Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkaWolf

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nagyjából értem, hogy minek kell egy igénytelen vetélkedő az ATV-nek, végül is miért pont nekik ne legyen. Az is világos, hogy miért lett olyan igénytelen. De miért kellett ebbe Dömsödi Gábor műsorvezetőnek? Az az érv rögtön kiesik, hogy szakmaszeretet, vagy mert annyira…..
Az első hírek Alföldi Zoltán műsoráról június közepén kezdtek szállingózni, és a műsor kábé olyan is, mintha akkoriban előre szerkesztették volna, aztán, mintha nem telt el volna azóta két hónap, simán adásba nyomnák. Ehhez képest azért igencsak nagyképű dolog minden…..
Újra indul a Strucc, mondjuk főleg baglyoknak. Tudjuk, ez a TV2 alibiműsora, a 'van nekünk komoly műsorunk, de véletlenül fölcsúszott éjjel 1-re, amikor a kutya nem nézi'. A műsor, amelyben Sugár Berci coming out-olt, és amely Lévai Katalin egyik gyakori előfordulási helye. Novák…..
hogyvolt House 4x03 - 97 másodperc 2008.09.11 13:00:00
House továbbra is játssza a kis játékait, a csapat létszáma valamennyire fogyatkozott, de még mindig jóval többen vannak annál, amennyit Cuddy el tudna viselni, szelektálni kéne de nagyon. Egyelőre House szívatja őket egy kicsit, laza egy órás késéssel érkezik, éppen akkor,…..
A Paralimpia körül sajnos nincs akkora felhajtás, mint az olimpia körül, de azért szerencsére az MTV erről is szállít infókat. Szeptember 6-ától a 19:30-as Híradók végén, és a sporthírek éjjeli kiadásaiban, 23 óra környékén rövid összefoglalókat láthatunk. A…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..