Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kai Allard Liao

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        Posztolónk egy ideje próbálkozik egy helyes nővel, a sok pozitív dologba mindössze egyetlen tény rondít bele: a csaj exe pont akkor bukkant fel, amikor ők ismerkedni kezdtek. Ő csalta meg a nőt, majd azzal védekezett, hogy jogosan tette. Csakhogy nincs jogos megcsalás.      …..
Kai Allard Liao 2019.10.09 09:53:09
@EGY a Queen: Én tudom, hogy nem illetek össze az uraddal. ;-)
Ez nem is lehet kérdés... főleg mióta yachtod van! Ideje lenne beújítani egy pasit mellé, akinek van magángépe, nem? :-D
Kai Allard Liao 2019.10.09 11:26:10
@EGY a Queen: Nézd, a lőtéri kutyát nem érdekli, ha visszajársz hozzá néha-néha. Aszitted én nem fogom a babysitter mellei közé verni a brét, csak mert te itt vagy? Kicsi naív... :-D Te hozod a yachtot és a kokót, én meg a privát gépet és a kurvákat.

Ha jól viselkedsz, akkor pasik is lesznek a kurvák között. :-D

giphy.com/gifs/Filmeditor--halloween-ashley-olsen-l2YWsOymHDRFYqyAM
Kai Allard Liao 2019.10.09 12:20:07
@EGY a Queen: Az már megvolt... még mindig nem ért oda az a kurva inas a kitöltött papírokkal? Hmmmpph... ha felbukkan, kérlek vedd át tőle az adminisztrációs csomagot, a welcome giftet és lődd tarkón a ház mögött. Köszi!

giphy.com/gifs/someone-ear-12oa42ocHvLvCU
                        „Sajnos nem fogta fel, hogy nem az a megoldás, hogy ő hisz és erőltet valamit, majd a hallgatásával fojtogat, meg úgy érezze, neki bármit lehet” - a csaj türelmes volt a pasi számos húzása ellenére, végül az volt az utolsó csepp a pohárba, amikor a csávó kérvényezte a…..
Kai Allard Liao 2019.10.08 14:21:15
@EGY a Queen: Blaszfémia!!! Hogy mered magadat összehasonlítani az Úristennel, Mennynek és Földnek, minden Láthatónak és Láthatatlannak Teremtőjével?!?!

Ezt most még elnézem neked, mert te vagy az Életem Értelme, de be kell hogy lásd, következő alkalommal ennek következményei kell hogy legyenek. Csak a Te érdekedben, mert annyira szeretlek, hogy nem nézhetem tétlenül lelked elkárhozását...
Kai Allard Liao 2019.10.08 14:52:18
@EGY a Queen: Eretnek! Boszorkány! El veled, máglyára!
Tagadd meg eretnekségedet, te pogány céda, és megmentheted a lelkedet a máglya tisztító tüzében!

/Kórus: Megégetni! Megégetni! Megégetni! ... /
Kai Allard Liao 2019.10.08 15:26:37
@EGY a Queen: Csak most tértem meg. :-D
És tudod ez digitális, nincs átmenet...szóval jó lenne ha igazodnál a sormintához, mert a komondornak is fáj, amikor átesel rajta, tudod. :-)
                       Ha üres egy kapcsolat, az a baj, ha érzelmileg túltöltött, akkor meg az, de ha túl tökéletes, az se 100%-ban megfelelő. Miért is? Posztolónk szerint gyanús, hogy párja mindenben a kedvében akar járni, de a leggyanúsabb az, amikor habozás nélkül bólint rá a külföldi…..
Kai Allard Liao 2019.10.01 13:36:08
@Egy a KING: Szerinted a szürke ötven árnyalata BDSM? :-)
Kicsi naív, KDNP-s elvtársam, nem láttál akkor te még BDSM filmet. :-D

Az átlagjulcsi arra nedvesedik, hogy a geci gazdag hejjespassi egy nap megjön, és úgy megkúrja, hogy egy hétig nem tudja összezárni a lábait. És persze utána bevallja, hogy csak érte, és miatta, ásó-kapa-gingalang.
Szóval, pont hogy az ilyen lófasz diznimeséket fogják két pofára kajálni a kiscsajok.
                        „Szeretjük egymást és biztosan nincs harmadik fél a háttérben, viszont, mint mondtam, valamiért nincs velem teljes egészében, valami hiányzik” - A csaj elég sok időt tölt az anyjával, és a srác egyre inkább azt gyanítja, hogy a fura viselkedése mögött az anyuka hatásai…..
Kai Allard Liao 2019.09.25 09:30:04
@EGY a Queen: Végre egy tiszta nő, aki érti az éteri, tiszta szerelmet!
Annyira csömöröm van a sok sunától, akik állandóan ezt a mélytorkos, szárazanálos orgiákat erőltetik... meg hogy hoznák a barátnőjüket is édeshármasban... hát kinek van erre igénye?? Mik vagyunk mi, állatok?

Eddig is közel állt szívem a szívedhez, de most már tudom, hogy Te és Én lélektársak vagyunk, és közös harmónián rezeg a lelkünk.

