Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorryfashion

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eheti izgalmak összefoglalása következik.Spanyol:  Némileg megrendült a bizalmam a Learning Spanish Like Crazy oktatóanyagban. Nem olyan jól felépített, mint a Pimsleur (az egyes szavakat leginkább csak egy leckében ismételteti, a későbbiekben ritkán, így nem maradnak meg…..
Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?A képeket a héten a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán…..
sorryfashion 2008.10.31 17:53:12
Kezdődik, kezdőőődik! Ugyan még messze az ország a legújabb hitelkiváltó hitel felvételétől, az élelmes kereskedők már mosolygós pánikkal csábítják a vásárlókat, hogy addig költsék el hirtelen minden pénzüket, amíg ér valamit:Mindenki másképp éli meg a…..
sorryfashion 2008.10.31 17:49:08
A tegnapi trilógia után jöjjön valami egyszerűbb, a Shrink Game. Sőt, a játék talán túl egyszerű, ugyanis nagyon hamar ismételni kezdi magát, többet ki lehetett volna hozni belőle. Pedig az alapötlet nem rossz: a területszűkítős játékok (a Volfied név ismerős valakinek?) egy…..
PierP kolléga (azért írom, hogy kolléga, mert ha jól sejtem a polgári nevéből, egy időben együtt dolgoztunk a PC Gurunál) küldte be a Something Amiss sorozatot, ami egy príma kalandjáték-trilógia, amiben egy emlékezetkieséses lány rakja össze, mi történt vele. Kaptunk leírást…..
„Meglepően egyszerű játék, viszont remek agytorna” – írja Cucumalac fedőnevű munkakerülőnk a HDOS Databank request 01-ről. A játék tényleg nem bonyolult (ugyanolyan elemeket kell megadott számú elemcseréből egymás mellé rendezni), viszont tipikusan az a fajta,…..