Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerge Macska

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyem! Szeretném, ha elképzelné azt a szívmelengető jelenetet, amikor az Önnek udvarló, jóképű, szellemes és figyelmes férfival meghitten randevúzik egy kellemes étteremben. Egy szeparálható boxban ülnek, különleges borokat és ínycsiklandó ételeket ízlelnek. Ugye, nem…..
Kerge Macska 2013.09.23 12:10:35
Nah elolvastam. Nő vagyok, ennek ellenére sokat mosolyogtam, néha bólogattam, de többnyire az járt a fejemben, hogy a cikk írója egy elcseszett életű, férfigyűlölő vadfeminista, annyi volt itt a vadhajtás. Na akkor kezdjük az elején:
- Az éttermes "figyelmeztető jelek" a férfi agresszivitásáról, kicsit más köntösbe burkolva: Az, hogy egy férfi tudja mit akar, és hogy gondolkodott azon, hogy hova üljön, és milyen hangulatot teremtsen számomra inkább körültekintő figyelmességre utal, és nem rejtett agresszióra. A lemondott randik inkább linkségre. Talán a helyettem kiválasztott kaja az egyetlen olyan momentum, ami valóban az uralkodási hajlamra utal, de ezek ezért így együtt ritkán jelentkeznek ám!
- "Ráadásul végre egy férfi, aki hagyja beszélni, figyel rá, kérdezi, aminek hatására úgy, és olyan sebességgel nyílik meg, mint még soha azelőtt. Ne legyen illúziója, hölgyem! Ez is a rafinált húzások egyike." Na itt viszont elnevettem magam, és sajnos a cikkíró a hitelességét is vesztette, mert rég olvastam ekkora baromságot. MINDEN nő szereti, ha egy férfi érdeklődése túlmutat a dekoltázsán, és innen üzenem a pasiknak: igen, kérdezzetek csak, akarjatok megismerni, mert mi nagy ívben lesz@rjuk, hogy ez a taktika valójában, aminek csak az a célja, hogy a bugyinkba vezető út kinyíljon. Igen, mi nők nem kapunk frászt az ilyentől, és nem gondoljuk, hogy a következő lépés viszont egy marha nagy (akár lelki) maflás lesz! Miért is ne beszélnénk, ha a számunkra szimpatikus férfi meg akar ismerni? Ugye nem képzeli a kedves cikkíró, hogy minden nő ettől kedve a legcsekélyebb közeledési szándékot majd gyanakvással szemléli, vagy megfordítom, akkor milyen a jó modell? Bámul a melleim közé, és meg se szólal? Ugyan már! A kedves cikkíró szerint egy bamba birka fogja felkelteni majd az érdeklődésünket?
- "elszigetelés: a leuraló férfi addig ügyködik, amíg teljesen kiszakítja Önt családi és baráti köréből." Hahó!!! Jó reggelt kívánok! Ez aztán TIPIKUS női taktika, pasiknál ez olyan ritka, mint a fehér holló. Annyi talán igaz lehet, hogy valóban a férfi társasági köre lesz dominánsabb egy párkapcsolat életében, de a mai világban azért a legjobb barátnők megmaradnak, a család pedig mindenütt szent. Hol él ez a szerencsétlen cikkíró????

Folytathatnám, de minek? A kedves cikkíró szerint minden nőnek tüskéket eresztó, gyanakvó agresszív kismalac pozícióba kéne vágnia magát, ahol a férfi maga a potenciális ellenség, és a nő pedig a szenvedő alany.

Érdeklődve nyitottam meg a cikket, hisz társadalmunk számos szegmensein aláznak meg, vernek, terrorizálnak nőket. Épkézláb ötletek helyett csak összezavarja az alapból nem domináns típusú hölgyeket. A nők nagy része biztonságot keres, és ezt csak olyan férfi tudja biztosítani, aki határozott, döntésképes, talpraesett. Viszont mégsem hinném, hogy attól sz@rrá leszek alázva, ha a pasi kirendeli a kajámat, míg a mosdóban vagyok.