Szívcsakrám fénye legyen veled! :-D <3
Kai Allard Liao 2019.09.25 09:59:27
@EGY a Queen: Soha többé nem engedem, hogy bántsanak ezért, te éteri, tiszta Angyal. Fájdalmad az én fájdalmam, szívünk együtt ver az örökkévalóság végéig. <3 <3

Hogy érezd szándékaim komolyságát, szőrcsuhát öltök, szerzetbe állok, és Jézus szolgálatát végezve, távolról imádlak, ahogy ezt mindenkinek tennie kéne!

u.i. Azért praktikus volna, ha egy közeli zárdába jelentkeznél apácának, mert a fasz se tudja meddig bírja az ember, ha kékülnek a golyói... :-D ;-P
Kai Allard Liao 2019.09.25 10:20:18
@EGY a Queen: Azért, hogy Te is felülemelkedhess a mocskos rögvalóságon, és szívedet Krisztusnak ajánlva átélhesd a teljes éteri szerelmet. Hidd el, ott a zárdában, csöndesen imádkozva cellád magányában, ikerlelkünk összefonódik az örök, tiszta szerelemben. <3
                       Ha egy rossz kapcsolatból lábadozik egy nő, nagyon nehéz tiszta lappal újrakezdenie. A gyanakvás mindig ott lesz a háttérben, ahogy Levélírónk esetében is, aki rosszat sejt, ha a pasija nem akar vele összeköltözni már rögtön az elején.                                  …..
Kai Allard Liao 2019.09.24 14:56:28
@PPK™: Na, azért nem kell mindjárt ennyire drasztikus eszközökhöz nyúlni...
Biztos vagyok benne, hogy 1-2 telefonnal el tudjuk intézni az az absztrakt felolvasóestet és a fűszoknyás lányokat, akik kecsesen öntik a sajtmártást a steakre.

Nem mondom, nem lesz olcsó, de nálam van Golddigger Queen arany AMEX-e, szóval mindent a pasija fizet. :-D
Kai Allard Liao 2019.09.24 15:11:05
@EGY a Queen: A smiley? Hmphm.. /ideges mosollyal törölgeti a homlokát/ ..az csak egy tévedés volt. Véletlenül benyomódott a shift és a D betű, de eszem ágában sem volt viccelődni, Hölgyem! Biztosíthatom, hogy szívem minden imádata az Öné, és életem legnagyobb megtiszteltetése volna, ha ajkaimmal érinthetném a kacsóját.

p.s. Azt hittem a nők 99.99%-nak akut averziója van a hölgy kifejezés hallatán.
Innentől kezdve viszont taktikai fegyverként bármikor bevethető a cél érdekében. :-P
Kai Allard Liao 2019.09.24 15:14:17
@PPK™: Köszi, jó arc vagy! Csak halkan fogjuk élvezni Hans Regenkurt, és Edith Trockenmöse átszellemült alkotásait az éteri szerelemről, és tisztaságról. :-D
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
Kai Allard Liao 2019.09.23 15:31:51
@PPK™: Teee... ez nem arról szól, hogy a bétákat összegyűjtöd egy táborba, legombolsz róluk 100 ezer jó magyar forintot, majd utána addig ásnak árkot, és törnek követ, amíg tököt nem növesztenek. :-D

Itt meg kell nyitni a csakrákat, be kell hangolni a béta hullámokat, és felteszem még a csít is áramoltatják. Lássuk be, ezt megteszi az ember egy kis aranyos leányka kedvéért, de egy szakállas balfasz tisztítgassa a saját auráját... :-D
Kai Allard Liao 2019.09.23 15:46:01
@PPK™: Ja, hát én is. :-)

Azt melyik órán tanítsuk a hülyéknek, hogy a fehérlovag-tünetegyüttes rosszabb mint az ebola és a spanyolnátha, csak itt a nők sunája nő össze tőle 0.00 mp alatt? :-D
Kai Allard Liao 2019.09.23 16:01:32
@PPK™: Ez egyre inkább hasonlít egy tervre. :-D

Ne feledd, a cél nem a béták alfásítása, hanem a pénzszerzés... azaz a nőkkel le kell vajazni, hogy csak a 10%-20%-ot engedhetik át az évfolyamból, a többiek vehetnek pótórákat. :-D Nyilván kell majd tejelni ezért a csajoknak egy keveset, de valamit valamiért.

Esetleg plusz pénzért lehetne vizsgabizottság 3 nővel, és ha 1 megkönyörül rajta, akkor megkapja a kegyelem kettest. :-D
          „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik…..
Kai Allard Liao 2019.09.20 13:14:32
@Heinrich Spitzvogel:
Úristen, ezt most elképzeltem... még szerencse, hogy nem volt hegyes tárgy a kezem ügyében, mert tuti elkezdtem volna kivájni vele az agyamat. :-D

Kívánok neked ilyen sok szép pillanatot, a bálnák szelleme kísérjen. Bazdmeg! :-)
Kai Allard Liao 2019.09.20 13:16:21
@PPK™: Ugyan már, nincs ezzel semmi baj, 2019-et írunk.
Ne fojtsd el magadban az érzéseket. :-D
Kai Allard Liao 2019.09.20 15:35:30
@Heinrich Spitzvogel: Szerintem jelentsd fel nemi erőszakért, mondd el, hogy #youtoo.

