Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jacky

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötödik íz Magiritsa 2010.04.05 10:45:00
Most volt húsvét, illetve most, mikor ezt írom, még bőven van, viszont ahogy magamat ismerem, mire ez a poszt élesül, már bőven egy másik ünnepkör mélyén leszünk. Vagy majd kiderül (kiderült, még hétfő van). Ezúttal újfent a görögöket fogjuk emlegetni, hol az euróval vannak…..
Jacky 2011.06.08 08:46:31
Egyrészt a hitel miatt, másrészt pedig idézem „végig kínlódtunk 3 évet”. (Az elbeszélő pedig fiú, ez nincs jelezve a szövegben.) ISMÉT SZAKÍTÓSBULI!!! Üdv! Tavaly december történt, hogy az egyik ismerősöm, barátom (legyen AM) közelebb került hozzám.…..
Illető távozott a színről. A történet folytatásából én már kimaradtam, szóval itt a vége, huss...   Kedves mindenki! A story maga szerintem nem olyan fontos. Tipikus "hűűdenagyszerelem" ,aminek sikerült véget vetni a következő sorokkal: -"Ha kurvának…..
Az egyik utolsó emlékem a Sofitel hotelből az, amikor a kihalt alagsori férfi mosdó hátsó harmadában letoltam a farmeromat és a pólómat, hogy öltönyt húzzak a helyébe. Dóra a ruhák adogatásában segített, majd amikor már alig volt rajtam valami, és minden nadrág, felső,…..
Jacky 2011.02.22 15:26:11
@murunga: kösz, ezeket megnezem en is
A közelmúltban a Thai királyság díszvacsoráján voltam. Minden év decemberében tartják, szeretett királyuk születésnapját ünneplik aznap, én meg a családi kapcsolatoknak hála idén már másodszor vettem részt az eseményen. Minden a szokásos koreográfia szerint zajlott: a…..
Az ideális természeti társadalomban, vagy akár nem is olyan régen falun az ember a körülötte élő földből táplálkozott. Az oda érkező napfényt zárták magukba a növények, amik az ott található földből építették fel magukat, és az állatok ezeket a növényeket…..
Vagy tucatszor elhajtottam már a Szépművészeti Múzeum időszaki kiállításának plakátja mellett, de mindig csak az jutott eszembe Botero képeiről, hogy a fickó valamiért dagadt zsírdisznókat festett egész életében. Aztán körülbelül a tizenharmadik alkalommal, amikor épp csak…..
Két hete vasárnap a Zara hotel Araz nevű éttermében voltunk egy tematikus ebéden. Dórával, Ádámmal valamint Mónival, a Binary Choice szerzőjével (aki ki is tolt rólunk egy fotót a Twitpicre) elfoglaltuk az asztalunkat és nekiálltunk a zabálásnak. Arab ételek voltak (ma épp…..
Jacky 2011.02.08 14:26:40
Üdvözletem mindenkinek.

@Karachar Nevian: teljesen egyetértek.

Egyébként a sarki gyrososnál (Habibi, török) is jót lehet kapni, de tőle ne várjuk el a szilvaágyon báránycsülköt.
És ha magyarosan csinálja akkor mi van? Az a lényeg, hogy finom! Marhára nem érdekel, hogy mennyire autentikus arab a cucc, csak jó legyen. Márpedig úgy néz ki, az Arazban kapsz is valamit a pénzedért.
Én is el fogok menni, kipróbálom.
De tényleg vannak ennyire súlyosan hülye csávók? Bekockult mindenki? Testápoló a kézben+meztelen test=dugjanak meg! Mi kell még? Írjon rá szoftvert?Sziasztok!A történet, amit le szeretnék írni, nem is igazán a szakításról szól, leginkább csak az első lépésről, mely ehhez a…..
Sokszor elmondtuk már, hogy kevés dolgot reméltünk a szakítósblogtól, amikor útjára indítottuk, aztán azóta lett belőle egy csomó minden, aminek tökre örülünk, pénteki parázslás, trikó, könyv, stb. De ennél egy sokkal fontosabb dolog is történt: azt eddig is…..
Ez valami fake-szerű sztori a paksi atomvárosból, ahol szerelmes egypetéjűek születnek.Sziasztok,Íme a történetem, két évvel ezelőttről, s bár a neveket megváltoztattam, tuti, hogy az érintettek magukra ismernek, hisz ilyesmi nem minden nap történik meg. Erik vagyok és van egy…..