Kedves hölgyek! Igen, nagyon sok mindenre oda kell figyelni, mielőtt az ember elkötelezi magát, de ha minden határozott gesztust gyanakvással fogadunk, akkor mi marad abból, amiért fel tudunk nézni a férfiakra? Ne essünk már át a ló másik oldalára!
Kerge Macska 2013.09.23 14:22:30
@dr. gernika: Picit félreértettél. Én sem értek egyet a kajakirendeléssel a megkérdezésem nélkül, de, hogy a későbbi agressziónak egyik előfeltétele lenne, azt túlzásnak tartom.
A szexuális "kényszer" nevű hülyeséggel egyetértek, ugyanis ez azért mindenkinek egyéni, hogy mi a kényszer. Kizárólag az (felsorolgatások nélkül), hogy nem szeretné a másik.
Az Internet világában szinte nincs olyan terület, ahol ne lennének trollok, akik megkeserítik az emberek mindennapjait. A társkereső oldalak sem mentesek a trolloktól. A társkereső trollok, olyan provokatív szereplői a társkeresésnek, akik felkorbácsolják mások érzelmeit, mellyel…..
A napokban volt egy érdekes és izgalmas beszélgetésem egy hölggyel, aki felvetette nekem, hogy hova tűntek a pasik 40 feletti pasik. Elmondta, hogy vidéken, Csongrád megyében él, ahol a legnagyobb a válások aránya az országban, de még sincs egyetlen épkézláb pasi sem, akivel meg…..
Elindultak a nyári leárazások, a plázákban és a webshopokban egyaránt: de mit érdemes ilyenkor venni?Már múlt hét elején lehetett látni a leárazást jelző "SALE" feliratokat a kirakatokban, az igazi hullám azonban csak június közepén kezdődött. A kisebb márkák egyből…..
Kerge Macska 2015.06.23 12:17:01
@Honeyy: Épp erre gondoltam én is...szóval ez mi ez? :-)
Filmrajongókként gyakran panaszkodunk, hogy manapság egyre kevesebb eredetiség lelhető fel a filmekben. Legtöbbször a klisék halmozására negatívumként tekintünk, de bizonyos filmekben olyan jól idomulnak a cselekményhez, hogy egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonképpen az is…..
Kerge Macska 2015.06.17 10:29:24
@plutonic: Egyes, fiam, ülj le. :-D
Tegnap debütált egy zseniális kisfilm, ami valószínűleg Boggie Parfüm című klipjéhez hasonlóan nemzetközi sikert fog befutni. Mindössze 4 perc, de odaragasztja a nézőt a monitor elé, aki végig akarja nézni.  Bár én laikus vagyok, és csak a magam kis gépével készítem a…..
Kerge Macska 2015.04.15 14:41:49
@Mérnork: Taigetosz is remek találmány volt anno...te már nem élnél... :-(
  Fontos, évszázados hagyományra visszanyúló vitát sikerült eldönteni 2015. március 17-én. Owen Willams Twitter felhasználó ugyanis ekkor talált rá a WC papír találmányának 1891-es amerikai szabadalmi dokumentumaira. Ez alapján már egyértelmű: a WC papírt így kell a…..
Kerge Macska 2015.03.20 13:52:37
@szerintem is: Hát nem is hallhattál. A nők abszolút gyakorlatiasak. Ehhez nem kell szabadalom :-D
Ebben a posztban egy olyan cuccról lesz szó, ami azért megosztja a fogyasztói társadalmat. Az Okos Tojástartó egy speciális, internetkapcsolattal rendelkező tojástartó, amely hozzá van rendelve egy okostelefon alkalmazáshoz. Az alkalmazást használva tökéletes pontossággal…..
Kerge Macska 2015.01.27 15:15:19
kergemacska készítette ezt a képet. ..
kergemacska készítette ezt a képet. ..
Bár nem létezik 100%-ig hipoallergén vagy egyáltalán nem vedlő kutya, egyes fajták kevésbé veszélyesek; az allergiát valójában a fejbőrtől elvált apró, elhalt hámsejtek (korpa) váltják ki. Allergiásoknak ezeket a fajtákat ajánlom: Bedlington terrier Bichon frisé Kínai…..
kergemacska készítette ezt a képet. ..
kergemacska készítette ezt a képet. ..
kergemacska készítette ezt a képet. ..
kergemacska készítette ezt a képet. ..
A Trónok harca harmadik évadának egyik legzseniálisabb jelenetéből egy lelkes user kivágta az összes dialógust, és úgy rakta össze iszonyú ütős három perccé. Ezekkel az emberekkel nem karácsonyoznék, az biztos. ..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az üveghegy csúcsán egy iskola. Járt oda kicsi, nagy, okos, buta, szóval sok-sok kis manó és tündérke. Az iskola ura egy jóságos varázsló volt, aki azt szerette volna, ha jó híre menne az iskolának, és még több okos kis manó és tündér…..
Mert a szabadságot ki kell venni. Feltöltődni? Kikapcsolódni? Egy frászt! A HR-es miatt kell kivenni. Persze nem ennyire torz a kép, ugyanakkor elég nehéz olyan példákat találni, ahol megfelelően működik a szabadságok kivételével kapcsolatos ügyintézés. Az érdekek természetesen…..
Kerge Macska 2013.06.27 14:04:37
@dr Kangörény: ...most mondhatnám, hogy nomen est omen, de én nem vagyok "görény" :-) Egyrészt a cikkben a HR-esekre tett cizellált utalást én semmiképp nem nevezném beszólásnak, a te hülye dumádat annál inkább igen.
Attól pedig kimondottan hányok, ha valaki ilyenfajta előnyöket a kölykei mögé bújva akarja kiélvezni. Normális emberek amúgy is veszik a lapot, és tekintettel vannak a többgyerekes családokra, de nem gondolom, hogy bárkitől vonjuk meg a júliusi nyaralást, csak mert a gyerekes kolléga nem tudja hova tenni - cirka a gyerek 18 éves koráig fennálló problémaként - a gyerekeit. Az én kolléganőmnek 3 van, mégis meg tudtuk beszélni a nyarat. (ja, nekem is van, csak felnőtt közben, de végigéltem én is a problémát)

A gyerekeid a TE problémád, és igazán az a szar ügy, hogy a saját döntéseidért elvárod, hogy olyanok vállalják a felelősséget, akiknek semmi közük hozzá. Mégis hogy képzeled, hogy ELVÁROD a tolarenciát ilyen agresszív hozzáállással? Neked ugyanis nem JÁR a megkülönböztetés, hanem ha már legyártottatok egy szakajtó kölyköt, hát viseljétek a következményeit. Normális ember ugyanis nem veri magát, hanem elintézi finoman. A munkahely ugyanis munkahely, és nem szociális otthon!