Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titkarnomami

33 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online tréning Az első lépések 2009.06.02 19:31:00
A célpiac meghatározása Ez az első lépésed a sikerhez vezető úton. Hiszen bármilyen kiváló termékkel, szolgáltatással, értékesítési technikákkal rendelkezel, mindez mit sem ér, ha a nem megfelelő körnek akarod ezt felkínálni. Egy példa erre: hiába próbálsz…..
Sziasztok!Újra jelentkezem, beismerem elég hosszú kihagyás van mögöttem, de örömmel tudatom veletek az újabb jóhírt! :)De! Előtte hadd kérjek mindenkitől elnézést, aki velem maradt ezen a hosszú szünet ideje alatt is, és hűséges olvasója, illetve nézelődője volt a magára…..
Sziasztok!Ismét feltűntem a blogomon, és köszönettel tartozom Nektek! Igen, mert kiváncsiak voltatok az írásokra a távollétem alatt is! Köszönöm és nagyon jólesett elolvasni a látogatói statisztikákat, mert megmelengette a szívemet az, hogy jöttetek, olvastatok és maradtatok!…..
Sziasztok!Az előzőekben említettem, hogy a onlineadozas.hu oldal tulajdonosa Szigeti Ami játékba hívott, melyben ismertetni kell 7 titkot magunkról. Mivel semmi személyeset nem tudtok rólam, ezért arra gondoltam, hogy kicsit közelebb engedlek titeket magamhoz, kedves olvasók! :)Tehát a…..
Sziasztok!Az előző írásomban egyéb irányú elfoglaltságaimmal indokoltam meg azt, hogy miért írok mostanában ritkábban a naplómba!Most örömmel tárom fel a titkot! :)Még nyáron elkezdtem egy online marketing tanfolyamot, ahol a weblapszerkesztésen át egészen az online…..
Sziasztok!Egyébirányú elfoglaltságaim miatt egy kicsit szüneteltettem a naplóírást, de örömmel láttam, hogy nem maradtam magamra, kiváncsiak voltatok rám ezidő alatt is! :)Nagyon köszönöm a kitartást mindenkinek, és jobb időbeosztással erre a blogra is tudok kellő mennyiségű…..
Sziasztok!Most egy kis kitérőt tennék, és bár elhatároztam, hogy nem fogok aktuálpolitikával foglalkozni, azért a világból én sem szakadhatok ki! Szóval, nem tudom közületek kiket érint közvetlenül az amerikai pénzügyi válság, vagyis a már Európában is jelen lévő…..
Sziasztok!A karrierépítés egy titkárnő számára mindig egy problémás terület lehet. Ugye a munkából adódóan alárendelt szerepet játszunk, vagyis mindig van egy felettesünk, aki megmondja mit és hogyan kell elvégezzünk. Ezzel együtt sosem szabad szem elöl tévesztenünk saját…..
Sziasztok!Akkor folytatom az előző bejegyzésemet azzal, hogy a karrierépítés első lépcsőfokára léptél, és megmutattad magad, mint olyan embert, aki hajlandó többet dolgozni a munkahelyén azért, hogy továbbléphess egy számodra jobban megfelelő pozícióba. Jogosan…..
Sziasztok!Egy kisebb kihagyást követően, ismét visszatértem, hogy a karrierépítés nem kevéssé bonyolult világát egy kicsit bemutassam nektek!Talán azzal lehetne kezdeni, hogy a folyamatot hogyan és mikor érdemes beindítanod?Ez az a pont, amiben minden munkahely és munkakör más.…..
Sziasztok!Mint ígértem, mostantól kezdve nemcsak a titkárnői szakmával fogok foglalkozni, hanem a főcímben is említett titkárnőklub egyéb szereplőivel is. Jelesül az asszisztensekkel, adminisztrátorokkal, adatrögzítőkkel, recepciósokkal és úgyfélszolgálati munkátarsakkal is.…..
Sziasztok!Engedjétek meg, hogy ez előző írásomat folytassam, mert nagyon érdekes dolgokat találtam a titkárnői munka világából!Előzőleg ott hagytam abba, hogy technikai tudásotok korszerűsítésére biztattalak titeket. Nahát, most még érdekesebb dolgokat szeretnék megmutatni…..
