Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SLayLord

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
SLayLord 2019.10.06 11:20:02
@indy0311: Igazából nekem Norbi is szimpatikus és Bence is. Zsanérnak olyan szempontból nincs félni valója, hogy több versenyző szerintem már nem jön, szerintem mostmár csak páros kiesések lesznek, tehát benti berkekben már Norbi nem tudna dobbantani mellőle, a többi lánynál pedig eddig sem járt sikerrel. A nyeremény meg hármójuk közül senkit sem fenyeget szerintem, úgyhogy emiatt nem kell, hogy fájjon a fejük...
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
SLayLord 2019.09.30 10:58:08
@Thats What She Said!: Az hogy szórta ki a pasikat miért ellenérv? Ez pont azt mutatja, hogy játszotta a játékot, csinálta a showt. Elég unalmas lenne, ha arról szólna a műsor, hogy a kezdő csapat az első napon atomstabil párokba áll és sorban golyózzák ki az újonnan érkezőket, majd a végén egy szimpátia szavazás eldönti, hogy az 5 első naptól összeragadt párból ki nyerjen.

A névtelen level emlegetése szintén unalmas, azért volt névtelen, hogy pofátlanul azt kérdezzenek amit nyiltan nem mernének, mert a saját játékuknak ártanának. Ez olyan mintha munkahelyeden lenne lehetőség a menedzsmenttől névtelenül kérdezni, valószínűleg te is más kérdéseket tennél fel, mintha oda kellene írni a neved. Az megint a szerkesztők töketlensége volt, hogy hagyták ennyire kisakkozni ki mit írt. Ki Kellett volna kukázniuk a leggyengébb kérdéseket, és cask azokat odaadni nekik amik tényleg ütősek, így mindenki tudta volna arra fogni, hogy az ő kérdésük nem került be, így sosem derül ki ki-mit kérdezett, ha már névtelennek hirdették meg a játékot illett volna garantálni, hogy az is maradjon...
SLayLord 2019.09.30 13:25:10
@Mate4182:

Miért ha te meglátsz valakit és elsőre tetszik akkor nincs az az Isten, hogy az első beszélgetés után kiábrándulj belőle? Mert nálam 10-ből 8x ez a helyzet. És tegyük hozzá, hogy mind Dani (főleg ő), mind Norbi az a kategória, akiknél nagyon meg lehet érteni, hogy Helgánal kiszáradt a nuni amint kinyitották a szájukat. Ez a Helga féle reakció szerintem sokkal szimpatikusabb és emberibb összehasonlítva mondjuk Erikkel, akinek abszolút nem akart leesni, hogy "Ékszer" egyáltalán nem olyan személyiség, amilyennek ő elképzelte és látni akarta…

Az meg, hogy Danit úgy választotta, hogy megmondta, hogy szíve szerint nem őt választaná, max a saját játékára nézve volt gáz, mert ha Danikának kicsi esze let volna és mondjuk csaj jön be és nem srác akkor simán kirakhatta volna ezért Helgát. Ok, mondjuk arról nem Dani tehet, hogy megint fiút küldtek be, de mondjuk két szalmaszálat nem rakott keresztbe, hogy valamelyik csaj megvédje a seggét, ha Helga dobbantana, amit ő pont ezen a párválasztáson tisztán és egyértelműen jelzett, ezért a kiesése gyakorlatilag az ő sara volt...
SLayLord 2019.09.30 13:40:28
@Mate4182:

Semmi baj nincs a véleményeddel, elfogadom hogy neked nem szimpi. Nekem is cask nézőként szimpi, ha bent lennék biztos nekem sem ő lenne a választottam, mert az arca nem annyira szép plusz szerintem is hideg egy kicsit a természete.

Ugyanakkor néhány érveddel, mint amit ki is emeltem, hogy a 24 órás rajongás elmúlhat-e avagy nem nem tudtam azonosulni, ezért gondoltam, hogy ez megérné hogy különböző emberek is kifejtsék róla a véleményüket :)
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
SLayLord 2019.09.26 13:36:37
Szerintem amúgy most (magához képest) eléggé felpörgött a műsor. Ha túl tud lépni azon az ember, hogy a (nem létező) játékszabályok miatt ez sosem lesz sem egy VV szerű rendes mély-trash, sem egy normális logikai játék (mert egyébként a Nia-Rajmi féle pár napja történt kísérlet a lapok leosztására, hogy ki-kit válasszon üdövözölendő lett volna, pont ilyenből kellene több és akkor magától is menne a játék, de pont amikor lett volna ilyen kezdeményezés keresztül húzták a számításukat a szerkesztők ezzel a keresztbe-kiszavaztatással. Azt meg már előttem jó párszor leírták több öfi alatt, hogy értelmetlen, hogy a kevesebb számban jelenlévő nem választ, random(nak tűnő szerkesztői) sorrendben, úgy hogy foglalt emberre rárabolni már nem lehet, mert így pont azt a drámai elementet nyírják ki ami az ÉH-ban működött, hogy aki mögé két ember áll az eldöntheti, hogy melyiket tartja bent. Így gyakorlatilag a sorrend felállításával a szerkesztők már előre eldöntik, hogy kinek nem adják meg a lehetőséget, hogy robbantson...)

Szerintem ma este fogunk látni taktikai párokat (Zsani-Tíci, Tibi-Zsófi keresztcsere, vagy ott Luna bekavar?) ami esetben a szopórollerre Erik és két új fiú egyike, valószínűleg Gergő vagy esetleg Dani kerülne...Egyébként Erik tényleg szépen összeszedte magát, most érte kár lenne, ha kiesne, de hátha meglepnek minket megint valamivel és nem két fiút kukáznak, hanem megszavaztatják, hogy ki maradhasson szingli és akkor következő etapban jön egy új lány meg a visszatérő, hogy megint ne legyenek párosan...

Egyébként a sztori most Karola visszatéréséből jobban profitálna, de azért én a lelkem mélyén remélem, hogy Mekis lesz a befutó, annyira szeretnivalóan szerencsétlen volt, hogy nagyon érezni a hiányát. Amúgy neki is adhatnának egy Rajmi-revenge plotline-t, csak nem biztos, hogy agyilag ott lenne, hogy végig tudja vinni... :D
SLayLord 2019.09.26 16:53:55
@Fredo78: Jogos, tényleg annyira nem sok vizet zavart eddig ott az a lány, hogy fel sem tűnt, hogy páratlanul lébecolt ott a padon a tűz körül… :D

Akkor én is Gergő 2.0-ra tenném a voksomat távozóként, de szerintem Erik is esélyes lehet, ha Zsófinak sikerül Alexát lebeszélnie róla akkor nem igazán lenne aki bent tartsa..