Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TJ

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oké, hogy étterembe nem megyek piknikkosárral, no de kóser-e, ha egy zenei fesztiválon a droggal - muhaha - és a szúró-vágó fegyverekkel együtt a kapuban elveszik a vizemet is? Hol a határ a fogyasztásra kényszerítésben? Kell-e majd fizetni a Toi-Toiban és kötelezővé teszik-e…..
TJ 2008.07.15 00:15:18
idézet a hegyalja honlapról:

"Csak személyes használatra hozható be étel és alkohol a helyszínre. Ne hozz be üvegpalackokat. Fél liternél nagyobb palack nem hozható be akkor sem, ha műanyag."

tehát az h nem vittél be kaját az csakis a te tájékozatlanságod volt nem a fesztesek szemétsége.

Szigeten pl semmi folyadék nem hozható be, v legalábbis alkohol tuti nem.

úgyh nem értem mi a probléma. amúgy a csapolt sör csak 300 volt és nem volt vizezve. mondjuk nemtom h kedves Rika budapesti-e (az a tippem h nem) de ott se kapsz kocsmában 300 alatt nagyon sört. ez az egész cikk olyan volt nekem kicsit mint a tv műsorok közötti reklámokra panaszkodás. mindenkinek nagy az arca h mennyire utálja de ha 2000 ft lenne csatornánként az előfizetés mindjárt megváltozna a véleménye.
Ahhoz h neves fellépők legyenek ahhoz támogatók kellenek, csak jegyekből nem fognak összehozni egy Sepulturát v 69 Eyest. gondolj bele mennyi pénz lenne ha kifizettetnék az ottani összes fellépőt, pl Katatonia, Juliette, 69 Eyes külön se jönne 4000 alatt, itt már hetijegy árnál vagyunk és akkor még ottvan a többszáz magyar meg még pár külföldi. ha meg nem érdekelnek a fellépők akkor télleg ottvan a szarfeszt meg a free feszt meg rengeteg olyan ahova akár egy kamion sört is be lehet vinni ... de azért mégis te is hegyaljára mentél

amúgyis hegyalján kb 2-3 óráig szinte senki sincs fesztterületen, mindenki a városban csövel (ami elég brutál kiesés a többi feszthez képest). ahol amellett h olcsón iszol a legpuccosabb éttermek is olyan "hegyalja menüket" raktak össze h hülye volt aki 500 ft-ért az utcán evett gyrost azmeg méghülyébb aki fesztterületen 700-ért. (a fentebb is említett sültkrumpli+pulykamell 540-ért elég brutál adag volt)

nekem a feszt alatti össz költésem 15000 ft volt, úgy h nem is nagyon spóroltam, minden nap 1x étteremben kaja és minden este bebasztam. ami szerintem teljesen korrekt.