Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toni44

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet. Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem…..
Debrecen város nagyhatalmú polgármestere megakadályozott egy kiállítást, mert az egyik műalkotásnak az volt a címe, hogy Kósa Lajos, és állítólag előnytelenül ábrázolja őt magát.Megdöbbenés fogadta a hírt, pusztán azért, mert ez a vég, ennél alább még nem volt…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
Blogunk egyik kedvenc sárdobálójának, Bayer Zsoltnak, a polgári közéleti napilap főmunkatársának ismét remek írását olvashatjuk a neves újság 3-dik oldalán (illetve ITT). Magához mérten keveset cigányozott ("ha cigány család költözne a szomszédjába, akkor…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Rángógörcsben lengetem szóviccbőr süvegemet, ilyen kínzó képvicc nem minden héten érkezik a blog vérrel és csontszilánkokkal borított postaládájába. Yoolie, azaz Juli, az inkvizitor mi mást kurjantana a képek nyelvén, minthogy           alien március…..
Elmesélem, hogy miképp lett új kulcstartóm. Rühelltem, amikor 2002-ben a Fidesz kampányjelvénnyé fokozta le a kokárdát. Ízléstelen ötlet volt. Ha már önpecsételésre akarták buzdítani a szavazóbázist, lehetett volna a pecsét bármi, piros-fehér-zöld szívecske, vagy mondjuk Orbán Viktor az én…..
Haikun Deng hiánypótló koncepciójának hála, most megtudhatjuk, mennyivel leszünk könnyebbek miután kitoltuk a svarcot, gondolom ez mindenkit érdekel. Az tervező azonban bevallottan szűkebb célcsoportot lőtt be, elsősorban azoknak a hölgyeknek szeretett volna kedvében járni, akik…..
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
toni44 2009.01.18 14:57:01
@andzsin: Hogy hol lakik mindegy. Nade KIÉBEN?
toni44 2009.01.18 15:02:58
@Mike36: NEM!
toni44 2009.01.18 19:26:11
@netsrot: Hüje (sic!) gyerek. Most olvasom hogy a német állam beperelt Schrödert hogy kancellárkodása idején illegális törvénytelen pénzeket biztosított a vezeték építésére Putyinnak! Néha a tényeket is ismerned kellene. A Népszava és Népszabadság brossúrái szart se érnek. A te színvonaladat kielégítik Plusz kapott még egy igazgatósági kinevezést. Mit gondolsz mivel érdemelte ki?
Halvány lila fingod sincs az egészről DUMA! /de nem az orosz törvényhozás/ Neked egyet jelent az ingó firma és a fingó Irma!
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..
Most képzeljük el Demján Sándor hangjához Alan Rickman dühödt arcát. És akkor a torzszülött foglalkoztatási konstrukció strukturális reformja azt jelenti, hogy ki kell rúgni százezer közalkalmazottat, mert százezer munkanélküli-segély kevesebb, mint százezer tanári-ápolónői…..
Amikor Süveges Gergő nem is olyan régen a Nap-Keltében debütált, pont azt találgattuk, hogy kikkel fognak még vért frissíteni a reggeli műsor illetékesei, ugyanis sokáig nem mehetnek a hétköznapi adások csak három műsorvezetővel.És itt az új arc: Tóth Kriszta, aki…..
Végre! Ismét egy szakítás, ha áttételesen is, de a pénz miatt! Egy one night standnek indult dolog, az is marad, mert szerencsétlen srác hibázott egyet: közölte, hogy van pénze. De már ez is baj. A kép illusztráció Nem nagy drámai szakítás, sokkal inkább életem…..
A legutóbbi Élet és Irodalomban Kondor Ferenc tévékritikája rendesen elpüföli a közszolg. televízió Modern képmesék című propagandafilm-sorozatát és annak forgatókönyvíróját, Tóta W. kollégát. A kritika velejével nem foglalkozom, a Modern képmesékből csak egy epizódot…..
'77 Szilvesztere ugyanúgy kezdődött, mint a többi szünidei nap, semmi sem jelezte, hogy Szuberbolába, Sas Józsiba és Hofi Gézába torkollik az egész. Műsorismertetés 8:59-kor volt, aztán Idősebbek is elkezdhetik, majd Szünidei matiné egy lengyel rajzfilmmel, egy szovjet bábfilmmel…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Még a blog indulása előtt írtam Orbán Viktor beszédéről egy glosszát az Indexre, és mivel (térképbuziként) arra reagáltam, hogy a Fidesz-elnök az ország egészére egy alkalommal a Battonyától Nemesmedvesig fordulatot használta, a Kötött pályára is bekerült egy rövid…..
Ki gondolta volna, hogy a salgótarjáni nyugdíjasok virslitacskóját egészben behappoló banánnak látszó anakondát övező pánik után még van hova fokozni az izgalmakat? "G" volt olyan jó és megtalálta céges levelesládájában azt az állítólagos "Rendkívüli…..
A Zugügyvédhez az év első napján érkezett az alábbi, csinos kis történet. Úgy látszik már nem csak a feketemunkásokkal dolgozó építtetőknél szokás feljelenteni az alkalmazottakat fizetés helyett, hanem egyes számítástechnikai cégeknél is. A szörnyű az, hogy vannak helyek,…..
Na mi is az? Nem, nem egy kisebb sziget megfelelő mennyiségű alkohollal, és nem is az a kötött pulcsi a Sugárból, hanem egy fasz. Dobozban. Fasz egy dobozban. A Saturday Night Live című szórakoztató műsor múlt héten világosította fel kollektív elménket, és tessék elhinni, nagyon…..
toni44 2006.12.31 05:57:53