, autós/gyalogos)Aztán majd fel fogjuk osztani Budapestet néhány nagyobb körzetre, hogy áttekinthető legyen ez a nagy társasjáték.Tőletek jött az…..
tibro 2010.01.15 09:10:20
@tibro: lemaradt, hogy 19:00 indulási időpont, 1 főnek még van hely.
A fővárosi Király utcában nyitja második éttermét Horváth Ráspi József, a hivatalos startot 2010. február 1-jére tették. A fertőrákosi éttermes-borász partnere Gál Attila, aki korábban a Váci utcai Central Cellarban volt érdekelt. Ráspi eleinte sok időt készül Budapesten…..
Szolgálati közlemény következik: kiveszem év közben összegyűlt szabadnapjaimat, és most én fogok munkát kerülni (jó messzire elkerülöm, Thaiföldre megyek majdnem négy hétre). A KMK távollétemben is zavartalanul üzemel, egyrészt azért, mert előre betáraztunk jó néhány…..
András fotózta a 2006-os számú Combinón ezt a matricát, amit persze nem a BKV ragasztott ki, hanem egy borzalmasan rossz csendőrhumorral és hasonló helyesírással megvert utas a cég nevében. Szomorú, hogy a Kétfarkú Kutya-féle vicces álközlemény-forma ilyenre is képes, de egy…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
tibro 2009.08.29 10:09:42
@figyellek!: kurva jó!! :))))
teccenek a kommentek, jó a kedvem :)
A Photoking az egyik legegyszerűbb és legrövidebb játék, amit valaha láttam. A dolgunk mindössze annyi, hogy elcsípjük a játéktérben látható legvidámabb pillanatokat. Minél több a mosoly, annál magasabb a pont. Nyilván sokan lesznek, akiknek ez nem tetszik, de nekem elég…..
tibro 2009.08.28 15:41:29
És igen! És megvan! Nemrég már írtunk arról, hogy mi is nagyon szeretnénk BKV HR igazgató lenni, sőt, ha egy kedves olvasónk nyeri el a pozíciót, annak is nagyon fogunk örülni, de a pályázati anyag akkor még nem volt kész. Egészen mostanáig, amikor is a HVG hetilapban a BKV…..
A blogon már szerepelt a 99 Bricks, valamint egyik klónja is, most pedig elérkezett a folytatás, a 99 Bricks The legend of Garry. Hálisten az új rész tudott újat mutatni, ugyanis most már van háttértörténet is, aminek nyomán haladunk előre. Az "építs minél magasabb…..
A Multitask meglehetősen szemétparaszt játék. Először egy golyót kell megtartanunk egy pallón. Aztán mellé egy kék téglalappal kell elkerülnünk a fekete nyilakat, majd egy négyzettel kell elérni a többi négyzetet, természetesen időre. A legvégén pedig egy negyedik feladvány is…..
tibro 2009.08.12 16:27:03
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Bandesz76 apokaliptikus szopóörvénybe került, amikor éppen két héttel Casco-évfordulója után ellopták Opeljét. A Groupama ugyanis úgy gondolta, addig nem adja ki bonuszigazolását, amíg nem rendezte az ellopott autója felmondott szerződésének hátralévő 11,5 havi díját.…..
A közelgő Terminator Salvation promóciójaként a kanadai Toronto egyik metrómegállójába a múlt héten kihelyeztek egy mozgó, csaknem két és fél méter magas T-600-as robotot. A robotnak csak a feje, mozog, de az folyamatosan, azt imitálva, hogy az őt bámuló és előtte elhaladó…..
Nagyon kevés időm van ma munkát kerülni, ezért a The Arrow of Time-ról csak az első két pálya alapján írok. Várvédős-nyilazgatós játékról van szó, sok fejlesztési lehetőséggel és szép grafikával. Láttunk már ilyet eleget, de ezt kiemeli az átlagból a külcsín, illetve…..
Az Externetnél tisztában vannak vele, hogy rohanó világunkban egy adatgyűjtő email könnyedén elsikkadhat, spam közé keveredhet, netalán nem válaszolnak rá, úgyhogy biztos, ami biztos alapon Forest teljes internetforgalmát megbénították, amíg nem válaszolt az…..
A Cranergy Ball egyszerű, de szórakoztató ügyességi játék szép grafikával. Egy golyót (pontosabban ha jól veszem ki a sztoriból, egy gyümölcslécseppet) kell izometrikus 3D-s pályákon végiggörgetni, miközben egyre több akadály nehezíti a dolgunkat. Esküszöm, volt egy ilyen…..
Akinek bejött a Totem Destroyer, feltétlenül próbálja ki a Redstar Fallt, ami játékmenetét tekintve nagyon hasonlít rá, csak itt nem egy totemnek, hanem egy vörös csillagnak nem szabad leesnie, miközben kiszedegetjük alóla az elemeket. A dizájn egyszerűbb és letisztultabb, és…..
tibro 2009.04.07 12:16:22
Minap a VirtueMart komponenssel készült webshopba töltögettünk adatokat és előjött az igény, hogy a kategóriák elején legyen a legújabb termék, hogy szem elé kerüljön. A megoldás egyértelműnek tűnt:"VirtueMart -> Admin -> Beállítások -> A termékek…..
A Nitrome megint megcsinálta: a Rustyarddal ötletes és szép játékot készítettek, amolyan egyszemélyes Lemmingset, amiben egy ütött-kopott robot útját kell egyengetnünk egy roncstelepre emlékeztető világban. Robotunkra más robotok és mindenféle akadályok jelentenek veszélyt, hol…..
Kétéves szorgalmas linkelgetés és posztolgatás után elérkezettnek látom az időt, hogy a KMK saját erőforrásaival is hozzájáruljon a gazdasági világválság mélyítéséhez. Olvasói levelekben visszatérő téma, hogy miért nem írunk ki játékkészítő versenyt, elvégre a…..