Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzügyi Őrangyal

15 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatom néhány napja elindított gondolat menetemet, hogy egy alapos szakembernél, milyen folyamatot kell felismerni. Ha az előző részt nem olvasta volna, akkor kezdje itt!     Pénzügyi terv készítése A rendelkezésre álló adatok alapján mind két szakember…..
A bejegyzés végére ez is kiderül, de elől járóban annyit, ha az itt felvázolt folyamatot nem ismered fel, vegyed a nyúl cipőt és soha többé ne térj vissza, menjél és keresgéljél tovább, ismerőseidtől kérjél javaslatot, hogy melyik pénzügyi szakembert érdemes megkeresned.…..
  Hát induljunk a nagy pénzügyi túránkra, magasra szeretnélek eljuttatni, de ne aggódj, végig Veled leszek, segíteni foglak. Pénzügyi Őrangyalként, viszont egy kisördögös kérdéssel zaklatlak: Eddigi életedben mennyi időt szántál a pénzügyeidre? Most nem arra gondolok,…..
Kedves Látogatók!Vendégblogger felhívásunkra máris érkezett néhány jelentkezés, így ma már el is olvashatjátok az első vendégblogger által írt bejegyzést! Ezúton pedig bemutatnánk Nektek a bejegyzés szerzőjét, Lakótársat, aki imígyen vall önmagáról:"Lelkes kezdő…..
Pénzügyi Őrangyal Gyorshitel 2008.12.03 00:04:00
Napok óta különböző keresési statisztikákkal foglakozom. Mikor egyszer csak erre az adatra bukkantam 673 000 átlagos keresési forgalom, ennyi alaklommal ütik be a különböző keresőkbe, egy hónap alatt, hogy gyorshitel. Tehát kereslet van rá. De mi is az a gyorshitel? Olyan…..
Melynek címe: Pénzügyi alapszabályok Karácsonyra www.penzugyiorangyal.hu/penzugyi-alapismeretek-a-karacsonyrol  innen tudod letölteni, december 14-ig ingyenesen.Mivel az idei Karácsonyra nem tudsz tervezni, kezd el a t Ugye Te is szeretnéd a tudni a titkát, hogyan kerülhet…..
Pénzügyi Őrangyal Hurrá! 2008.11.23 23:27:00
Szeretnék egy jóhírt megosztani Veletek: végre kezd összeállni a "rendes" web oldalam is, amelynek az elérhetősége a következő: www.penzugyiorangyal.hu Várlak szeretettel és, hamarosan egy meglepetéssel is megajándékozlak Benneteket, hogy milyen témában arról itt…..
1. Én semmilyen zenei sikerről nem tudok beszámolni, ellenben azt el tudom árulni, hogy kb. 8 éves koromban, kirúgtak a zeneiskolából. Igaz ezt sokkal finomabban, árnyaltabban fogalmazták meg, az utolsó bizonyítványomba az került, hogy eltanácsolnak. Tudom, hogy…..
  Egy korábbi bejegyzésem kapcsán 10 legnagyobb pénzügyi hiba, amit egy család elkövethet 1. rész tette fel egyik kedves olvasom, Kata, hogy milyen önvédelmi trükköket használunk, használok. E kérésnek eleget téve született meg ez a bejegyzés, mert nem biztos, hogy mindenki…..
A cikk itt olvasható: www.penzugyiorangyal.hu/altalanos/10-legnagyobb-penzugyi-hiba-amit-egy-csalad-elkovethet-1resz..
    Következzen a folytatás az új blogomon!   http://www.penzugyiorangyal.hu/penzugyi-strategia/10-legnagyobb-penzugyi-hiba-amit-egy-csalad-elkovethet-2-resz?preview=true&preview_id=533&preview_nonce=0c29c28b7c     ..
  Kislányomnak és minden Boglárkának nagyon sok boldog névnapot kívánok. Bogi most Szombathelyen a nagymamájánál nyaral, de remélhetőleg holnap reggel kellemes meglepetésben lesz része. A „gazdagmami” tanfolyamon most tanulgatom a blog és weblap szerkesztés…..
  Remélem sikerült ennyi nap alatt összeírnod a bevételeidet - ha igen, írj be magadnak egy nagy piros pontot. Amennyiben nem akkor a mai feladattal együtt végezd el! Ma tovább folytatjuk a gyakorlati dolgokat, ez bejegyzés is a pénzügyek szárazabb oldalát mutatja meg, de nagyon…..
  Ki is az Őrangyal? Mit is érdemes tudni róla? Családanya, két tündéri rosszcsont lánya van. Fruzsina októberben lesz 5 éves, Bogi januárban 10 éves. Ó, hogy repül az idő, hisz nem is olyan rég születtek. Sokat megélt emberektől hallottam, minél idősebb vagy, annál…..
  „Gazdagmamik” először hozzátok szólok, mert oly kedvesek vagytok a lelkemnek, napról napra látom a jobbnál jobb, ötletesebbnél ötletesebb blogjaitok indulását. Látjátok sokkal ügyesebbek, vagytok a Pénzügyi Őrangyalatoknál. Viszont, amit Ti még nem tudtok, de…..
  Itt a Pénzügyi Őrangyalod jelentkezik, nem hallottál rólam még, nem baj örülök, hogy most legalább összehozott a sors minket. Mostantól a kis ördög ellenében szeretnék gyakorlatias tanácsokat adni Neked. Ugye tudod mire gondolok? Amikor megszólal kedvesen, szívélyesen:…..