Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.K.R.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írta: Lukács András, Levegő Munkacsoport Elengedhetetlen intézkedés a szén-dioxid beárazása a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében. A közúti közlekedés és az épületek szén-dioxid-piacának létrehozásáról szóló uniós irányelv (ETS2), amelyről nemrég megegyezés született, fontos lépés ebbe az irányba.…..
M.K.R. 2023.04.20 11:35:05
@gabiiii: 10 pont!
Veszélybe került a XI. kerület szívén sajnálatosan átfutó vasúti töltés mellett végighúzódó Hamzsabégi-parksétány a Lágymányosi-híd—Kelenföldi pályaudvar viszonylat tervezett vágánybővítési munkálatai miatt. Erről itt részletesebben írtunk már. Most fordulat következett az ügyben: a Fidesz "zöld…..
M.K.R. 2021.05.03 22:16:51
@ufrt00: Idióta kreténeknek minek segítesz megérteni bármit, mikor a hülyeség alapjog? Megérdemled, hogy lehülyéznek téged is a szakmai érveléseddel, nem érted, hogy ezek kőkorszaki álomvilágot kergetnek, nincs mérnöki ismeretük, mert buták voltak hozzá, meg jog, apám, hát ezek most is pattintott kőbunkóval csapnák egymás agyon, nem való ezeknek a jog. Ők a zöldek. Ha tanácsot adsz, segítesz, lebarmolnak és tudod mit, meg is érdemled, hogy a jószándékért cserébe belédtörlik a sáros lábukat. Pusztulj!
Budapest szívében, Erzsébetvárosban, a Damjanich utca 4. szám alatt kapott új épületet a FreeSZFE Egyesület, és ahogyan az várható, az ellenzéki érzelműek ünnepelnek, a kormányoldaliak pedig dühösek. De vannak jópáran, akik a szekértábor-mentalitáson kívül állva értékelik a történéseket. Szerintük…..
Ez az első Az első karóra 2021.01.13 18:52:25
Az első karórát a Cartier óravállalat készítette 1904-ben. A megrendelő egy Alberto Santos-Dumont nevű brazil-francia pilóta volt, akinek egy praktikusabb időmérő eszközre volt szüksége, mivel nehezen tudott koncentrálni a repülésre, miközben a zsebóráját nézte. A karóra hamar népszerű lett a…..
A Bulinegyed ismét kiverekedte magát az újságok címlapjára. Először a kerület korábbi – amúgy jogerősen elítélt – MSZP-s polgármestere, Hunvald György jelentette be, hogy kilép a pártjából, és független polgármester-jelöltként indul. Nem sokkal később, Moldován László, az LMP lemondott budapesti…..
   Hogyan lehet az, hogy öt napból négyben megbetegít a levegő, de nem szól erről senki?..
M.K.R. 2019.11.21 15:56:10
@chrisred: (sötét)zöld, ezeket az érdekli, hogy kihaljon az emberiség. nézd meg az XR-t, teljesen arra vannak ráizgulva, hogy mindmeghalunk. Gréta megmondta, már nincs is 8,5 év.

amúgy a szálló por legnagyobb része természetes eredetű, de majd a városállam koalíciója megoldja és betiltja a szántóföldeket.
M.K.R. 2019.11.21 15:59:51
@midnightcoder2: egyszerű a dolog: átalakítod a lomtalanítást és akkor nem tud a borsodi mélyszegény fűteni vele, így az ökopopulista zöldkomcsi sem srja tele a sajtót a marhaságával. csak hát akkor bele kéne harapj a másik ujjadba, mert az istápolt és imádott kisebbség megfagyna. hát igen, ilyen ez a védett állat legel védett növényt probléma.

mennyivel egyszerűbb már halálba zrikálni a szabályosan tüzifával, szénnel, brikettel fűtő jogkövető adót is fizető és nem csak a rendszerből kivevő magyarokat - tipikus ződ megoldás
V. Naszályi Márta Tabáni titkok 2019.08.30 15:14:04
  Mi készül a Tabánban? Miről szólt a Főkert tájékoztatója? Lesz-e fakivágás? Miért nem beszéltek korábban velünk?..
M.K.R. 2019.11.21 15:38:14