Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Tekla

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hírrel hirdessétek: idén is lesz Népviselet napja! Méghozzá április 24-én. Így indul el hamarosan az idei kampányunkat a magyar és más népek népviseleteinek népszerűsítésére. Hrágyel Dóra, a kezdeményezés kitalálója és elindítója keresett meg minket néhány héttel ezelőtt, hogy ezentúl közösen…..
Albérletben élek négy éve, és a mai magyar helyzetben őszintén szólva kilátástalannak tűnik, hogy nekem egyszer saját lakásom legyen. Még úgy is, ha egy picinek is nagyon örülnék, és úgy is, hogy Budapesten a kerület sem igazán számítana (célzok itt inkább a peremkerületekre). Ha nem történik csoda,…..
  Volt egyszer egy fodrászom (igazából az utolsó, azóta magamnak csinálom a hajam), aki azt mondta, hogy egy táblára minden célját felírja, legyen az kisebb vagy nagyobb. Az elmúlt hetekben jutott eszembe – mert ez évekkel ezelőtt volt –, hogy nekem is kellene ilyet csinálni. Addig magamban…..
György Tekla Több lett, maradhat? 2019.10.06 16:50:28
Ha ránézek ezekre a képekre, akkor azt látom, hogy úgy mosolygok, ahogy eddig nem mutattam még csak Instagramon  sztoriban: fogakkal. Sosem voltam magabiztos ezzel kapcsolatban, gyerekként nem érzékeltem, hogy szégyenkeznem kellene, aztán annyiszor hallottam, hogy fogszabályzó kell, hogy elhittem,…..
György Tekla Helló, itt Tekla! 2019.09.26 22:12:05
Sziasztok! Tekla vagyok, könyves blogger, sokadik nem könyves próbálkozással. Arra gondoltam, hogy lenne pár ötletem, amiről szívesen írnék, úgyhogy ha már az Instámat elindítottam szeptember, az újrakezdés havában, akkor megpróbálkozom a bloggal is. No és hogy miről fog szólni? Írhatnám, hogy…..