Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andracs

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Milyen a jó szakmai önéletrajz külalakja? " Az önéletrajz minden példánya legyen eredeti. " Fontos, hogy önmagában felhívja a figyelmet, de kerülje a túlzásokat! Ne használjon rikító vagy különös színű papírt, használjon fehéret vagy annak az árnyalatait (pl.…..
A tegnap délután történt "párbeszéd" kissé elgondolkoztatott a folytatásról. Idejön egy okostojás hangember, bedob fogalmakat a blogba, aztán semmi konkrétumot nem mond.Elrabolja a drága időmet hülyeségekre. Nagyon sok időm fekszik ebben a blogban, közel 4 hét alatt…..
andracs 2009.05.13 09:31:54
@GabiGabi: Akkor bocsánat StLui-tól, szerintem foglalkozzunk inkább a tradeléssel.
Mellesleg Gabi nézzük a jó oldalát felpezsdítetted a blogot. :)
Devizakereskedés Házi feladat :-) 2009.05.12 09:56:00
Szándékom hogy megszólaltassalak benneteket :-)Ezért egy kérdés: ki hogy látja az EURUSD 4órás csúcs-völgy elemzését?Kicsit pontosítok akkor kérdésemen: ki melyik verziót látja inkább "jónak"1. verzió2. verzióVagy esetleg egy 3. verzió ?GGui: a kepfeltoltes.hu-t…..
Hihetetlenül felháborítónak tartom azt, ahogy napjainkban kihasználják a munkásokat, az álláskeresőket, főleg a pályakezdőket!    Nevetséges fizetéseket és béreket adnak a munkáltatók csak amiatt, mert tudják, hogy manapság az emberek akármilyen állást elvállalnak…..
Szeretnék betekintést nyújtani az ékszer divat világába és kisegíteni azokat a bizonytalan hölgyeket, akik nem tudnak megfelelő ékszert választani maguknak. A statisztikák alapján a férfiak (és a hölgyek is) hamarább szegezik a szemüket az ékszerekre, mint a ruhadarabra. Azt…..
Meséld el ékszer vásárlási tapasztalataid, akár konkrét nevekkel, cégekkel. Most bosszúr állhatsz rajtuk ha becsaptak vagy megtévesztettek. De a pozitív kritikákra is kíváncsiak vagyunk, hiszen szeretnénk megtalálni a megbízható, becsületes ékszerészeket, ötvösöket,…..