Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsákbamacska

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Mit tesz egy nő ha társtalan? Nincs könnyű helyzetben, az biztos! Miért? Mert nagyon nehéz a társkeresés. Nem csak nőknek, hanem úgy, általánosan. Van benne tapasztalatom!Miért nehéz? Erre keresve a választ elég régóta, próbáltam megfogalmazni mások számára is, hogy…..
Ma, 2008 augusztus 2-án délután 3-tól a Hősök teréhez közel álló Kara Café nevű kávézóban került megrendezésre a Vida Ági-féle Gazdagmami tanfolyam második (?) találkozója, amikor végre élőben lehetett találkozni azokkal, akik eljöttek.Teljes életnagyságban láthattuk…..
... Nőnek lenni nem!Egy életet meghatározó jelenség, hogy hová, milyen családba és mely korba születik a nő, mint gyermek. Várják, nem várják. Ha pedig fiúnak várják és lánynak születik, (igaz, manapság a modern U.H. - technikának köszönhetően, már ritkán fordul elő…..
A kezdeti nehézségeken túljutottam, mármint ami ezt az indulást, blogbeállítást illeti. Nőkről, nemcsak nőknek fogok írni. Sőt! Úgy gondolom, hogy a női titkokra leginkább a férfinépségnek van a legnagyobb szüksége. Nem mondom, hogy az erősebbik nemnek,…..