Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psanchez

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
Mi is lehetne stílusosabb így húsvétkor egy jó szaftos templom mustránál, melyet tulajdonosaik jó sok pénz ráfordításával és profi cégek megbízásával alakíttattak át kacsalábon forgó palotává. Némelyikben ott is élnek, néhányan viszont borsos áron próbálnak túladni…..
psanchez 2010.04.03 23:02:41
Kész rejtély, hogy a Suicidal Tendencies tulajdonképpen micsoda is mostanában, ugyanis 2000 óta nem adtak ki nagylemezt, csupán válogatásokat, közben pedig folyamatosan aktív a zenekar, vagy legalábbis hír jön róluk viszonylag gyakran, de az sosem stúdióalbumról szól (elvileg idén…..
psanchez 2010.03.15 19:41:16
Pilu Íme az ORTT hivatalos lapja 2010.02.06 16:20:00
Nemrégiben írtam az abszurdisztáni ORTT-ről, egészen pontosan a Fidesz által oda delegált Szalai Annamáriáról. A történet lényege egy mondatban annyi, hogy az említett hölgy hivatásszerűen aggódik gyermekeink egészséges lelki és szellemi fejlődéséért, hajdanában egy…..
psanchez 2010.02.06 17:20:37
Limitált ideig ugyan, de megtekinthető a közel öt perces alkotás, mely olyan fesztiválokon nyert elismerést, mint az LA Shorts Fest, az Amazing Spotlight, vagy a Castelli Animati. Tekinthető mindez pedig akár előkarácsonyi meglepetésnek is, hiszen az Alma elképesztően jól sikerült…..
Sárdobáló Mocskos nektarin! 2009.09.05 08:00:00
calam és vincemate írása Kezdjük rögtön az elnevezéssel. Egyesek - és jól tudjuk, kik - a politikai korrektségre hivatkozva „kopasz barack”-nak nevezik ezeket, és mindenkit igyekeznek lejáratni, aki nem megy bele álszent játékukba. Pedig minden igazi barack-szerető…..
az alábbi felvétel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire kivetkőznek a drogosok magukból, ha potya cuccot találnak. kábé egy tucat rendőr veti rá magát szerencsétlen elítélt megmaradt cuccára. aki lemarad, az kimarad. ..
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
Ezen a héten nem győztem válogatni a sok-sok videóból, így maradt egy pár legközelebbre is, ami nekem jó, neked meg úgyszintén. Talán akkor nem is húzom az időt és elárulom, hogy lesz Therapy?, Backyard Babies, The Crystal Method feat. Matisyahu meg Kasabian, de erre jár a…..
Japán csajok minden nap! Sana 2009.04.29 17:47:00
..
psanchez 2009.04.29 20:50:52
A móka úgy tűnik örökké tart. A napokban két posztot írtam (ezt, majd eutána ezt) arról, hogy az Indexen a szellemi tulajdon ellopása témájában vendégpublicisztikát író Jeszenszky Zsolt valójában egy, a wired.com-on megjelent vezércikk alá írta a saját nevét, miután az…..
psanchez 2009.04.24 17:24:47
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
psanchez 2009.03.25 17:19:41
Brautigam Gábor (húzóneve: Ricsi, született: 1965) következik, aki a Kispál zenekarban dobolt 1987-1995 között, majd a Kiscsillag zenekarban 2006-2007 között. Eredetileg arra kértük volna meg, hogy véleményezze a már nélküle elkészült Kiscsillag lemezt, de mint az…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..