Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaberToothedRabbit

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inside Megmásitva 2019.10.07 12:41:16
Cecil tizenkilenc éves hajadon lányként került a gyárba, eleinte sápadt arca és fakó arcbőre miatt kerülték a fiúk. Nem volt valami kapós a körükben, de lehet hogy a túlontúl vékony alakja miatt nem nyerte el senki rokonszenvét. Messziről járt dolgozni a Nappal kelt és vele feküdt. Nehezen szokott…..
Inside A rossz szavak ereje 2019.06.25 12:01:43
Ez a bejegyzés már évek óta benne van a pici kis lelkemben, és most valahogy nagyon kikívánkozott belőle. A blog tematikájához nem illik szorosan, de mégis megírom.  A téma nem más mint a negatív szavak, mondatok ereje a lélekre. Biztosan veletek is volt már olyan, hogy bármit tesztek, mondtok vagy…..
SaberToothedRabbit 2019.10.07 11:08:54
Kedves Claudia
A mai világban sajnos az emberi értékek a háttérbe szorúltak, helyüket a pénz, a hatalom és a külsőségek vették át. Számtalan ember élete megy tönkre mások kapzsisága miatt, sokak szenvednek magányosan, mert nem tudják teljesíteni a mai társadalom esztelen és erkölcstelen elvárásait. Nem szól másról egy híradó sem, csak arról, hogy ez a párt, az a párt, itt gyilkosság, amott halálos baleset. A közösségi oldalak is csak a szennyet terjesztik, álhíreket, lejáratásokat. Nekem személy szerint nem az emberekkel van bajom, hanem az emberiséggel. Hála az Istennek vannak még emberek, akik a tisztességes úton járnak, tisztelik a törvényt és embertársaik életét, biztonságát, véleményét, szexuális beállítottságát, stílusát, rasszát és így tovább. Én osztom azok véleményét, hogy a szabad akarat szent, azt senki nem szabhatja meg a másiknak. Senkit nem szabad bántani azért, mert vörös haja van vagy szőke, alacsony vagy magas (persze mihez képest), gazdag vagy nincstelen, netalán nem heteroszexuális. Az élet nem erről szól. Minket embereket az különböztet meg az állatoktól, hogy nem az ösztön hajt bennünket, hanem a józan ész, mivel értelmes lények vagyunk, na és társas. Védeni kell egymást, szeretni és tisztelni. Ezek nélkül csak állatok vagyunk, semmi több.
Te pedig, Kedves Claudia mosolyogj és nevess, hisz akkor vagy a legszebb. Ne foglalkozz a rossz emberekkel, hiszen nélkülük felborúlna az egyensúly rossz és jó között, sajnos . Nélkülük átlagosak lennénk és nem lehetnénk büszkék magunkra azért, mert mi nem térünk le a helyes ösvényről.
Légy mindig vidám, szeress őszintén és maradj mindig Angyalka