Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsaagain

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egesz nap maszkaltunk a varosban. Nem talaltunk sokaig sim kartyat, asztan a kinezett latnivalok voltak zarva vagy majdnem zarva, szoval ez a Jeruzsalem egy rohanas es szivas, mivel majdnem minden zar du. 5-kor. Hulyek ezek. Internet caffe annyi sincs, mint Nepalban. Elkepeszto. Viszont…..
Nnna, vegre megerkeztunk 4 oras keses utan Ammanba. Ferihegyen csoveztuk vegig a fel ejszakat. Semmit nem kozoltek, csak a tablan tologattak az repulo indulasat es tettek at bennunket kulonbozo kapukhoz. Ebbol kovetkezik, hogy meg aludni se lehetett. Aztan egyszercsak lattuk, hogy titokzatos…..
India-Nepál Visszaerkezes Manaliba 2008.07.22 20:20:00
A mai napunk utazassal telt. Sokkal jobb volt a kisbusz, mint a jeep, ossze se lehet hasonlitani a kettot. Volt mindenkinek helye, nem kellett nyomorogni, es nem ereztunk minden kovet, mert rugozasa is volt a jarganynak. Izraeli (uhh, az egyik ertett sajnos magyarul, mint kesobb kiderult), angol es…..
India-Nepál Nubra volgy 2008.07.18 19:38:00
Azt meg elfelejtettem irni, hogy tobbszor lattunk a Manali es Leh kozotti uton olyan feliratot, mint egyfajta kozlekedesi tablat, hogy ha hazas vagy, akkor minel elobb valj el. Meg hogy halalos veszdelem van, es tenyleg. Szakadekba esett teherautok es szemelyautok tobb helyen. Lehben nagyon jo a…..
rozsaagain 2008.07.19 12:00:17