Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takácsné Tréki Mária

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos te is tapasztaltad már, hogy van ami egyedül nem sikerül, ezért segítségre van szükséged, vagy éppen Te tudsz továbblendíteni egy embert valamiben, ami számára nehézséget okoz. A nagy sikerű Életrevalók,  vagy a Mielőtt megismertelek című filmeket rengetegen láttuk. Most arra vagyunk…..
Takácsné Tréki Mária 2019.09.26 21:40:04
Életem során sokat dolgoztam emberközeli segítökent.Egészségügyben. Bár nem volt végzettségem de segédápolóként hosszú éveken át voltam embertársaim segítségére.
Most már elvégeztem a Szociális gondozó én ápolói egy éves tanfolyamot 7-éve. Jelenleg 6-éve A Debreceni Református Egyház fenttartása alatt müködő Immánuel otthon és Iskola ,megbízásos Fecske szolgálatban tevékenykedem,mint Otthon segítő szakember. Itt különböző fogytékkal élő gyerekeket és fiatal fenőtteket gondozok otthonukban amíg a szülők dolguk akad. Vagy éppen kicsit ki szertnének kapcsolódni a mindennapi nehézségeiből. Ezt a tevékenykedésemet inkább hivatásnak tekintem mintsem munkának,ugyanis nagyon szeretem,mert jó érzéssel tölt el amikor megkönnyíthetem a családok minden napjait,arról nem beszélve,hogy milyen örömmel fogadnak azok a gyerekek és jól érzik magukat a velem is eltöltött idő alatt. Mind mind különböző képességeikhez mefelelően ki tudják nyílvánítani az örömüket együttlétünk alatt. Nincs ettől jobb érzés amikor a saját családomon kívűl ennyien nagy megelégedettséggel családtagként várnak és szertik ha belépek az ajtón,teljes bizalommal rám bízva féltve örzött kincsét a gyermekét. Remélem,hogy még sokáig tudom folytatni ezen szép hivatásomat. Annyit még hozzá szeretnék írni soraimhoz,hogy ebben a szép tevékenységemben nagy segítségemre van a párom is aki hasonlóan nagy empátiával áll a szerett hivatásomhoz.Van egy a kis tacsi kutysunk Hédike aki mindent eltűr ezeknek a gyerekeknek,igaz nincs terápiás kutya végzettsége. Több gyermek szeretettel várja öket amikor jönnek értem ha lejárt az idő.Ugyanis Ő visz el minden eggyes címre ahová kérik a segítséget. Úgy gondolom erre születtem.
Ez egy igaz mondás az életben! " Csináld azt amit szeretsz,és nem érzed azt,hogy dolgozol". Minden nap nyugodtan és élményekkel teli hajtom le fejem.
Szeretetteljes üdvözlettel mindenkinek. Marika