Sziasztok!Most egy kicsit áttérnék a munkahelyi karrierépítés témájára, mert szerintem mindenkinek ez a célja, aki egy munkahelyen dolgozik. (Ha mégsem, akkor vagy nem jó helyen dolgozol, vagy rossz munkakörben vagy! :)Áttekintem nektek szépen sorjában azt, hogyan érdemes kezdeni a…..
Sziasztok!Egy kicsit kitérnék a titkárnői világunkat érintő változásra. Nem tudom hallottatok-e már a virtuális titkárnői munkáról? Én magam is nemrégiben akadtam először a nyomára, ezért egy-két dolgot elmondanék ezzel kapcsolatban. Miért? Talán ötletet adhatok…..
Sziasztok!Némileg az előző témához kapcsolódik mai írásom is, vagyis a végzettségről szeretnék néhány szót váltani veletek. Kedvenc témámhoz az álláskereséshez kanyarodnék vissza egy kicsit. Tételezzük fel, hogy valakinek valamilyen okból csak egy sima érettségije van. Mit…..
Sziasztok!Kapcsolódva az előző írásomhoz, egy kicsit bemutatnám a mai titkárnőképzést néhány szóban. Átbeszélnénk azt, hol lehet titkárnői vagy menedzserasszisztensi képesítést szerezni és milyen esélyekkel indulhatunk a munkaerőpiacon.Nos, ma Magyarországon három lépcsős…..
Sziasztok!Arra gondoltam, ma egy kis segítséget nyújtanék nektek abban, hogy mik azok a feladatok, amiket nem árt elsajátítanotok, ha lépést akartok tartani a munkaerőpiaci változásokkal. Nem biztos, hogy elsőre érthető voltam, így másképp fogalmazok. Átfutottam néhány…..
Sziasztok!Technikai oldalról is megközelíteném a titkárnő- vagy titkárnőasszisztensi munkakör betöltőjének profilját. Tényleg, valójában nem is lehet tudni, hogy titkárnő asszisztens, vagy titkárnőasszisztens? Láttam már annyiféle álláshirdetést, és a lényeg mindig…..
Sziasztok!Arra gondoltam, hogy ma egy akciótervet osztanék meg veletek arról, hogyan tervezem a továbbiakban a napló szerkesztését. Azt találtam ki, hogy innentől kezdve kicsit más területre is elkalandoznék, így mód nyílik arra, hogy a titkárnői foglalkozást, az asszisztensi…..
Sziasztok!Ismét visszatértem a jelenbe, immár folytatom segítségnyújtásom az álláskeresés útján lévőknek vagy az afelé haladóknak. Tényleg foglalkoztatok már azzal, hogy mikor szoktak az emberek új munkahely után nézni?Tapasztalatból mondom, hogy miután már megmondták nekik…..
Sziasztok!A tegnapi írásom végén ígértem nektek valami személyes dolgot, az első benyomással kapcsolatban. Következzen egy kis múltidézés, tartsatok velem! :)Nem emlékszem a pontos időpontra, de valahogy 1996 táján lehettünk, és akkor kerültem fel Budapestre a mostani férjemmel…..
Sziasztok!Ma egy olyan kérdést boncolgatnék, ami elsőre úgy tűnhet, hogy nem tartozik szorosan a álláskeresés kronológiai sorrendjébe. De biztatlak titeket, hogy tartsatok velem, mert egy rendkívűl fontos téma következik. Kezdjük ott, hogy benne vagy a folyamatban, végzed a dolgod…..
Sziasztok!Az előzőekben megosztottam néhány "kincset" veletek, amiket ha alkalmaztok sikeresebbek lehettek a többi álláskeresőnél.Anélkül, hogy visszalapoznátok, elmondom mégegyszer őket. 1. Ismerősök, barátok értesítése arról, hogy állást szeretnél váltani, és ha…..
Sziasztok!Kitérőt tennék ma, és azt is feltárnám, miért írom ezt a naplót.Néhány hete eszembe jutott, hogy mit szeretek a legjobban, és mihez értek valamennyire. A válaszokat számbavéve arra gondoltam, hogy a tanult szakmám, ami az újságírás, a dolgozott szakmám, ami…..