Ha 30 évvel később rájöhet valaki, hogy akkor este, amikor megfogták a térdét, akkor az neki annyira nem is esett jól, és így átgondolva inkább érzi zaklatásnak, szerintem a te traumád is releváns.

Én veled vagyok, támogatlak! #timesup #jesuisheinrichspitzvogel #metoo #whalerape
                       Amikor a veszekedés már az alaphangulat része, érdemes elgondolkodni a továbblépésen. A szóban forgó pasit annyira nem hatja meg a barátnő kiakadása, hogy egy-egy heves vita után simán összehívja még a haverokat, és rittyent egy grillpartit.                              …..
Kai Allard Liao 2019.09.19 11:05:22
@Egy a KING: Jó,jó Zsolti, de most itt nem az afgán ribancokról beszélünk... :-D
Ott nyilván cserélgeted őket hetente, mert el-el viszi őket valami ott a nagyvilágban.

Itt, Magyarországon, csupa megértő, szexmániás, szabadelvű csaj él, akiknek az az álma, hogy a világ csődöre hágja őket. :-D Csak össze ne vesszetek Szomival, hogy kinek van több rovátka a puskatuson. :-P
Kai Allard Liao 2019.09.19 12:21:13
@MsIreneAdler:
"Abban viszont tévedsz, hogy a férfiak nem akarnak hosszútávú kapcsolatot, mert akarnak, de általában teljesen másért és merőben más típusút, mint a nők."

Ehhh... nem, a férfiak nem hosszútávú párkapcsolatot akarnak. A férfiak főtt kaját akarnak, tiszta lakást akarnak, mosott ruhát akarnak - némelyik a vasalást is igényli, de ez ruhatár kérdése - és minőségi szexet. Na mármost erre azért vannak alternatívák:

1. Önellátó lesz a faszi, főz, mos, takarít. Ez nem túl kényelmes, viszont akkor és annyit csinál amennyit jólesik.
2. Kiszervezi a melót - erre tipikusan a pénzesebb palik képesek. Fogad egy takarítónőt / bejárónőt (és ha van esze, akkor 50+ életkorból választ, aki TÉNYLEG takarít is) és neki csak a tiszta kecóban kell élnie.
3. Leszervez egy csajt hosszú távra. Itt tart a posztban szereplő csávó, mint olvasható, lehetnek mellékhatásai ennek a megoldásnak is.

Teljesen más nőt választ a férfi, ha a fentiek vannak prioritásban, mint ha a minőségi szex. Utóbbi esetben felesleges belemennie kapcsolatban rövidtávon túl (6-12 hónap), mert ezt az időtartamot követően egyre nő az unalom, és az új csaj nyújtotta izgalom pedig nő.
És olyan azért nem nagyon van, hogy nappal rabszolga a konyhában, este ribanc az ágyban, társaságban meg a szociális élet középpontja. Amelyik nő pedig mégis ilyen, az általában nagyon hamar elkel, és elég komolyan válogatási erővel bír a piacon. Így a faszik többsége a háztartási "robotgépet" veszi el feleségül, vele hordatja ki az utódot, és mellette megpróbálja megszerezni a minőségi szexet a titkárnőtől.

Hát ezért akar a férfi hosszátávú kapcsolatot. Szívesen! :-D
Kai Allard Liao 2019.09.19 14:21:54
@PPK™: Arra lennék kíváncsi, hogy amikor majd a finoman cizellált homoerotikus jelenetek peregnek a gyerek előtt a LÁV ÁJLEND mindennapjaiból, akkor Szomi vajon kitér-e a férfiszerelem lelki mélységeire is, vagy csak arról okítja gyermekét, hogyan kell úgy leszopni a másikat, hogy a füle is csengjen? :-D :-P
Valószínűleg mindenki belefutott már olyan szomszédba élete során, aki minden lében két kanál típusú volt és egyszerűen az ember agyára ment a folyamatos sürgölődésével. Nagyon fárasztó, bosszantó és idegőrlő tud lenni egy ilyen szomszéd, lássuk egyik olvasókat mivel terrorizálják...
Kai Allard Liao 2019.09.19 14:17:52
@CSOKKI MÁLNA: LOL

2012-es cikkre hivatkozol, ráadásul a szerzője NEM vitatja a klímaváltozás tényét, pusztán mérési pontatlanságokra mutat rá. Álláspontja szerint 2030-2050-re következhet be az a 2-3 Celsius fokos változás, ami a Golf áramlat megváltozásához szükséges volna.

Túlélésünk szempontjából tulajdonképpen rohadt mindegy, hogy a klímaváltozás modellek +/- hány évet tévednek, amikor a pálya, amin haladunk exponenciálisan romlik. Majd ha megfordul a trend, akkor már lehet azon mazsolázni, hogy 2035-re vagy 2037-re érjük el a zérő emissziós szintet. :-D